Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ukazaće vam se prilika da rešite probleme koji vas već dugo opterećuju. Poslovna atmosfera će danas biti pozitivnija nego obično. Iskoristite takvu situaciju.

LJUBAV: Danas ćete otvorenije prići osobi sa kojom duže vreme flertujete. Nadajte se dobrom odgovoru. Ako ste u vezi, partner će za vas imati neke zanimljive predloge.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena u narednom periodu kada je u pitanju zdravlje.

BIK

POSAO: Moguće je da počinje faza u kojoj će se smenjivati promena za promenom. Situacija će postati jako konfuzna na vašem poslovnom polju i biće vaam teško da donosite bilo kakve odluke.

LJUBAV: Osećate kao da se voljena osoba hladi prema vama, ali ona je samo zaokupljena ličnim problemima. Ne pritiskajte partnera jer tako možete samo da stvorite kontra efekat.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani kako biste mogli da poboljšate situaciju koju imate na polju zdravlja. Maksimalno se posvetite svojim navikama kako bi vam stanje bilo bolje.

BLIZANCI

POSAO: Teško dolazite do rešenja komplikovane situacije. Pikazujete nestrpljenje i impulsivnost koji vam mogu napraviti problem na ovom polju u narednom periodu.

LJUBAV: Dan nije povoljan za početak nove veze, a vas očekuje zanimljiv flert sa osobom koju ste tek upoznali. Imaćete dosta raznih komplikacija na ovom planu u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati naglašenu osetljivost disajnih puteva. Pred vama je period koji vam donosi sklonost ka problemima sa zdravljem.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nepromišljenim ponašanjem ste napravili štetu na poslu koju sada pokušavate da popravite. To će biti teže nego što se čini. Potrudite se da preuzmete odgovornost.

LJUBAV: Trenutni partner ne ispunjava vaša očekivanja i odlučili ste da stavite tačku na vašu vezu. Moguće je da će vaam trebati vremena da prebolite ljubav u koju ste mnogo uložili.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu veoma promenljivi. U narednom periodu ćete biti prilično skloni problemima na polju zdravlja.

LAV

POSAO: U ovom periodu ćete morati da pokažete veću posvećenost ako želite da sačuvate radno mesto. Pred vama je period koji vam donosi nove poslovne izazove i obaveze.

LJUBAV: Od voljene osobe očekujete iskrenost i maksimalnu posvećenost iako je vi prvi ne pokazujete. Moguće je da će vaš odnos biti nekako problematičan i promenljiv.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje oči i vid. U narednom periodu bi mogli da vam se pojave problemi sa dioptrijom. Posavetujte se sa vašim oftamologom oko svega i čuvajte zdravlje.

DEVICA

POSAO: U dilemi ste da li da zadržite trenutnu poziciju ili prihvatite novu ponudu koja vam se ukazala. Vidite i prednosti i mane obe opcije. Teško vam je da donesete odluku.

LJUBAV: Imaćete šansu da stupite u vezu koja se može pokazati veoma značajnom na duže staze. Očekuje vas period koji na ovom polju donosi nove promene i dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima kod vas u narednom periodu. Skloni ste kvarovima, bolnim stanjima, problemima sa karijesom ili nekim upalnim procesima u desnima.

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: U potrazi ste za podrškom za svoje ideje koje ne možete da realizujete sami. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da ostvarite sve planove i da nađete podršku za njih.

LJUBAV: Osoba prema kojoj već duže gajite osećanja će danas pozitivno da vas iznenadi i još više vam probudi nadu u ostvarenje ljubavi. Očekuje vas povoljan period za ovo polje.

ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje. Očekuje vas period u kojem ćete veoma lako doći do poboljšanja svog zdravstvenog stanja. Sudbina je na vašoj strani.

ŠKORPIJA

POSAO: Novi poslovni preokreti kakve niste očekivali do nedavno će zakomplikovati situaciju između vas i vaših kolega. Moguće je da ćete imati utisak da vam stvari kreću nizbrdo.

LJUBAV: Osećate da i vi i vaš partner želite kraj veze, ali se oboje plašite da prvi započnete tu temu. Moguće je da će vas dosta toga opterećivati u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Pred vama je faza tokom koje će vam polje zdravlja biti prilično problematično prikazano. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

STRELAC

POSAO: Pred vama je dobar dan. Ako ste u potrazi za poslom, moguće je da ćete ga naći. Generalno do vas može doći neka dobra ponuda koju nećete želeti da odbijete.

LJUBAV: Moguće je da nećete ostvariti vezu sa osobom koja vam se dopada. Njena osećanja prema vama su površna i ona nije spremna da vam se prilagođava previše.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa kako biste utvrdili da li je na ovom polju sve uredu. Sada su vam osetljive tačke vezane i za kožu i kosti, pa povedite računa o tome.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za pokretanje bilo kakvih novih dešavanja. Suzdržite se od toga neko vreme. Važno je da rešite stare probleme koje imate na ovom planu.

LJUBAV: Pred vama je šansa za flert sa nepoznatom osobom koja vas čudno privlači. Moguće je da ćete u njoj naći nešto što do sada niste imali ni na jednom mestu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Naredni period će vam za polje zdravlja biti problematičan. Potrudite se da idete na redovne kontrole kod vašeg lekara.

VODOLIJA

POSAO: Važne poslovne promene koje vam dolaze vas mogu dodatno opteretiti obavezama, što će vam pasti jako teško. Ovo je period u kojem se vi nećete baš najbolje osećati.

LJUBAV: Ne slažete se idealno sa voljenom osobom. Borite se sa istim problemima od samog početka vaše veze. Moguće je da polako i sami shvatate da je došlo vreme za kraj.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Pazite da ne dođe do nekih povreda kada je u pitanju vaš predeo leđa. Vodite više računa o sebi.

RIBE

POSAO: Sreća danas nije na vašoj strani, posebno ako ste imali neke planove vezane za inostranstvo. Možete da očekujete da ćete imati dosta nekih komplikacija.

LJUBAV: U vašu vezu sa voljenom osobom se sve više mešaju porodica i prijatelji, što se njoj nikako ne dopada. Moguće je da ćete imati dosta nesuglasica u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Generalno bez problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete pozitivan dan. Osećate se dobro u svojoj koži i imate mnogo energije koja vas pokreće!

Komentari (1)