RITUAL ZA BRŽI USPEH I SIGURAN BOLJITAK Abrakadabra i ulovili smo sreću! Potrebno je samo da primenimo formulu "5-3-1"!

Otkrivena je fotmula za sreću koju svako može lako da upotrebi! Evo šta treba da uradite svakog dana

Joga meditacija proleće leto opuštanje
Foto: Shutterstock

Ako želimo da budemo srećni, a prirodno je da želimo, potrebno je da primenimo formulu koja glasi "5-3-1". Abrakadabra i ulovili smo u sreću - uverava nas psiholog Šilag Mirgejn sa Univerziteta u Viskonsinu i objašnjava šta koja brojka tačno znači i kako se "upotrebljava".

DOBIĆEŠ ODGOVORE NA SVA PITANJA Izaberi jedan od 4 KAMENA i saznaćeš šta te čeka u budućnosti! Sve je već zapisano!

 

5 minuta za meditaciju

Neophodno je da svakodnevno odvojimo pet minuta za meditaciju, jer nam je najvažnije da stavimo fokus na disanje i tako "oporavimo" mozak od uobičajenog stresa. Značajno je i da meditiramo više puta dnevno, pa ćemo se posle mesec dana osećati opuštenije i poletnije. Siva materija u prefrontalnom korteksu, delu mozga povezanom sa pažnjom, upravljanjem emocijama i odlučivanjem tako će postati masivnija.

ISPUNITE ŽELJU JEDNIM RITUALOM Uz pomoć MAGIČNE moći paljenja SVEĆE privucite NEOSTVARENU LJUBAV!

 

3 pozitivne stvari

Svakog dana razmislite i izdvojte na papir tri pozitivne stvari koje ste uradili. Već posle nedelju dana bićete dva odsto srećniji, posle mesec-pet, a nakon godine devet procenata. Važno je da treniramo mozak da obraća pažnju na pozitivne umesto da se fokusira na negativne stvari, što on inače lakše radi po prirodi stvari.

NAJČEŠĆA SEOSKA VEROVANJA Ako vam GAVRANOVI obleću oko kuće, NAJEŽIĆETE SE kada saznate šta vas čeka!

kaligrafija, lepo pisanje
Foto: shutterstock

1 dobro delo

Svakog dana učinite po jedno dobro delo, jer kada se to desi, čovek se uvek bolje oseća, drugima je draži i simpatičniji, a to onda ima dodatni pozitivan efekat na celokupno stanje organizma i osećaj sreće.

NEĆETE ZNATI ŠTA VAS JE SNAŠLO! U petak uradite MAGIČNI RITUAL, ostvariće vam se želja ukoliko ispratite 9 VAŽNIH koraka!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi