Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Čekate da čujete neke vesti koje su vam vrlo važne. Bez novih informacija ne možete da nastavite posao u pravom smeru. Moguće je da ste zbog toga malo nervozni sada.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku da se posvetite osobi do koje vam je stalo i ona će vam emocije uzvratiti. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uživati zajedno.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje danas. ne biste trebali da budete opterećeni bilo kakvim problemima. Budite posvećeni sebi i onima koje volite.

BIK

POSAO: Važno je da imate dovoljno strpljenja da biste posao odradili do kraja. Vreme je da se posvetite poslu bez ometanja. Nemojte da trošite vreme i energiju na nebitne stvari.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neku distancu u narednom periodu. Vaš odnos je iz dana u dan sve gori. Potrudite se da sagledate stvari iz realnijeg ugla.

ZDRAVLJE: Muče vas hronični problemi koji bi mogli da vam se ponavljaju. Oko svega na polju zdravlja treba da se posavetujete sa vašim lekarom. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

BLIZANCI

POSAO: Vaš poslovni partner je osoba na koju možete da se oslonite. Pred vama je generalno dobar dan za posao. Ne biste treali da očekujete bilo kakve probleme i trzavice.

LJUBAV: Prilično ste sumnjičavi i ljubomorni, sve što vam voljena osoba kaže stavljate pod znak pitanja. Moguće je da vaš odnos nije baš sjajan u ovom periodu i da se često svađate.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zubima su naglašeni kod vas. Na vreme se posavetujte sa vašim stomatologom oko svega što vas muči i vodite računa o vašem zdravlju.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da se borite za bolju poziciju na ovom polju. Dosta toga ste već postigli a sada vam nedostaje priznanje i titula. U suštini očekujete unapređenje koje zaslužujete.

LJUBAV: Razmišljate o zajedničkom životu sa voljenom osobom i spremni ste da se posvetite svom cilju. Možete da očekujete da će vam u budućnosti sudbina biti naklonjena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog hormona. Na polju zdravlja biste trebali da date svoj maksimum po pitanju zdravih navika kako bi vam se stanje stabilizovalo.

LAV

POSAO: Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na poslovne zadatke koje imate, uspećete da ostvarite dobro stanje na ovom polju. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Sledi vam zbližavanje sa simpatijom. Možete da očekujete da ćete biti srećni u vašoj novoj vezi. Posvećeni ste partneru i otvoreno mu pokazujete osećanja koja imate prema njemu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte sve poroke. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni zdravstvenim problemima zbog nezdravog načina života pa povedite više računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Ako ne budete bili spremni da se posvetite poslu, imaćete neke posledice. Moguće je da vam neće ići sve okolnosti na ruku. Važno je da ostanete smireni i u situacijama koje vam ne prijaju.

LJUBAV: Moguće je da ste nesvesno partnera povredili ili ste napravili neku grešku koju ne može lako da vam oprosti. Vreme je da mu pokažete da ste spremni više da se posvetite vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Odmarajte i opuštajte se. Dajte sebi neko vreme da se oporavite od stresa kojem ste izloženi. Vama je neophodno da u svakom danu odvojite neko vreme koje ćete imati samo za sebe.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Nemojte previše da se opterećujete tuđim problemima i poslovima. Važno je da se fokusirate na sopstvene prioritete. Ne gubite iz vida ciljeve koje ste sebi zacrtali.

LJUBAV: Potrudite se da sa voljenom osobom budete iskreni i da gradite odnos u kojem ćete imati dosta poverenja. Možete da očekujete da vam odnos u vezi krene na bolje.

ZDRAVLJE: Bez većih problema kod vas u narednom periodu. Pred vama je dan u kojem ćete se osećati jako dobro i imaćete mnogo energije u sebi. Sudbina vam je veoma naklonjena.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je veoma dobra faza za posao. Imaćete mogućnost da ostvarite poboljšanje na ovom planu. Očekuje vas prilika da napredujete ili da ostvarite neke svoje ciljeve.

LJUBAV: Moguć je početak ljubavne veze u kojoj ćete biti zadovoljni. Zaljubljujete se iako tako nešto niste imali u planu. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak naglašen kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati mogućnost da dosta lakše rešite probleme koje ste na ovom polju imali ranije.

STRELAC

POSAO: Pred vama je period u kojem ćete imati manje komplikacije na polju posla. Važno je da se držite svog pozitivnog načina razmišljanja. Nemojte da se vodite negativnim mislima.

LJUBAV: Ako budete preuzeli inicijativu da osvojite osobu do koje vam je stalo, uspećete u tome. Možete da očekujete povoljan dan za početak nove veze. Prepustite se osećanjima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima kod vas u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Poradite na tome da ojačate imunitet.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Pred vama je pozitivan dan. Posao vam ide od ruke bez većih problema i komplikacija. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Neophodno je da promenite pristup u komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da se vaš odnos poboljša u budućnosti. Nemojte biti preterano zatvoreni.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji koja bi mogla da vam bude prilično veliki problem u narednom periodu. Nađite osobu sa kojom biste mogli da se posavetujete otvorenije oko svega što vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti svoje ciljeve i da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Pred vama je povoljna faza za nova poslovna dešavanja.

LJUBAV: Potrudite se da sa voljenom osobom dođete do kompromisa. Ako želite da vaš odnos opstane prilagođavanje je jako važno i zato izbegavajte sebičnost i jednostrano gledanje na stvari.

ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju. Moguće je da ćete biti skloni nekim manjim problemima usled nedostatka koncentracije. Nemojte da vozite umorni i izbegavajte unos alkohola.

RIBE

POSAO: Konstantno ste napeti i svoju tenziju prenosite na saradnike. Pred vama je period koji može doneti probleme. Važno je da budete spremni da na ovom polju nađete neki balans.

LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi pokažete svoje namere. Pravite zajedničke planove za budućnost i uzbuđeni ste zbog toga. Moguće je da se nadate zajedničkom životu.

ZDRAVLJE: Nađite više vremena za san. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese dosta napetosti, tenzije i umora pa treba da se potrudite da više pazite na sebe.