astrolog Globa
privatna arhiva
astrolog Globa

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Današnji i nekoliko narednih biće najgori za ova tri horoskopska znaka, kaže čuveni ruski astrolog Pavel Globa. Proverite da li ste među njima i čega obavezno da se čuvate!

BIK
Ljubav

Zvezde savetuju da se rešite svega što vas sprečava da uživate u slobodi, uključujući konzervativne stavove, zbog kojih izbegavate ulazak u nestandardne odnose. Opirali se ili ne, život će urediti tako da nećete imati drugog izbora. Ne planirajte ništa konkretno, okolnosti se mogu promeniti u svakom trenutku.

Posao

Potražite nove prilike da se ostvarite na ovom polju, ne odbijajte neobične ponude.

Zdravlje

Rizik od zaraze virusnim infekcijama je visok.

LAV
Ljubav

Cela nedelja će biti ekstremno napeta, a posebno sutradan vas očekuju turbulencije. Izuzetno ste aktivni, a to može dovesti do ozbiljne greške. Nemojte ići u potragu za ljubavlju, nikako nije momenat. Izbegavajte provokacije i ne ulazite u sukobe sa strancima. Očekuju vas i finansijski troškovi, koji mogu u velikoj meri da pogoršaju loše odnose sa bračnim partnerom.

Posao

Morate da uradite ono što vam najteže pada - da donesete rizične odluke. Sada nije trenutak da se prepustite i dozvolite da stvari teku svojim tokom.

Zdravlje

Postoji velika verovatnoća da ćete se povrediti. Ako idete na put, budite posebno pažljivi!

ŠKORPIJA
Ljubav

Danas je dan bez većih promena na polju ljubavi. Ipak, najbolje je da ne maštate previše i zanosite se romansom, još nije trenutak da vam se ljubavne želje ostvare.

Posao

"Zapeli" ste na poslu i ne možete da pronađete rešenje za probleme. Pokušajte da razmišljate kreativno, pomoći će.

Zdravlje

Na izmaku ste snaga, neophodan vam je odnor. Ako ste u prilici, priuštite sebi masažu ili spa tretman.

PROČITAJTE JOŠ: