Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Promene i važna dešavanja će sačekati. Današnji dan vam jednostavno nije preterano povoljan za posao. Potrudite se da se ne zamarate prevelikim očekivanjima.

LJUBAV: Večernji časovi su jako dobri za nova ljubavna dešavanja i susret sa osobom koja vam se dopada. Ukoliko već imate partnera, odnos sa njim će se popraviti u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom bi mogli da budu naglašeni kod vas danas. Redovno pratite stanje na ovom polju i potrudite se da se ne izlažete preterano stresnim i rizičnim situacijama.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti podršku i pomoć- ako je budete tražili. Pred vama je generalno dobar dan. Ne biste trebali da imate nove probleme na polju posla.

LJUBAV: Očekuje vas ponuda za avanturu ili će vam se pojaviti neki udvarač koji nije sasvim slobodan. Moguće je da ćete biti na ivici odluke da se upustite u tajnu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Osetljia stopala i zglobovi na nogama bi mogli da vam stvaraju određene probleme na ovom polju. Tokom današnjeg dana su slabe tačke vezane za donji deo tela.

BLIZANCI

POSAO: Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu i osetićete veliko olakšanje zbog toga! Možete da očekujete da će vas sreća generalno pratiti tokom današnjeg dana na poslu.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni na koji način da priđete osobi koja vam se dopada. Budite malo spontani i neposredni! Ne morate baš svaki korak da isplanirate strogo unapred.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neka lagana rekreacija koja će vas opustiti. Posvetite se sebi i svojim potrebama danas. Nemojte da radite bilo šta protiv svoje volje i intuicije.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije- u prepodnevnim časovima. Kako dan odmiče, situacija je sve povoljnija. Potrudite se da važne poslove ostavite za popodne.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje i koliko vam znači. Važno je da s vremena na vreme otopite tu vašu ledenu površinui da pokažete emocije.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na polju zdravlja u narednom periodu. Očekuje vas jako dobar dan u kojem ćete se osećati odlično.

LAV

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje na polju posla. Stvari oko kojih ste se mnogo brinuli će se ipak rešiti pozitivno po vas. Možete da očekujete dobre preokrete.

LJUBAV: Ukoliko ste imali neke probleme sa ljubomorom, uspećete da razrešite stvari i dođete do olakšanja. Iskren i otvoren razgovor sa voljenom osobom će vam otvoriti oči.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi! Posvetite se bavljenju nekim sportom. Nemojte da gomilate frustracije, već nađite način da se oslobodite napetosti i agresije koji se gomilaju u vama.

DEVICA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje kolege, pa se može desiti da iz tog razloga od njih skrivate neke stvari. Moguće je da postoje neke tajne koje čuvate vešto samo za sebe.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru i želite da se on dobro oseća pored vas. Važno vam je da zadržite mir unutar svog doma. Možete da očekujete stabilnu situaciju na ovom polju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o cirkulaciji. Pred vama je faza u kojoj možete imati probleme vezane uza krvotok, pa se posavetujte sa svojim lekarom detaljnije na tu temu.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete dobiti pomoć od osobe koja je rođena u nekom vodenom znaku. Pred vama je povoljan dan za posao. Nemojte da se nervirate i plašite jer će sve biti rešeno.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju srećete veoma često ali sa kojom nemate neku dublju komunikaciju. Dolazi period u kojem ćete imati inspiraciju i hrabrost da napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate i nemate probleme. Možete da očekujete da će vam današnji dan u svakom smislu biti pozitivan i naklonjen i da će sve biti kako treba.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se sreća osmehnuti. Pred vama je solidan dan i kada je u pitanju polje finansija! Držite pod kontrolom sve svoje poslove i zadovoljni ste.

LJUBAV: Novo poznanstvo je pred vama! Očekuje vas prilika da na osobu koja vam se dopada ostavite veoma dobar utisak! Ukoliko ste već u vezi, partner vam predlaže zajednicu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu i kardiovaskularnom sistemu. Mogući su problemi vezani za visok pritisak. Nemojte da se stresirate previše i izbegevajte fizičko naprezanje.

STRELAC

POSAO: Moguće je da niste zadovoljni poslovnim okruženjem i da se na neki način previše trošite, a premalo dobijate. Pred vama je period u kojem će doći do brojnih promena.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav! Ako ste slobodni očekuje vas veoma zanimljiv susret. Možete da očekujete pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi vezani za kašalj, disajne puteve, sinuse, prehladu, kijavicu i sve tome slično. Utopljavajte se, povećajte unos čajeva i odmarajte.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za vaše poslovno polje, pa izbegavajte velike rizike ili probleme. Moguće je da će biti novih komplikacija ako ne budete obazrivi.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa nekom osobom iz prošlosti. Da biste nastavili dalje potrebno je da stavite tačku na tu priču. Važno je da budete dovoljno odlučni i izričiti.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa stomakom. Povedite računa o svojoj ishrani ali i o unosu tečnosti. Moguć je stomačni virus kao i problemi sa probavom, trovanjem itd.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste za važne korake koje smatrate neophodnim kako bi ostvarili napredovanje u poslu. Pred vama je dan u kom ćete imati mnogo obaveza. Spremni ste za izazove.

LJUBAV: Očekuje vas dobra atmosfera u zajednici ili braku. Pored partnera imate baš sve ono što vam je potrebno. Ne planirate da tražite neka nova uzbuđenja jer imate sve što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu. Takođe, možete biti skloni virusima, prehladama, gripu i sličnim stanjima.

RIBE

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju zarade i važno vam je da se rešite nekih finansijskih problema. Možete da očekujete povoljan period za razrešenja na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, trebaće vam vremena da osvojite njenu punu pažnju. Moguće je da vam ona za sada deluje nezainteresovano.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Podložni ste problemima sa hormonima. Možete da očekujete generalno teži dan i ako ste skloni manjim ginekološkim smetnjama.

Komentari (1)

Skorpijon/muskarac

01.08.2020 08:16

Pa dokle cu da cekam ovo novo poznastvo???Cekam i cekam a nikad docekati ;)