Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Važno je da neke stvari proverite više puta i da ne brzate sa donošenjem odluka. Dajte sebi vremena za određene promene. Današnji dan nije povoljan za nepromišljene poteze.

LJUBAV: Niste zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Želite više od onoga što imate ali ne znate kako to da dobijete. Pokušajte da rešite prvo sami sa sobom i da donesete odluke u vezi partnera.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa varenjem su naglašeni. Probava bi mogla da vam bude prilično osetljiva. Osim toga, nema naznaka za neke nove veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje.

BIK

POSAO: Priželjkujete priliku za promenu na poslovnom planu. Moguće je da vas u narednim danima očekuje razgovor za novo radno mesto. Pred vama su dešavanja koja ne očekujete.

LJUBAV: Možete imati probleme u komunikaciji sa voljenom osobom, pa povedite računa o svojim postupcima. Dosta toga sada zavisi od načina na koji ćete se vi postaviti prema njemu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ukoliko ste skloni alegrijskim reakcijama ili astmi, budite pogotovo na oprezu u ovom periodu. Slušajte savete stručnjaka.

BLIZANCI

POSAO: Uporni ste u svojim namerama da ostvarite stabilnost na poslovnom planu. Važno vam je da svoj uspeh pokažete pred svima! Nećete odustati sve dok ne budete ostvarili ciljeve.

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno uspeti da privučete pažnju osobe kojoj se udvarate neko duže vreme. Ukoliko već imate partnera sa njim pravite jako lepe planove za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Smanjite izloženost stresu. Moguće je da ćete biti skloni psihosomatskim problemima ili reakcijama organizma zbog napetosti, na nervnoj bazi. Nađite način da se opustite.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da imate poteškoće na poslovnom planu ali ih realtivno lako možete rešiti ako se fokusirate na to. Važno je da budete odlučni u sprovođenju planiranih promena.

LJUBAV: Moguće je da se postepeno udaljavate od voljene osobe i da vaša veza polako pada u drugi plan. Vreme je za promene. Osećate da vam je potreban drugačiji partner, a možda ste ga već i pronašli.

ZDRAVLJE: Skloni ste bolnim i upalnim stanjima. Imunitet vam je oslabljen pa bi bilo dobro da povedete računa o svom zdravlju. Nemojte da se izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama.

LAV

POSAO: Pred vama su novi poslovni izazovi u kojima možete pokazati koliko ste zapravo vredni i posvećeni stvaranju boljih uslova. Možete da očekujete da ćete se svojim radom istaći.

LJUBAV: Nije vam uvek jednostavno da pronađete kompromis sa voljenom osobom ali radite na tome. Važno vam je da u bračnoj zajednici ostvarite harmoniju i da se dobro osećate u svom domu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vam se vrate u narednom periodu, pa povedite računa o tome. Pogotovo ako ste skloni tegobama vezanim za bubrege ili šećer.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni nekim dešavanjima na ovom planu i deluje vam da se stvari ne odvijaju onako kako ste vi želeli. Moguće je da ćete većim delom dana biti prilično mrzovoljni.

LJUBAV: Nova osoba koju ste upoznali u prethodnom periodu vam sve više prirasta za srce. Očekuje vas prilika da se zbližite iako niste sasvim sigurni kuda bi odnos sa njom mogao da vas odvede.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i raspoloženi ste. Pred vama je faza u kojoj će vam zdravlje biti više nego odlično. Možete da očekujete da ćete biti puni snage i energije i da neće biti poteškoća.

Horoskop

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Možete imati prilično opušten dan i dosta slobodnog vremena. Ne očekuju vas neke veće obaveze i stresovi. Pred vama je period u kojem se sve može vratiti na svoje mesto.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, pred vama je dosta novih mogućnosti za flert i poznanstva! Očekuje vas zanimljiv dan! Možete da birate. Uživate u pažnji od strane udvarača.

ZDRAVLJE: Redovno proveravajte pritisak jer su moguće manje oscilacije na tom planu. Ako generalno niste skloni problemima po tom pitanju ne biste trebali da imate nove tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće su manje komplikacije danas, pogotovo ako se bavite privatnim poslom, pa povedite računa o tome. Potrudite se da napravite dobar plan rada koji će vam pomoći.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, deluje vam da je partner preterano dominantan i ne dopada vam se njegova nametljivost. Moguće je da povremeno imate želju da se distancirate i da budete sami.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici koja bi mogla da vam bude osetljiva, podložna upalama ili infekcijama. Nije vam baš najbolje stanje naglašeno pa se potrudite da pazite na sebe više nego pre.

STRELAC

POSAO: Sklapanje novog poslovnog dogovora je pred vama. Prilično vam je važan ovaj dan. Ako se budete potrudili da sve protekne bez komplikacija, imaćete odlične rezultate.

LJUBAV: Flertujete sa osobom za koju niste sigurni da li je slobodna ili ne. Rešili ste da malo rizikujete. Moguće je da paralelna veza sa sobom nosi rizike kojih niste dovoljno svesni.

ZDRAVLJE: Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju i o svojim navikama. Važno je da slušate savete stručnjaka i da pazite na higijenu. Mislite na sebe i na ljude ok sebe.

Zodijak, horoskop, žena

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Poboljšanje finansija vam dolazi. Zadovoljni ste situacijom i ne planirate neke veće promene na polju posla. Potrudićete se da održite dobro stanje na duže staze u budućnosti.

LJUBAV: Osećate se dobro pored voljene osobe koja vam uvek popravi raspoloženje i da dodatni nalet pozitivne energije. Imate mnogo zajedničkih tema i osobina pa se dobro osećate pored nje.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste skloni gojenju i da vam je današnji dan na neki način preloman. Lako se može desiti da preterate sa slatkišima. Pokušajte da ograničite sebe na neki način.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je važan dan u kom dosta toga može zavisiti od vaših odluka i inicijative koju budete preuzeli. Nemojte da sedite i čekate dok drugi koriste priliku koja vam je data.

LJUBAV: Očekuje vas novo i veoma lepo poznanstvo sa osobom koja će vas jednostavno očarati. Možete da očekujete romantična dešavanja! Ukoliko ste već zauzeti nema većih promena.

ZDRAVLJE: Bez ikakvih problema na polju zdravlja kod vas danas. Osećate se prilično dobro i svoje pozitivno raspoloženje širite na ljude koje volite. Povoljan vam je dan.

RIBE

POSAO: Imate puno energije i spremni ste da se posvetite poslu. Moguće je da će vam nakon svega ostati i dosta slobodnog vremena. Pred vama je dan u kojem možete da uživate u onome što radite.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiva atmosfera na ljubavnom planu. Mnogima se može pružiti i prilika za tajnu vezu ili ostvarenje neke platonske ljubavi i maštanja koja su dugo trajala.

ZDRAVLJE: Imate puno energije! Odlično se osećate u svojoj koži i sa zdravljem nemate nikakve probleme. Možete da očekujete pozitivan dan u kojem ćete uživati.