horoskop
pixbay
horoskop

pixbay

Foto: pixbay

U aprilu vlada energija dominantnog Ovna, jer je Sunce u ovom znaku Zodijaka. Iznenadiće vas vaša nova otpornost na stres i strastvenost prema poslu koji radite.

Dve planete biće naše vodilje u aprilu - Venera koja intezivira strast do 20. aprila i Merkur koji nas podstiče da ubrzamo ostvarenje ambicija i ima sjajan uticaj na našu karijeru. Takođe, Jupiter, planeta radosti i novca donosi vam učenje, širenje uma i nove ideje.

Ovan

Koncentracija i foksu su poboljšani, a sve št vam treba za ostvarenje ciljeva već je u vašim rukama. Probudiće se mnoge zanemarene sposobnosti i uspavani talenti. Imate jasan cilj na umu i ovog meseca možete postići eliki uspeh i obaviti posao koji je dugo bio nedovršen.

Dobri aspekti Venere, Merkura i Sunca podržavaju vas na profesionalnom planu, a zahvaljujući Marsu vaše polje komunikacije i društveni život doživeće uspon.Sve oko čega se potrudite, imaće uspeh. Vaš um je ovog meseca poput magičnog štapića - svaka ideja nailazi na dobre reakcije.

Blizanci

Na profesionalnom planu očekuje vas rporast različitih mogućnosti. April će za vas biti lagan mesec u kojeem se nećete sukobiti oko sitnica, već se posvećujete ostavrenju krupnih ciljeva. Oko 20. aprila Saturn i Jupiter značajno će vam olakšati donošenje odluka, što će naročito pozitivno uticati na Blizance koji žele da promene posao ili započnu svoju karijeru.

Devica

April će za vas biti mesec učenja. Ukoliko uspete da ostanete otvoreni za ideje novih koncepata i različitih usmerenja, imaćete veliku korist od svog napora. Merkur će uneti male turbulencije u polje komunikacije, ali to je vaša veština i on tu ne može dodatno zamrsiti konce.

Ako se služite svojim verbalnim sposobnostima, to će još više ubrzati uspeh. Do 20. aprila očekuje vas strast i izuzetna posvećenost poslu, ali pazite da ne pregorite i potpuno iscrpite energiju. Rešiće se mnogi finansijski problemi. Moguć je umor krajem meseca - opustite se!