horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Niste zadovoljni saradnjom sa kolegama niti rezultatima rada. Dobijate tajne i poverljive informacije koje vam pomažu da na pravi način usmerite poslovnu delatnost.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i zadovoljni odnosom. Imate utisak da ste zreli da vezu povedete na viši nivo. Spremni za obavezivanje, ali još uvek partneru ne iznosite konkretan predlog.

ZDRAVLJE: U toku je period povoljan za javljanje problema vezanih za nerve, cirkulaciju i pritisak. Koristite redovnu terapiju koja vam omogućava da probleme držite pod kontrolom.

BIK

POSAO: Finasijska situacija je jako loša i pokušavate da obezbedite priliv novca. Potraga za sponzorom ne daje rezultate. Obraćate se za pomoć banci, ali vas isto odbijaju.

LJUBAV: Gajite interesovanje prema osobi za koju niste sigurni na koji način vas posmatra. Insistirate na druženju, ali još uvek ne pokazujete otvoreno da vas zanima veza.

ZDRAVLJE: Imunitet je u padu. Potrebno je da odradite sve što je u vašoj moći da ga podignete i na taj način sprečite moguće probleme. Niste najbolje raspoloženi.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Što se tiče obaveza vezanih za domaći teren prisutne su veće teškoće koje onemogućavaju normalnu realizaciju planova.

LJUBAV: Jako vam je stalo do partnera. Primećujete da njegova osećanja prema vama nisu ista i da je došlo do udaljavanja. Nedostaje vam vreme kada ste bili posvećeni jedno drugom.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste muškarac mogući su problemi sa urogenitalnim sistemom. Generalno su mogući i problemi sa bubrezima i to kod oba pola. Reagujete na vreme!

RAK

POSAO: Posao se ne odvija kako želite. Očekuje vas priliv novca. To pozitivno deluje na vas tako da se sa mnogo više snage i optimizma fokusirate na poslovne obaveze.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom sa bračnim partnerom. Smeta vam što ste zajedno po navici, radi forme. Ono što vam je najbitnije, a to su emocije, su se izgubile.

ZDRAVLJE: Razmišljate da promenite svoje navike i da se posvetite zdravijem načinu života. U tom cilju planirate da povedete računa o ishrani i da vremenom izbacite cigarete.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Svojim stavom odudarate od kolega. Dok su svi neraspoloženi zbog loše poslovne situacije, vi ste sigurni da napori nisu uzaludni i da ćete sigurno postići željene rezultate.

LJUBAV: Nezadovoljni ste vezom. Prilično ste nesigurni i u svoje emocije i u emocije partnera. Drugoj strani je stalo do vas i strpljivo čeka da vi otkrijete šta želite.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno solidno. Jedino treba da obratite pažnju na neke delove koji su spoljni i mogu imati i estetsku funkciju, na primer, kožu, kosu i zube.

DEVICA

POSAO: Ne uspevate da uspostavite harmoničku komunikaciju sa kolegama. Njihove ideje ne samo da smatrate neprihvatljivim, nego vas iritiraju. Nije vam jasno zašto insistiraju na njima.

LJUBAV: Imate redovnu komunikaciju sa osobom koja živi u inostranstvu. Niste sigurni da li će daljina negativno da utiče na odnos, ali za sada imate utisak da vam daljina ne smeta.

ZDRAVLJE: Skloni ste promenama raspoloženja, razražljivi, spremni da planete zbog najmanje sitnice. Neophodno je da posvetite više vremena odmoru i da se opustite.

VAGA

POSAO: Dobijate novu poslovnu ponudu. Kako ste zadovoljni sadašnjim poslom i finansijama nemate nikakav interes niti zelju da novu ponudu prihvatite.

LJUBAV: Preterujete sa ljubomorom. Partner je bio puno puta tolerantan prema vašim ispadima. Sada je situacija drugačija, jer više nije siguran da mu odgovarate.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Za vas je jako bitno da se dovoljno odmarate i redovno spavate. Prepuštate se stvarima koje vam prijaju i koje vas opuštaju.

ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste energični i samouvereni. Nameračili ste se da određene poslovne teškoće savladate koje vas koče duži vremenski period. Konačno uzimate stvari u svoje ruke.

LJUBAV: Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Kriza dugo traje. Niti ste vi zadovoljni niti on. Smatrate da je vreme da se odnos razjasni i spremni ste da prihvatite prekid braka.

ZDRAVLJE: Potrebno je da obratite pažnju na kosti. Donji deo leđa je naročito osetljiv. Možete imati problema sa zglobovima, rezumom, kolenima. Uzmite neki suplement.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog poslovne situacije. Obim posla je smanjen, a obaveze koje su pred vama ne možete da odradite zbog neplaniranih teškoća.

LJUBAV: Niste preterano fokusirani na emotivnu sferu. Svu svoju energiju ulažete u poboljšanje finansija. Tek kada njih budete stabilizovali, okrenućete se polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa štitnom žlezdom. Problemi imaju potencijal da traju duži vremenski period. Neophodno je da reagujete na vreme i obratite se za pomoć lekaru.

JARAC

POSAO: Ne prija vam situacija na poslu. Imate utisak da organizacija ne postoji, da se planovi menjaju kako kome i kada odgovara i da zbog toga vaše obaveze trpe.

LJUBAV: Emotivna sfera vas uopšte ne zanima. Iako ste u prilici da upoznajete nove ljude, niti ste u potrazi za novim partnerom niti vas je iko koga ste upoznali zainteresovao.

ZDRAVLJE: Nervi su vam prilično osetljivi. Skloni ste neraspoloženju, nerviranju, ispadanju iz takta. Jako je bitno da se dobro odmorite i da svesno izbegavate stresne situacije.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste zabrinuti. Obim posla je prilično ograničen, a finansijsko stanje izaziva paniku. Zanima vas uzimanje kredita ili pozajmice i u tom smeru se angažujete.

LJUBAV: Odličan dan za novo poznanstvo. Drugu stranu upoznajete preko posla. To vam omogućava da se raspitate i dobijete informacije iz prve ruke. Sve što ste čuli je pozitivno.

ZDRAVLJE: Stanje je stabilno. Bilo bi dobro da povedete računa o koži, kosi i genitalijama. Ukoliko davno niste bili kod ginekologa sada je odlično vreme da to uradite.

RIBE

POSAO: Posvećeni ste poslu i zadovoljni kako se on razvija. Situacija je stabilna i ne očekujete nikakve teškoće u toj oblasti. Rezultati rada i nadoknada su zadovoljavajući.

LJUBAV: Situacija u braku je stabilna. Partner je malo nervozan, ali vi se trudite da mu pružite podršku i da ga opustite. Partneru jako prija briga koju pokazujete.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Imunitet vam je dobar. Povoljan je dan za posvećivanje stvarima koje vas opuštaju i prijaju. Vama su dobar san i odmor jako bitni.