prorok
printscreen/TikTok
prorok

printscreen/TikTok

 Foto: printscreen/TikTok

Čovek koji govori da je putnik kroz vreme i 2582. godine predvidio da će se Zemlja suočiti sa nestankom električen energije u roku od tri dana u ovoj deceniji. U šokantno video neimenovani muškarac govori da će naša planeta doživeti 72 sata mraka i povodom toga poziva ljude da se počnu pripremati za taj fenomen.

On je na pomoću ovog klipa uspeo da sakupi preko šesto hiljada pratilaca, a postavio ga je na trenutno atraktivnu društvenu mređu Tik Tok, gde svi njegovi snimci imaju ukupno sedam miliona lajkova. Njegova objava u kojoj tvrdi da će trodnevno pomračenje da izazove haos na Zemlji u julu 2026. godine, je pogledalo preko četiri stotine hiljada korisnika.

@timetraveler2582

⚠️ You have been warned about it. I wasn’t supposed to reveal this much about it. ⚠️ ##timetravel ##timetraveler ##future ##unknown ##fyp ##real ##news ##fy ♬ original sound - Timetraveler2582

Rekao je da kada dođe do pomračenja, da ne gledamo u nevo i u svetlo koje će dolaziti iz “piramida”. Isto tako dodaje da tokom ta tri dana ne treba da korisitmo dostupne ovozemaljske izvore svetla, a u obzir jedino dolaze sveće.