NUMEROLOZI RAZOTKRILI Broj telefona utiče na vas i vašu sudbinu - Proverite šta to znači!

Proverite koji je vaš broj

Telefon Telefonske slušalice Telefonija
Foto: Shutterstock

Ukoliko pokušavate da razvijete biznis ili niste zadovoljni kako vaš posao napreduje, proverite da li je telefonski broj kompanije pogodan za uspešan posao.

Broj mobilnog telefona predstavlja određenu numerološku simboliku koja može biti izuzetno povoljna ili nepovoljna.

Ovo se posebno odnosi na vaše profesionalno opredeljenje.

Mobilni telefon, android
 Foto: Shutterstock

Prema numerološkim tumačenjima, telefonski broj može pozitivno i negativno uticati na poslovne uspehe. Tako, ukoliko je vaš telefonski broj sudbinski predodređen za poslove koji se bave inženjerstvom, on u polju finansija može imati negativne uticaje.Proverite da li je vaš telefonski broj pogodan za vaš biznis ili su vam na tom planu neophodne hitne promene.

Kako biste izračunali numerološki kod svog broja telefona potrebno je da jednostavno saberete sve cifre, od kojih se sastoji broj telefona.

Kada saberete sve cifre pojedinačno, dvocifreni ili trocifreni broj koji dobijete dalje razložite na cifre od kojih je sačinjen i sabirate ih dok ga ne svedete na jednocifren broj.Na primer, ukoliko je vaš broj telefona 064/1234567, numerološki kod sabira se na sledeći način: 0+6+4+1+2+3+4+5+6+7=38=3+8=11=1+1=2. Baš numerološki kod telefonskog broja je broj 2.

Značenje numerološkog broja telefona

Broj 1 je povezan sa snagom, uticajem, ambicijom i nezavisnošću. Predstavlja pogon i motivaciju i kao takav se smatra dobrim brojem telefona za većinu vrsta preduzeća, kao i pojedince koji su u rukovodećoj ili nadzornoj ulozi. Pogodan je i za one koji žele napredak i težnje za sticanjem moći ili uticaja u svojoj oblasti studiranja ili rada.

Instagram aplikacija mobilni telefon
Foto: EPA/Sascha Steinbach

Broj 2 povezan je sa osetljivošću, razumevanjem i intuicijom. Predstavlja fleksibilnost, kompromis, saradnju i otvorenost. Kao takav se smatra pogodnim telefonskim brojem za pojedince u diplomatskim krugovima ili savetodavnim ulogama, za preduzeća i one koji rade u oblastima koje se bave socijalnim pitanjima ili organizacijama koje su orijentisane prema uslugama.

Broj 3 je povezan sa kreativnošću i podizanjem inspirativne energije. Predstavlja optimizam, zabavu, originalnost i manje konvencionalne poslove. Kao takav je pogodniji za one pojedince koji rade u oblastima vezanim za umetnost i kulturu, poput glumaca, pisaca, muzičara i dizajnera.

Broj 4 povezan je sa pouzdanošću, čvrstinom i odgovornošću. Predstavlja utemeljenu i praktičnu vibraciju, sa redom, fokusom i disciplinom, i kao takav je pogodan telefonski broj za većinu preduzeća, ali još više za pojedince iz oblasti računovodstva i bankarstva, prava, trgovine i građevine i drugih poslova gde su osnovna vrednost stabilnost, poverenje i pouzdanost.

Broj 5 je povezan sa impulsivnošću, promenama i akcijama. To je optimističan, energičan i stimulativan broj pogodan za pojedince koji vole slobodu i avanture, ili preduzeća koja se bave putovanjima, avanturama i drugim ekstremnim ili nekonvencionalnim aktivnostima.

Telefon Telefonska slušalica
Foto: Shutterstock

Broj 6 je povezan sa saosećanjem, razumevanjem, žrtvovanjem i harmonijom. Kao takav je pogodan kao telefonski broj pogodan za porodice, kao i pojedince ili preduzeća koja se bave podučavanjem, lečenjem i savetovanjem, kao što su škole, sirotišta i bolnice.

Broj 7 povezan je sa filosofijom, duhovnošću i nezavisnošću. Predstavlja analitičku, logičku i kompetetivnu ličnost, i kao takav je telefonski broj koji je najprikladniji za one pojedince koji razmišljaju izvan okvira, istraživače, analitičare. Iako to obično nije dobar broj za posao, ako se bavite misticizmom ili bilo koji poslom izvan standardnih normi, to bi se moglo smatrati idealnim brojem.

Broj 8 povezan je sa ambicijom, fokusom i nagonom. Predstavlja samopouzdanje, efikasnost i sigurnost i kao takav je veoma dobar broj za gotovo svaki posao. Takođe je dobar telefonski broj za one koji se bave politikom i finansijama, pojedince koji su motivisani i praktični i koji su usredsređeni na svoju karijeru, materijalni dobitak i finansijski rast.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi