horoskop, devojka
shutterstock
horoskop, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali. Možete da se nadate generalno pozitivnoj situaciji na polju posla. Pred vama je povoljan dan za posao iako je nedelja.

LJUBAV: Moguće je da vam nedostaju nova dešavanja na emotivnom planu i da se osećate prilično usamljeno. Želite da vam partner bude posvećeniji, ako ste već u braku ili zajednici.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa infekcijama. Imunitet vam je u fazi opadanja pa možete da budete skloni brojnim tegobama na polju zdravlja. Posetite lekara za svaki slučaj.

BIK

POSAO: Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslovnom planu. Potrudite se da ne komplikujete situaciju previše. Važno je da sa svoje strane budete posvećeni poslu.

LJUBAV: Ulazite u vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Intrigira vas njena pojava i želite da se zbližite još više. Uradićete sve što možete kako bi joj pokazali svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Niste u kondiciji i to bi moglo polako da vam pravi probleme sa zdravljem. Potrudite se da svoje vreme organizujete tako da nađete koji slobodan trenutak za vežbanje.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete danas ostvariti neki značajan pomak na poslovnom planu. Nije vam preterano povoljan dan. Potrudite se da odmorite danas i da se posvetite porodici.

LJUBAV: Želite da se potrudite da ostvarite bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Trebaće vam dosta vremena da popravite odnos. Imate velike probleme iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vidom. Bilo bi dobro da proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Pred vama je faza u kojoj možete da imate probleme na polju zdravlja generalno.

RAK

POSAO: Maksimalno ste posvećeni poslu. Očekuje vas dan tokom kog ćete moći da obavite dosta važnih stvari. Pred vama je povoljna faza za rešavanje poslovnih konflikata.

LJUBAV: Lako se upuštate u novu vezu bez obaveza. Prija vam promenljivo stanje na polju emocija i još niste spremni da se skrasite. Avanture i neobavezne veze vam odgovaraju.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas danas. možete da očekujete da ćete biti nekako napeti, umorni i pospadni. U toku je faza u kojoj zbog stresa imate probleme.

LAV

POSAO: Potrebno je da pokažete da ste inicijativni i energični ako želite da postignete neki napredak na poslovnom planu. Najvažnije stvari ipak ostavite za početak sledeće nedelje.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada nije pokazala istu dozu interesovanja pa se ne osećate baš najbolje zbog toga. Moguće je da je to bio ozbiljan udaraca za vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku. Moguće su oscilacije kao i problemi sa povišenim pritiskom. Potrudite se da redovno uzimate svoju terapiju i da redovno posećujete lekara.

DEVICA

POSAO: Ukoliko budete zatražili pomoć koja vam je potrebna dobićete je. Nemojte da budete preterano sujetni. Pred vama je faza u kojoj vam drugi ljudi mogu biti značajni za realizaciju poslova.

LJUBAV: Važno je da sa voljenom osobom iskreno porazgovarate o svemu i da saslušate i njenu stranu priče. Moguće je da ste vi na neki način preuveličali probleme koji su se pojavili.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kičmom. Pred vama je faza u kojoj će vam leđa biti jako osetljiva. Možete generalno da budete i podložni povredama, pa i na to pripazite.

VAGA

POSAO: Moguće je da ćete imati prekid neke poslovne saradnje. Trebaće vam malo više vremena da nadoknadite gubitke. Potrudite se da ni jedan poraz ne shvatite lično.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom bi mogla da bude problematična, pa povedite računa o tome. Pred vama je faza u kojoj ćete biti spremni za neke drastične promene.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj kod vas ili kijavica ali generalno ne biste trebali da imate neke ozbiljnije probleme na polju zdravlja. Posvetite se sebi i stvaranju zdravih navika.

horoskop, priroda,sreća

thinstock

Foto: Shuterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke manje troškove ali i da vam to ne predstavlja veliki problem. Daćete sve od sebe kako biste nadoknadili gubitak novca.

LJUBAV: Moguće je da nemate baš najbolji odnos sa voljenom osobom i da vlada neka tenzija između vas dvoje. Oboje imate svoje sumnje, strahove i oboje ste na svoj način nervozni.

ZDRAVLJE: Povoljan je dan za početak dijete. Možete da očekujete da ćete imati prilično dobre rezultate ako od današnjeg dana budete krenuli da primenjujete novi režim ishrane.

STRELAC

POSAO: Nije povoljan dan za promene i nova dešavanja, pa nemojte da očekujete previše kada je u pitanju posao danas. Ipak je nedelja- dan za odmor i opuštanje, pa iskoristite to.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke manje konflikte. Povedite računa da ne preterate sa brzopletim reakcijama. Pred vama je faza u kojoj će tenzija vladati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa reumom, išijasom i sličnim stanjima. Inače su vam sada kosti jako osetljive i o tome treba da povedete računa. Posavetujte se sa stručnjakom.

JARAC

POSAO: Moguće je da pokušavate da dođete do nekih važnih informacija koje su vam potrebne za nastavak posla. Pokušavate da se okrenete poslovnim kontaktima koji su vam značajni.

LJUBAV: Možete da očekujete susret sa jednom privlačnom osobom koja će veoma lako osvojiti vaše srce. Spremni ste za novu vezu jer ste već neko vreme veoma željni ljubavi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. U narednom periodu ćete biti veoma skloni problemima sa plućima i o tome treba da povedete maksimalno računa.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas manji konflikti u poslovnom okruženju. Povedite računa da ne pravite još veće komplikacije. Od vas zavisi do koje faze će neke stvari da se razviju- ili ne.

LJUBAV: Delujete prilično hladno u komunikaciji sa voljenom osobom. Moguće je da razmišljate o prekidu vaše veze. Spremni ste da se desi promena kako biste bili slobodni.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete generalno solidan dan u kojem imate dovoljno energije.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve sudske procese ili rešenja tog tipa. Sve što se tiče papirologije odložite za neki drugi dan. Ipak je nedelja dan za odmor- a to vam je potrebno.

LJUBAV: Veoma ste aktivni na polju flerta i uživate u dobrim odnosima sa osobama suprotnog pola. Spremni ste i za neku paralelnu vezu, generalno vam sada vernost nije jača strana.

ZDRAVLJE: Osećate se odlično u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete danas biti puni pozitivne energije i da ćete na svim poljima uspeti da ostvarite sasvim solidno stanje.