horoskop, zvezde, astrologija, tuga
shutterstock.com

OVAN

POSAO: Prilično ste neraspoloženi. Rezultati rada su daleko ispod očekivanih. Ne kapirate gde je nastao problem niti u kom trenutku. Drugi ozbiljan problem su loše finansije.

LJUBAV: Odnos sa bračnim partnerom je pun izazova. Imate utisak da je druga strana prilično hladna i nezainteresovana. To je tačno, ali vi imate identičan stav prema njoj.

ZDRAVLJE: Bubrezi su osetljivi. Može se desiti ili da učestalo izbacujete tečnost ili da imateblokadu vezanu za izbacivanje tečnosti. U svakom slučaju potreban je savet lekara.

BIK

POSAO: Imate nove poslovne ideje, za koje ste svesni da imaju ograničenja i da im je potrebna dorada. Nadređena osoba neprihvata vaše ideje i osećate se zbog toga razočarano. 

LJUBAV: Jako ste posesivni i ljubomorni. Izgovarate reči partnerke koje nisu primerene. Partnerka ne odgovara jer želi da izbegne nepotreban sukob. Smatra da preterujete.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na kožu. Evidentno je da joj je potrebna nega. Deluje osušeno i kao da vodite dovoljno računa o njoj. Obična krema za revitalizaciju vam može pomoći.

BLIZANCI

POSAO: Komunikacija je vaše glavno oružje. Delujete ozbiljno, odgovorno, samouvereno, dabaratate činjenicama. Sastanak odlično prolazi i vi uspevate da postignete važan dogovor.

LJUBAV: Nezadovoljni ste vezom. Emocije su vam se ugasile, a i kod partnera je slična situacija. Smatrate da je vreme da se odnos koji je suštinski završen zvanično prekine.

ZDRAVLJE: Bubrezi i bešika su prilično osetljivi. Skloni ste urinarnim infekcijama. Skloni ste da čekate da se simptomi sami povuku. Gledajte da ipak odreagujete na vreme.

RAK

POSAO: Prilično ste zaineresovani za poslovnu saradnju sa strancima. Sa njima imate redovnu komunikaciju i u fazi ste pregovora. Svoje planove ne otkrivate nikome.

LJUBAV: Svesni ste da nemate više emocija prema partneru. Priželjkujete da spontano dođe do prekida komunikacije ne bi li na taj način izbegli razgovor i zvaničan prekid.

ZDRAVLJE: Disajni organi su osetljivi. Gledajte da izbegnete potencijalne probleme. Kako hladnoća može da vas preseče, izbegnite probleme uz pomoć čajeva i tople garderobe.

horoskop

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Imate potrebu da budete najbolji i da se dokazujete. Komunikacija je problematična. Želite da bude isključivo po vašem pa pokušavate da nametnete vaša shvatanja drugima.

LJUBAV: Prilično ste nesigurni i nezadovoljni po pitanju veze. Partner deluje prilično nervozno, a vama je potrebna osoba koja bi vas obožavala, a ne kritikovala.

ZDRAVLJE: Imate utisak da ste nabacili koje kilo viška. Niste raspoloženi za fizičku aktivnost i donosite odluku da izbacite određene namernice u cilju smanjenja kilaže.

DEVICA

POSAO: Komunikacija sa poslovnim saradnicima nije najbolja. Druga strana ponovo pokazuje da na nju ne možete da se oslonite. Donosite odluku i prekidu poslovne saradnje.

LJUBAV: Previše ste fokusirani na poslovne obaveze i zbog toga ljubavna sfera trpi. Suviše ste umorni da biste se posvetili traženju nove partnerke ili posvetili vreme partneru.

ZDRAVLJE: U toku je nepovoljan period za zdravlje. Moguće je ponavljanje dobro poznatih i uobičajenih problema vezanih za nerve, nestabilan krvni pritisak i cirkulaciju.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Odgovorni ste, nema nikakvih iznenadnih teškoća. Poslovne obaveze obavljate na vreme na krajnje organizovan i uspešan način.

LJUBAV: Imate prilično negativan stav prema partneru. Nervozni ste i napeti. Partneru je muka od vaših žalopojki i nervoze. Ako se ne promenite bićete uskoro samo bivša draga.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno i osećate se dobro. Jedino što vas brine je višak kilograma. Razmišljate o promeni načina ishrane i koje namirnice, teoretski, treba da izbegavate.

ŠKORPIJA

POSAO: Nezadovoljstvo poslovnom situacijom je na vrhuncu. Donosite neopozivu odluku daprekinete poslovnu saradnju u cilju očuvanja svog duševnog zdravlja i nalaženja mira.

LJUBAV: Prezadovoljni ste tajnom vezom. U potpunosti ste joj posvećeni. Imate utisak da je ona srž vašeg života i izvor energije. Partner podržava vaše odluke i tu je uvek za vas.

ZDRAVLJE: Imate utisak da ste puni negativne energije i da je potrebno da je izbacite iz sebe. Bavljenje sportom ili rekreacijom vam pomaže da izbacite nagomilane frustracije.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

STRELAC

POSAO: Posao stagnira zbog nekih većih problema vezanih za raniji poslovni period. Dobijate dobre vesti iz banke da vam je kredit odobren. To vam donosi olakšanje.

LJUBAV: Imate prilično realan pogled na vezu. Svesni ste da je druga strana nezainteresovana za poboljšanje odnosa, a ni vi nemate želju da se borite za vezu.

ZDRAVLJE: Bešika je prilično osetljiva. Simptomi mogu da traju druži vremenski period a da se vi za to vreme nadate da će oni spontano proći. Savet je da odete kod lekara.

JARAC

POSAO: Neplanirani troak urušava vašu krhnu finansijsku konstrukciju. Situacija ne poslu je nestabilna što vas čini nervoznim. Planovi se menjaju, sastanci otkazuju ili prolongiraju.

LJUBAV: Završavate jedno poglavlje u životu. Nemate više emocija prema partneru. Čekali ste da se vrate, ali se to nije desilo. Konačno mu otvoreno govorite da je vezi došao kraj.

ZDRAVLJE: Očekuju vas uobičajeni problemi u ovom periodu koji su vezani za lošu cirkulaciju, nestabilan pritisak i promene raspoloženja. Potreban vam je odmor.

VODOLIJA

POSAO: Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Ostvarujete kvalitetnu komunikaciju. Danas niste sigurni u vezi nekih poslovnih ideja pa vam uspešno pomažu da otklonite sumnje.

LJUBAV: Prilično ste posesivni, ljubomorni i neprijatni prema partneru. Imate utisak da imate pravo na to. Niste svesni da vaše ponašanje odbija partnera od veze sa vama.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Mogući su neki hronični problemi sa štitnom žlezdom. U slučaju da ste na bilo kakvoj terapiji ona daje odlične rezultate.

RIBE

POSAO: Poslovna situacija je stabilna. Vi tačno znate šta želite da postignete i na koji način da stignete do cilja. Prilično ste ambiciozni, vredni i uživate u radnim obavezama.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo. Druga strana ostavlja otisak prilično ozbiljne i zatvorene osobe. Intuicija vam govori da je prošao kroz neko lošije iskustvo i da je osetljiv.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Nemate nikakvih tegoba niti razloga za brigu. Ukoliko koristite redovnu terapiju ona vam pomaže da potencijalne probleme držite pod kontrolom.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

17.11.2020 05:38

Ma bas mi je super ovako sa tajnom vezom.Navrati opet danas duso ??