Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Lako dolazite do novih prilika za zaradu. Povoljan vam je dan za posao. Pred vama su pozitivne mogućnosti koje će vam se ukazati i doneti vam dobre vesti.

LJUBAV: Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom. Lepo se slažete i pored partnera imate sve što vam je potrebno. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas i zadovoljni ste svojim životom. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati mnogo energije i biti spremni da se bavite sportom.

BIK

POSAO: Imaćete priliku da se okrenete novim poslovima. Pred vama su jako dobre promene na ovom polju. Iskoristite šansu koja vam se ukazuje da napredujete na ovom planu.

LJUBAV: Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica oko finansija ali i oko nekih planova vezano za zajedničku budućnost. Moguće je da ste i sami nesigurni po pitanju novih odluka.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzrok zdravstvenih problema kod vas u narednom periodu. Posavetujte se sa lekarom ili nutricionistom.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima. Tokom današnjeg dana stvari neće ići onako kako ste zamišljali i planirali i to vam može teško pasti.

LJUBAV: Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za situaciju koju imate sa voljenom osobom. Spremni ste da se više posvetite jedno drugome da bi vam veza napredovala.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole i pokušajte da se ipak uverite u to da li je sve uredu sa vašim zdravljem. Mogli biste da imate neke sitne smetnje i probleme na ovom polju.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Raspoloženi ste da se posvetite svom poslu i promenama na ovom polju. Možete da očekujete pozitivan ishod događaja kada je u pitanju posao. Spremni ste za nove odgovornosti.

LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom do koje vam je stalo. Lep dan za ljubav je pred vama. Možete da očekujete da ćete biti privrženi jedno drugome do maksimuma.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama i u narednom periodu možete da očekujete težu fazu na polju zdravlja. Potrudite se da nađete način da ojačate svoj imunitet.

LAV

POSAO: Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivnu atmosferu na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da rešite neke probleme.

LJUBAV: Novi poznanik će pokazati da mu je stalo do vas i da želi nešto više od običnog poznanstva i prijateljstva sa vama. Spremni ste da mu date šansu na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak i potrudite se da pazite na svoje zdravlje. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka manjim problemima na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete. Nemojte da rasipate svoje vreme na nevažne stvari već se potrudite da se dobro organizujete i da se fokusirate na konkretne ciljeve.

LJUBAV: Ako želite da se dese neke promene na ovom polju, moraćete sami da pokrenete određene događaje. Važno je da budete spremni da preuzmete inicijativu na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Imate manjak energije i ne osećate se baš najbolje kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Očekuje vas nepovoljan period i najbolje bi bilo da odmarate.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Postoji osoba koja bi mogla da vam pomogne u rešavanju vaših poslovnih problema ali bi prvo bilo potrebno da joj se za pomoć obratite. Nemojte zbog ponosa da gubite prilike.

LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena provodite sa vašim partnerom, ako želite da vam odnos bude bolji. Očekuje vas faza u kojoj biste veoma lako mogli da imate krizu u vezi.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje ćete da posvetite samo sebi. Važno je da se više usmerite na svoje zdravlje i na stvaranje boljih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste spremni za promene na poslovnom planu. Trenutno imate utisak da na postojećem radnom mestu niste ostvarili svoj maksimum i to vam se ne dopada.

LJUBAV: Od svog partnera očekujete razumevanje u teškim trenucima iako on možda nema baš dovoljno sluha sada za vaše potreb. Moguće vam je nezadovoljstvo u vezi.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoj kardiovaskularni sistem. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa pritiskom i da ćete imati probleme kada je u pitanju vaše zdravlje u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje na kojem biste mogli da ostvarite dobru zaradu. Očekuje vas period u kjem ćete na poslovnom polju imati neke bitne odluke.

LJUBAV: Deluje vam da je partner počeo da se ponaša drugačije prema vama. Ljubavna veza ulazi u veću krizu i nezadovoljni ste zbog toga. Povremeno razmišljate o raskidu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj će vam biti potrebno da posetite stomatologa kako bi neke probleme rešili.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Biće vam potrebna pomoć i nečiji saveti kako biste ostvarili sve što želite. Ne možete sasvim sami da dođete do poslovnog uspeha o kojem maštate i za koji se trudite.

LJUBAV: Flertujete i lepo vam je kada dobijate pažnju od osobe do koje vam je stalo. Možete da očekujete pozitivne ljubavne promene u narednom periodu. Povoljan vam je dan.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas period u kojem ćete na neki način biti uspeti da rešite probleme iz prošlosti koji su vas mučili.

VODOLIJA

POSAO: Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate. Da biste to postigli, trebalo bi da poradite na svom imidžu. Dolazi vam vreme za neke promene na ovom polju.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da sa njene strane postoji mnogo nezadovoljstva u vašem odnosu i počećete da mislite da je najbolje da prekinete.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Tokom ovog perioda izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da više pazite na svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Preporuka je da poradite na svojoj organizaciji kako biste mogli da ostvarite bolje stanje na poslovnom planu. Moguće je da ste skloni tome da iz vida ispustite neke važne stvari.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo tokom današnjeg dana. Pred vama je period koji će vam doneti promene na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Imate višak energije i spremni ste da se posvetite bavljenju sportom. Očekuje vas period u kojem će vam fizička aktivnost biti veoma važna za zdravlje.