novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak
shutterstock.com
Foto: shutterstock.com

Pored činjenice da u svetu vlada pandemija, počela je i sezona prehlada i alergija, tako da bi trebalo da povedemo računa o svom zdravlju što više možemo.

Dok su pripadnici nekih horoskopskih znakova podložniji bolestima, ima i onih koji nikada nisu bolesni.

Svi imamo tog nekog prijatelja koji se nije razboleo od kad je bio kod učiteljice, čak iako ne vodi previše računa o zdravlju. Ili je to kolega koji nikada nije uzeo bolovanje.

Koliko god da nam se čini nestvarno, zdravlje ponekad zavisi više od našeg načina razmišljanja nego od naših navika.

Naravno, zdrava ishrana, fizička aktivnost i suplementi koje uzimate su veoma važni za vaše zdravlje, ali je takođe bitna i vaša psiha. Kako pokazuju istraživanja, optimistični ljudi koji veruju da se neće razboleti su zdraviji od onih koji strahuju.

Pripadnici ova 4 horoskopska znaka su imuni na bolesti:
Škorpija

Škorpije nisu uvek optimisti, ali su mentalno veoma jaki kada je reč o bolestima i ne uzimaju u obzir mogućnost da se mogu razboleti. Oni preduzimaju sve neophodne mere predostrožnosti, zato što znaju da je prevencija najbolja, ali u dubini duše oni smatraju da ih bolest neće napasti.

Ovaj način razmišljanja funkcioniše kao štit protiv bolesti. Čak iako im se desi neka bolest, ona će biti prolaznog karaktera. Pripadnici ovog znaka poseduju izvanredan kapacitet regeneracije.

Foto: shutterstock

Lav

Lavovi imaju bitnije stvari od ležanja u krevetu. Pripadnici ovog znaka su po prirodi veoma optimistični. Oni se koncentrišu na svoje ciljeve i nemaju vremena za brigu o bolestima.

Lavovi su ambiciozni i snažni, tako da ih je teško savladati. Pored toga, radi se o srećnom znaku, kog univerzum voli.

Strelac

Ovo su verovatno najveći avanturisti horoskopa. Ovaj vatreni znak kroz život vodi strast, on prati svoje snove i uvek uspeva da vidi pozitivnu stranu svega. A onda kada im je stvarno teško, obraćaju se prijateljima.

Pošto su uvek u pokretu i nadaju se ispunjenju svojih snova, strelčevi uspevaju da izbegnu bilo koju ozbiljnu bolest.

Vaga

Vage su u dobrim odnosima sa svima i emituju pozitivnu energiju kojoj je teško odoleti. Imaju diplomatske sposobnosti i dopadljive su ljudima, pošto umeju jako dobro da procene ljude i znaju tačno kako da učine da se oni osećaju prijatno. Univerzum ih štiti zato što donose lepotu svetu i zato što svima žele sve najbolje.

Vage iskreno veruju da svet može postati bolje mesto ako svako od nas uloži napor, a ova pozitivna energija ih štiti od bolesti i hrani njihovu unutrašnju stranu.