horoskop, momak
gettyimages
horoskop, momak

gettyimages

Foto: gettyimages

Venera u spoju s Uranom donosi neočekivane i nepredviđene događaje. Postoji neki osećaj hitnosti, užurbanosti. Nešto se pojavljuje u vašem životu kao ‘grom iz vedra neba’. Uzbuđenje raste. Iskustva nas izbacuju iz rutine. Nemamo kontrolu. Ne znamo kuda će nas događaji odvesti. Nova poznanstva i spojevi stvaraju se online, putem društvenih mreža ili aplikacija za upoznavanje. Ukoliko postoji neki problem, on sad može eskalirati, dolazi do separacije, čak i prekida.

Želimo ljubav, ali nam se sada čini da ju ne možemo dobiti, da smo na pogrešnom mestu, da je iz nekog razloga ne možemo dati. Imamo utisak da se naša osećanja prema partneru menjaju, nestaju, slabe. Nešto nas smeta, nekad i nismo sigurni kako to imenovati.

Saturn će testirati kvalitet i održivost odnosa. Izbaciti na površinu sve one nerešene teme iz prošlosti koje destabiliziraju i stvaraju prostore nesigurnosti, strahova i boli.

Odnosi koji započnu pod ovim aspektom imaće ograničen vek trajanja i redovno dolaze kao neka lekcija. Može biti prisutna razlika u godinama ili se radi o povratku o nekome iz prošlosti.

Potrebno je dovršiti nedovršeno.

Isceliti rane, upoznati strahove, posebno one koji su vezane uz napuštanje i odbacivanje.

Kritika i osuđivanje ubijaju ljubav i stvaraju osećaj neprihvaćenosti.

Prošla iskustva ne bi smela uticati na sadašnje izbore i postupke.

Traženje spasa ili utehe u drugoj osobi dok ste u vezi ili braku, neće nam doneti ispunjenje kojem težimo.

Ulazak u odnos s osobom koja je emocionalno nedostupna ili zauzeta, rizik je koji ima svoje nuspojave.

Zrelo i odgovorno postupanje u ljubavi podrazumeva iskren i otvoren razgovor o onome što nas muči.

Guranje problema pod tepih i ignorisanje onoga što jeste, postaje tempirana bomba koja će pre ili kasnije eksplodirati.

Pred nama je nekoliko zanimljivih dana. Obratite više pažnje na svoje odnose, novac, na prijateljstva i način na koji sarađujete sa drugima.