horoskop, priroda
pixabay
horoskop, priroda

pixabay

Foto: pixabay

Blizanci

Život kakav priželjkujete vam je nadohvat ruke. U međuvremenu je potrebno da sredite svoje misli i fokusirate se kako bi vam se snovi ostvarili. Zvezde vam skreću pažnju da se oslobodite tereta prošlosti. Ako dozvolite da vas nostalgija za nekim davnim vremenima i ljubavima spreči da nastavite sa životom, izgubićete svaku šansu za novu romansu, a koja je gotovo izvesna u ovom mesecu. Ne dozvolite da propustite ljubav svog života samo zbog lepih sećanja.

Vaga

Položaj planeta u znaku Vage biće izuzetno romantičan i ovaj aspekt će trajati prilično dugo, pa je preporuka da iskoristite ovo vreme i otvorite svoje srce i dušu novim ljudima i spremite se za čuda. Moguće je ne samo da ćete upoznati novu osobu, već se i vratiti nekim nedovršenim ljubavnim pričama iz prošlosti, pod uslovom da to i sami želite. Zvezde su vam ovog meseca veoma naklonjene.

Škorpija

Ulazite u period radosti, obilja i prosperiteta, a blistaćete i na privatnom planu. Imate sve šanse da upoznate ljubav svog života i možda čak odmah uđete u ozbiljnu vezu. Veoma je važno da ostanete otvoreni prema drugima. Slobodno izrazite svoja osećanja, videćete koliko će vam to "pogurati" stvari u pravom smeru. Komunikacija sa drugima će biti sjajna, a posebno ćete briljirati u odnosu sa novim ljudima.

Komentari (1)

SKORPION - AUSTRIJA

05.05.2021 18:10

Ajde ljubavi pozuri,cekam te.?? Odmah ozbiljna veza,nema nista tamo,vamo,samo ozbiljno ako zelis.???