Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Preporuka je da povedete računa o komunikaciji sa saradnicima jer može biti nekih trzavica i problema. Važno je da budete spremni da povremeno pravite kompromise.

LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako bi odnos sa voljenom osobom mogao da napreduje. Ne može sve da se reši odmah. Ako ste slobodni, dopada vam se neka nova osoba.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. U narednom periodu bi vaši problemi na polju zdravlja mogli da budu najviše vezani za nepravilnu ishranu. Posavetujte se sa nutricionistom.

BIK

POSAO: Potrebno je da poradite na samopouzdanju i na tome kako sebe predstavljate u vašem poslovnom okruženju. Vaš imidž je ključna stavka za poslovni uspeh u narednom periodu.

LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa osobom koja vam se dopada. Na neki način ste se uverili da su osećanja među vama obostrana. Možete da očekujete povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti puni energije i dobrog raspoloženja! Možete da očekujete pozitivan dan!

BLIZANCI

POSAO: Teško vam je da se organizujete i da nađete pravi način da rešite sve nagomilane poslovne probleme. Pred vama je period u kojem će vam pomoć kolega biti od velikog značaja.

LJUBAV: Potrebno je da poboljšate odnos sa voljenom osobom ako želite da se izbegne razdvajanje i prekid. Vaš odnos bi u narednom periodu mogao da krene na bolje.

ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska je naglašeno kod vas, a pre svega zbog stresa možete biti skloni problemima sa tim. Posavetujte se sa vašim lekarom oko terapije.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Učinićete sve što možete kako biste na polju posla uspeli da ostvarite napredovanje. Pred vama je period koji može da vam donese dosta pozitivnih promena na svim poljima.

LJUBAV: Opustite se pored vašeg partnera koji vam pruža iskrene emocije i podršku na svakom životnom koraku. Ako ste slobodni, pred vama je moguće poznanstvo koje vodi do prave ljubavi.

ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć kod vas u narednom periodu. Generalno možete da budete skloni tome da vas prati malaksalost u narednom periodu. Nemojte da se iscrpljujete.

LAV

POSAO: Potrudite se da sve nesporazume rešite na licu mesta. Nemojte da odugovlačite sa nekim poslovnim odlukama. Važno je da na vreme rešite određene komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko flertujete sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, ona će pokazati da želi više. Možete da očekujete da će vaš odnos krenuti u jako pozitivnom smeru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju i o svom imunitetu. Oko svega što vas muči se posavetujte sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Nećete doći do ostvarenja svih planova tokom današnjeg dana. Moguće je da postoje neke kočnice na koje ne možete da utičete. Važno je da imate više strpljenja.

LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije baš najbolja i da postoji puno neiskrenosti u vašem odnosu. Možete da očekujete period koji će vam doneti promene.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor i opuštanje. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Važno je da mislite na svoje zdravlje i da čuvate svoju energiju danas.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće su brojne komplikacije na poslovnom polju danas. Nećete lako naći rešenja za sve probleme i zato je važno da pokažete dovoljno strpljenja i zrelosti u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni i da sve više želite razvod braka ili prekid neke emotivne veze. Samoća vam deluje primamljivo i želite da se udaljite od svih.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa stresom. U narednom periodu ćete u većoj meri biti skloni problemima sa zdravljem. idite na redovne lekarske kontrole i vodite računa os sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Postavili ste sebi visoke ciljeve i spremni ste da se trudite i da naporno radite kako biste ih ostvarili. Važno je da budete spremni da idete korak po korak kako bi sve realizovali.

LJUBAV: Teško vam je da svoje emocije pokažete jer imate utisak da vas partner po nekim pitanjima ne razume na pravi način. Vaš odnos sa partnerom dolazi do problema.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica kod vas u narednom periodu. Zbog preterane nervoze koja vas opterećuje možete da budete skloni novim zdravstvenim problemima danas.

STRELAC

POSAO: Oslanjate se na saradnike koji nisu u istoj meri posvećeni poslu, pa može da bude nekih problema danas. U vašoj komunikaciji se oseća tenzija i neki vid neprijateljstva.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma mirnom danu ako ste u braku. Lepo se slažete sa voljenom osobom i zadovoljni ste vašim odnosom koji je iz dana u dan sve bolji.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma kako biste na polju zdravlja mogli da stabilizujete svoje stanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka manjim problemima sa kostima.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Iskreno porazgovarajte sa vašim pretpostavljenima o očekivanjima i promenama koje želite da ostvarite. Vaša poslovna situacija bi mogla značajno da se menja u narednom periodu.

LJUBAV: Moguće je da je nastupila faza u kojoj osećate sve veću potrebu da se udaljite od voljene osobe. Potrebna vam je samoća kao lek da biste se emotivno stabilizovali.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta ili promenjen režim ishrane. Vreme je da nađete način da se oslobodite loših navika kada je u pitanju polje ishrane. Posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poslovnu promenu i prelazak na novo radno mesto. Pred vama je period u kojem ćete imati nove šanse za zaradu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja će pokazati da ne želi prolaznu, već ozbiljnu vezu sa vama. Možete da očekujete da će vaš ljubavni život polako krenuti u jednom drugačijem smeru.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da vam bude povišen. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa jetrom. Posetite vašeg lekara.

RIBE

POSAO: Očekuju vas manji problemi koji dolaze iznenada. Moguće je da ćete danas biti pod stresom. Važno je da se posvetite boljoj organizaciji kako bi lakše rešavali poslovne probleme.

LJUBAV: Nesigurni ste u svoja osećanja i potrebno vam je neko vreme da sami otkrijete šta vam je na ovom polju potrebno za sreću. Dajte sebi vremena kako bi našli odgovore na pitanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim infekcijama kojima ste sada skloni. Imunitet vam je u negativnoj fazi, pa na polju zdravlja može biti brojnih problema kod vas.