Žena, sreća, uspeh, moda, devojka
Shutterstock, ilustracija
Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Volite da budete najbolji u svom poslu. Trenutno ste totalno nezadovoljni poslovnim rezultatima. Smatrate da su kolege svojim nemarom doprinele poslovnom neuspehu.

LJUBAV: Ne osećate se sigurno u odnosu. Pitate se da li je voljenoj osobi stalo do vas ili su samo vama proradile emocije. Zbog te nesigurnosti pravite probleme voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Nervi su prosetljivi. Reagujete na sve i svakoga: na poslu na kolege, u privatnoj sferi na drugu polovinu. Ne uspevate da se uzdržite mada to ozbiljno i ne pokušavate.

BIK

LJUBAV: Zaljubljeni ste i krajnje neobjektivni. Imate utisak da je partnerka savršena i da vam sve odgovara kod nje. Ponosno je predstavljate svojim prijateljima i rodbini.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Vezani su prvenstveno ili za hormone štitne žlezde ili za polne organe. Bilo bi dobro da odete kod lekara radi regulisanja problema.

BLIZANCI

POSAO: Puni ste novih poslovnih ideja. Sa puno optimizma ih predstavljate kolegama očekujući da budu oduševljeni. Iznenađeni ste nedostatkom pozitivne reakcije kolega.

LJUBAV: Emotivno ste u haosu. Dopada vam se osoba sa kojom ne znate kako da uspostavite komunikaciju. Savladala vas je trema pa nema spontanosti u vašem ponašanju.

ZDRAVLJE: Osećate se umorno. Uložili ste prilično energije u posao i sada ste iscrpljeni. Zdravlje generalno nije loše, a kada su budete odmorili osećaćete se mnogo bolje.

RAK

POSAO: U nezavidnoj ste poziciji. Nadređeni vam prezentuje poslovne ideje koje po vama nemaju nikakve izglede za uspeh. Imate utisak da ćete samo nepotrebno izgubiti vreme.

LJUBAV: Totalno neočekivano i spontano upoznajete osobu koja ostavlja povoljan utisak. Razmenjujete brojeve telefona. Nadate se da ćete je videti ponovo i bolje upoznati.

ZDRAVLJE: Odlučujete da uradite nešto za svoje zdravlje. Odabrali ste da se bavite sportom i posle treninga ne znate za sebe. U pozitivnom smislu oslobodili ste se napetosti i stresa.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Maksimalno ste uporni i posvećeni poslu. Postoje neki problemi koji su odavno prisutni. Rešeni ste da im se posvetite, regulišete i konačno skinete sa dnevnog reda.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa srcem. Bilo bi dobro da pripazite na ishranu i da se pridržavate svih saveta lekara. U slučaju nekih simptoma obavezno posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Dobijate novu poslovnu ponudu i prihvatate je, a da niste dobro razmislili o njoj. Zreli ste za poslovne promene, već neko vreme ih priželjkujete i zbog toga brzo reagujete.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Novi poznanik ostavlja odličan utisak na vas. Deluje vam ozbiljno, odgovorno, pouzdano. Imate utisak da odgovara vašim kreiterijumima.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste. Nervi su osetljivi i skloni ste nervozi. Za vas je jako bitno da se dovoljno odmarate i da same sebe ne preopterećujete poslom. Odmorite se.

VAGA

POSAO: Situacija na poslu nije najjasnija. Imate redovnu komunikaciju sa inostranim saradnicima. Problem je što nikako da dođe do finalnog dogovora i potpisivanja sporazuma.

LJUBAV: Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Jako vam smeta loša komunikacija sa partnerom. Imate utisak da je mentalno ograničen i da ne shvata šta mu pričate.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Ukoliko ste na redovnoj terapiji ona daje odlične rezutate. Ukoliko niste na terapiji nema razloga za zabrinutost. Osećate se dobro u svojoj koži.

ŠKORPIJA

POSAO: Prisutni su problemi na relaciji radnik-nadređena osoba. Imate totalno različite poglede na obaveze da je pravo čudo da ste u istom timu. Nadređena osoba nameće ideje.

LJUBAV: U intenzivnoj ste komunikaciji sa tajnim partnerom. Stalno isčitavate njegove poruke. Osećate se dobro. Njegova ljubav vam podiže raspoloženje. Radujete se sastanku.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju i dalje ništa ne radite za sebe. Nemate nikakvu fizičku aktivnost. Imate utisak da vam je dobro, ali organizam je trom, usporen, sporo reaguje.

ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Zabrinuti ste, jer ne stojite najbolje u finansijskom smislu. Očekujete priliv novca, ali on kasni. Posao odrađujete normalno, ali su vam misli sve vreme okrenute ka finansijama.

LJUBAV: Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu. Imate potrebu da budete sami, da se odmorite i posvetite sopstvenim potrebama. Voljena osoba ne odobrava ovo ponašanje.

ZDRAVLJE: Pripazite malo na štitnu zlezdu. U slučaju bilo kakvim simptoma nemojte čekati da sami prođu nego se obavezno javite lekaru. Ako ste na nekoj terapiji ne prekidajte je.

JARAC

POSAO: Poslovna komunikacija vam nije jača strana. Uporno stavljate svoje ciljeve na prvo mesto i niste raspoloženi za kompromis. Iz tog razloga ne dolazi do poslovnog dogovora.

LJUBAV: Fokusirani ste na emotivnu sferu. Gledate da što više vremena provodite sa voljenom osobom. Prija vam osećaj ušuškanosti i stabilnosti koju vam ona pruža.

ZDRAVLJE: Muče vas klasični problemi na koje ste već navikli. Kolena su osetljiva, zglobovi, moguća je reuma. Cirkulacija je loša pa možete imati hladne ruke i noge.

VODOLIJA

POSAO: Posao odlično napreduje. Imate zadovoljavajuću saradnju sa saradnicima. Zajednički donosite odluke koje se ispostavljaju kao prilično dobre i unapređuju posao.

LJUBAV: Emotivna sfera vam nije prioritet. Partner predlaže susret, ali niste zainteresoani. Njegove priče kao ste čuli već milion puta. Mnogo više vam je potreban odmor.

RIBE

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Uložete mnogo truda u cilju realizacije obaveza, ali imate utisak da su rezultati izostali, da nisu u skladu sa uloženom energijom.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Ne samo da vam prijaju njegove emocije, nego vam puno znači njegovo razumevanje i način na koji vas opušta u napetim trenucima.

ZDRAVLJE: Fizički i naročito psihološki ste u lošoj fazi. Neophodan vam je odmor i mir. Obezbeđujete ove stvari sebi i to vam pomaže da se osećate ponovo dobro i raspoloženo.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

17.10.2020 05:43

Znam da citas,ajda sastanak sa srecom,navrati ?❤