Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Jako vam je važno da se pokažete u najboljem svetlu pred svojim kolegama i saradnicima. Potrudićete se da poslove koji su vam poveren

i odradite perfekno.

LJUBAV: Malo vam je dosadno jer vam deluje da je vaš partner konstantno u istim pričama, a to vas umara. Ukoliko ste slobodni, nezadovoljni ste jer na vidiku nema novog poznanstva.

ZDRAVLJE: Trenutno ste malo osetljiviji pa povedite računa o zdravlju. Moguće je da ste skloni tome da vam se vraćaju neki problemi iz prošlosti. Pred vama je povoljna faza za rešavanje tegoba.

BIK

POSAO: Imate dosta slobodnog vremena i tokom današnjeg dana niste ni malo opterećeni poslom. Možete da očekujete da će neke lepe vesti doći do vas spontano.

LJUBAV: Razgovor sa osobom koja vam se dopada može dovesti do zbližavanja i novih, intimnijih dešavanja između vas. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima kojima ćete biti prilično zadovoljni. Uživajte i opustite se.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas poboljšanje ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je izrazito povoljna faza za zaradu. Možete da se nadate stabilizaciju generalne situacije.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas manje zahlađenje odnosa između vas i voljene osobe.m Moguće je da ćete imati potrebu da se na neko vreme distancirate od svega.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv. Povedite računa o svojoj ishrani. Nemojte da unosite namirnice sumnjivog porekla i generalno pazite na rok trajanja hrane.

Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Lako ćete uspeti da ubedite saradnike da prihvate vaše ideje i rešenja kao najbolja i najpraktičnija. Vi ste rođeni da budete ispred drugih kada je organizacija u pitanju.

LJUBAV: Znate šta želite na emotivnom planu i ne odustajete od svojih ciljeva. Nekada delujete kao robot koji ispunjava zadatke. No, svesni ste toga da jedino tako ispunjavate sopstvene želje.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje bi mogle veoma negativno da utiču na vaše polje zdravlja. Pred vama je faza u kojoj generalno možete da očekujete slabije zdravlje.

LAV

POSAO: Materijalna situacija će se značajno poboljšati u narednom periodu, nemojte da brinete previše. Vreme je da se potrudite da se posvetite i drugim aspektima posla.

LJUBAV: Nećete imati veće promene na polju ljubavi iako ste ih možda priželjkivali. Potrebno je još neko vreme da se pojavi prava osoba. Moguće je da vam i prija samoća na koju ste navikli.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Ova faza može biti veoma nepovoljna ukoliko već imate probleme sa viškom kilograma jer bi se oni mogli na neki način pogoršati.

DEVICA

POSAO: Nije vam lako da se prilagodite nekim novim dešavanjima na polju posla. Moguće je da su pred vama veće promene, kakve niste očekivali i da se nalazite u stanju šoka.

LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom imate više problema nego što zaista jeste slučaj. Važno je da porazgovarate sa njom iskreno o svemu i da nađete zajedničko rešenje.

ZDRAVLJE: Umorni ste. Potrebno vam je neko vreme koje ćete moći da posvetite samo sebi i svojim potrebama. Nemojte da se naprežete van realnih granica svojih mogućnosti.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da vam nije lako da pokažete pun potencijal u trenutnom poslovnom okruženju. Pred vama je faza u kojoj može biti nekoliko izazova na ovom planu.

LJUBAV: Zatvorili ste se u sebe i niste spremni da pustite novu osobu u svoje srce. Potrebno vam je neko vreme da se emotivno regenerišete. Prošlost vas i dalje na neki način boli.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči i osećate se prilično iscrpljeno. Moguće je da su vam emotivni i fizički problemi sada povezani na neki način. Prijala bi vam meditacija ili neki vid opuštanja.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa osobom sa kojom ste ranije imali odličnu poslovnu saradnju. Moguće je da ćete imati priliku da kroz to napredujete.

LJUBAV: Udvara vam se osoba koju ste upoznali nedavno. Moguće je da ćete joj pružiti priliku da se bolje upoznajete. Uskoro vam sledi i šansa za početak veze sa njom.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Možete d se nadate generalno stabilnom zdravstvenom stanju. Današnji dan maksimalno posvetite sebi i svojim potrebama.

STRELAC

POSAO: Nemojte donositi važne odluke kada ste pod pritiskom ili kada se loše osećate. Sačekajte malo da se prašina slegne. Moguće je da vam sada sve izgleda gore nego što jeste.

LJUBAV: Prija vam samoća. Imate utisak da bi vas nova veza sada samo emotivno iscrpela. Moguće je da postoje prilike za vezu i udvaranja ali vi na to jednostavno ne pristajete.

ZDRAVLJE: Prija vam da budete što aktivniji i da se baavite sportom. Kroz fizičku aktivnost se oslobađate negativne energije i frustracija. Sport vam pomaže i da se zdravlje popravi.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Važno je da se na pravi način postavite u komunikaciji sa svojim poslovnim saradnicima. Pred vama je test vaših pregovaračkih sposobnosti i takta.

LJUBAV: Moguće je da niste uspeli da pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom i da se rastanak ipak bliži... Niste zadovoljni ni srećni što je došlo do toga, ali vreme je da činjenice prihvatite.

ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića nakon napornog treninga. Prijala bi vam masaža, dolazak u đakuzi ili topla kupka. Nastavite sa redovnim trenzima i osećaćete se bolje u svakom slučaju.

VODOLIJA

POSAO: Nepovoljan dan za nove poslove ili za velike odluke, pa bi bilo najbolje da sada svakako ništa ne forsirate. Ukoliko budete preterivali sa nervozom, stvorićete sebi problem.

LJUBAV: Ukoliko želite da ostanete u dobrim odnosima sa voljenom osobom, dajte joj malo više slobode. Moguće je da ste u prethodnom periodu postali preterano naporni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Leđa su vam jako osetljiva i ne biste trebali da se opterećujete niti da podižete težak teret. Vreme je da se pripazite na svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Odložite putovanje u inostranstvo jer biste mogli da doživite neke neprijatnosti i komplikacije. Pred vama je otežana faza za poslovno polje i ne treba rizikovati.

LJUBAV: Možete imati zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada... Uskoro ćete ući u vezu sa njom. Ukoliko već imate partnera, stanje sa njim se značajno popravlja.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi, za svaki slučaj. Pred vama je faza u kojoj su mogući novi problemi sa zdravljem. Možete da očekujete da će vam lekarska pomoć biti od značaja.