Sindi Kraford
EPA/Leonardo Munoz
Sindi Kraford

EPA/Leonardo Munoz

Sindi Kraford, Foto: EPA/Leonardo Munoz

Naime, hinduisti veruju kako mladež na određenom jelu tela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti.

Veličina, oblik i boja mladeža takođe imaju uticaj na drevno iščitavanje njegova značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje. Prema Vedima, ovo je 12 mesta na kojima je dobro imati madež jer on predstavlja bogatstvo, posedovanje veće količine novaca kao i mogućnost čestih prekookeanskih putovanja.

PROČITAJTE I:

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 

 

1. Mladež na desnom obrazu - Osoba koja ima mladež na obrazu će vrlo brzo nakon venčanja steći veliko bogatstvo.

2. Mladež iznad usana - Mladež koji je proslavio Sindi Kraford je madež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time se i brže bogate od drugih ljudi.

3. Mladež kod nosa - Ako je mladež na nosu i odmah pored njega, velika je verovatnoća da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s mladežom na nosu doživeće uspeh, zdravlje i poslovno uspeh u životu.

4. Mladež na peti - Mladeži na ovom mestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, niti putovanja preko okeana nisu baš toliko retkost za ovu osobu...

5. Mladež na struku - Ovaj vrlo prefinjeni mladež imaju posebne osobe. Iako vlasnici mladeža na struku se većinu života osećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspešne i puno toga postići.

6. Mladež između očiju - takozvano "treće oko" obeležava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici mladeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

PREPORUČUJEMO:

 

7. Mladež na desnom dlanu - ako si i ti jedna od onih koji imaju mladež na desnoj ruci, tj. na dlanu, iskusićeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gde se taj madež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovini dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se smestio na donji deo dlana, moraćeš se ipak malo pomučiti, ali biće uspešno.

8. Mladež na bradi - unatoč činjenici da su osobe koje imaju madež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji općenito, one će biti itekako sretne i imati izbalansiran život.

9. Mladež kod pupka - ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. No, i vlasnici ovog mladeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Mladež na desnoj strani prsa - osobe koje na ovom mestu imaju mladež uživaće miran život s puno blagodati.

11. Mladež kod uha ili desnoj strani lica - bilo da se mladež nalazio tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih mladeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uslov je da se mladež ili mladeži nalaze na desnoj strani lica...

12. Mladež na malom prstu - nije bitno nalazi li se mladež na malom prstu desne ili leve ruke, vlasnici ovih mladeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i celi svet.

Mladež

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs