Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pred vama je dobar dan u kome ćete uspevati da realizujete skoro sve što zamislite. Kao da je konačno sreća počela i vama da se osmehuje. Zadovoljni ste svojim poslom.

LJUBAV: Imate sve više problema u komunikaciji sa partnerom, ali vaša ljubav je i dalje toliko jaka da ćete dati sve od sebe da to prevaziđete. Spremni ste da ulažete u vaš odnos.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete biti skloni manjim zdravstvenim problemima u narednom periodu. Izbegavajte preterano naprezanje i nađite dovoljno vremena za odmor.

BIK

POSAO: Niste sigurni da ćete uspeti da se nosite sa svim troškovima koji se neočekivano nameću. Promene na finansijskom planu vam uvek teško padaju.

LJUBAV: Zbog velikog stresa pod kojim se nalazite, zapostavljate svoj odnos sa partnerom što njega povređuje na neki način. Pokušajte da otvoreno sa njim razgovarate o svemu.

ZDRAVLJE: Problemi sa apetitom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Moguće je da ćete često biti bezvoljni i da se vaše emotivno stanje odražava na vaše zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Nije vam lako da rešite probleme koji su vas toliko opteretili zato što su njihovi koreni u dalekoj prošlosti, što vas obeshrabruje na neki način. Ipak, vreme je da krenete ispočetka.

LJUBAV: Povlačite se u sebe i ne primećujete sve prilike za nova poznanstva koje vam se ukazuju. Spremni ste da se na polju flerta aktivirate. Možete da očekujete povoljan period.

ZDRAVLJE: Sklonost ka depresiji je naglašena. Važno je da sa nekim porazgovarate oko svh stvari koje vas muče i da nađete način da u svakom danu ipak nađete razlog za radovanje i sreću.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Osećate da su vam potrebne promene na poslovnom planu, ali se plašite da ih pokrenete jer nemate ničiju podršku. Moguće je da vas dosta toga opterećuje danas.

LJUBAV: Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, ali ćete vi oklevati da stupite u vezu sa njom iz nekog razloga. Očekuju vas manje emotivne komplikacije koje će se na kraju dobro završiti.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da budu naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da ste često pod stresom ali da zanemarujete tu činjenicu, pa zato postajete još napetiji.

LAV

POSAO: Previše se oslanjate na druge i očekujete da vam oni reše probleme. Vreme je da pokažete zreliji pristup svemu. Ako preuzmete odgovornost za posao, uspećete.

LJUBAV: Upoznaćete osobu koja će u vama da probudi radoznalost, ali i osećaj nesigurnosti i straha. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti zadovoljni poslom.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv i u narednom periodu možete da budete podložni manjim zdravstvenim problemima. Izbegavajte preterano naprezanje ali i stres.

DEVICA

POSAO: Danas možete da donesete presudne odluke koje će se pozitivno odraziti na vašu poslovnu budućnost. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Osećate se sve usamljenije pored trenutnog partnera ali se plašite da mu to kažete i nadate se da će sam primetiti da vam je potreban. Možete da očekujete manje nesporazume u vezi.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. U narednom periodu ćete biti donekle opterećeni manjim zdravstvenim tegobama. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Veoma je verovatno da ćete iznenada morati da promenite neke odluke u koje ste do sad bili sigurni. Na poslovnom polju vam sledi faza drastičnih preokreta.

LJUBAV: Shvatate sve više da vaš partner želi apsolutnu posvećenost i to vas brine jer niste sigurni da ste u stanju da mu je pružite. Ponekad osećate kao da se udaljavate u emotivnom smislu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate. U narednoj fazi biste mogli da budete skloni manjim problemima na polju zdravlja. Izbegavajte poroke, potrudite se da živite zdravo.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijski aspekt vašeg posla je jedino što vas koči da ne date otkaz. Radno okruženje i vaš položaj u njemu vas čine jako nezadovoljnim i frustrirani ste zbog toga.

LJUBAV: Moguće je da ćete uhvatiti svog partnera u nekakvoj laži što će samo više učvrstiti vaše nepoverenje prema njemu. Očekuje vas nepovoljan period za polje braka.

ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate sklonost ka upalama i sličnim poteškoćama. Posavetujte se sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete praviti veće greške nego obično i da će vas to dovesti u nekakav sukob sa nadređenima na poslovnom polju. U narednom periodu vas dosta toga opterećuje.

LJUBAV: Iako osećate da imate probleme u ljubavnoj vezi, krijete ih od očiju javnosti jer ne želite da izazovete skandal. Vreme je da se pozabavite odnosom sa partnerom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom u narednom periodu kod vas. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči i nemojte da zanemarujete vaše zdravlje.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Došlo je vreme u kome uživate u plodovima dosadašnjeg rada. Odmorite, jer ste zaslužili da se posvetite sebi više nego do sada. Potrudite se da budete pozitivni!

LJUBAV: Svesni ste koliko mana ima vaša voljena osoba, ali ste spremni da ih prihvatite. Ipak se plašite da i vi pred njom pokažete svoje slabosti. Potrebno vam je više iskrenosti u odnosu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa peskom u bubrezima. Naredni period bi mogao da vam donese manje smetnje kada je u pitanju zdravlje. Posavetujte se sa vašim lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da dugo čekate na ostvarenje nekog plana koje se i dalje odlaže. Svejedno znate da od njega ne smete da odustanete i spremni ste da budete veoma uporni.

LJUBAV: Trenutno vam ljubavno polje donosi sreću. Sa voljenom osobom funkcionišete jako dobro i zadovoljni ste jer se lepo slažete. Možete da očekujete povoljan period.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa hroničnim umorom. U narednom periodu biste trebali da povedete više računa o svojim potrebama i da nađete više vremena za odmor i san.

RIBE

POSAO: Vi ne želite da se prilagođavate drugima, a vaše radno okruženje to ne toleriše. Moguće je da ćete u narednom periodu ozbiljnije razmišljati o mogućnosti da promenite posao.

LJUBAV: Vaša veza je pod teretom lažnih glasina koje se šire o vašem parteru. To vas mnogo brine, ali ipak rešenje postoji. Za početak otvoreno razgovarajte sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama kod vas u narednom periodu. Osetljivi ste sada, pa samim tim i podložni manjim problemima na polju zdravlja. Izbegavajte naprezanje.