Horoskop, astro, Zodijak
Shutterstock
Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ako ste zaljubljeni u muškarca koji pripada nekom od ovih znakova – bolje vam je da bežite. Romansa sa nekim od ova tri znaka je ubedljivo najgori potez koji možete da uradite.

Rak opstaje na emocijama. Okružen elementarnim znakom vode, Rak je uvek preplavljen osećanjima.

Ako si zaljubljena u muškarca Raka, Bika ili Jarca, neka ti je Bog u pomoći.

Rak, Jarac i Bik su košmar za žene.

Rak

Zodijak, horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Budući da Mesec najviše utiče na njega, faze mesečevog ciklusa povećavaju njegove unutrašnje misterije, a time i emocionalne poremećaje koje znaju da izmaknu kontroli.

Srećni ste ako je zaljubljen u vas.

Šta god da se dogodi, budite sigurni da vas neće ostaviti. Ali ako on nije siguran u svoja osećanja prema vama, onda bi trebalo da počnete da razmišljate o drugim mogućnostima.

Ne zaboravite da niste privatni psiholog vašeg partnera. Niste u vezi sa njim kako biste rešavali njegove emocionalne probleme koji se stalno pojavljuju.

Bežite!

Jarac

Zodijak, horoskop, jarac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Jarcem vlada Saturn, on će vas naterati da predugo ostanete uz njega. Jarac je zauzet dugotrajnim pokušajima nametanja ograničenja u njegovom životu.

Ako ga volite, on će jako dugo testirati vaše strpljenje i toleranciju, pa ćete kroz neko vreme shvatiti kako vam je sve to ipak previše.

Ako ga ostavite nakon toga, on će se utapati u tuzi. Bol je uvek poslednja varijanta za Jarca i zašto bi prolazio kroz to kad ima toliko mnogo stvari sa kojima treba da se bori?

Bolje je pustiti Jarca da kuka nekom drugom.

Bik

Zodijak, horoskop, bik

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Nemojte se oduševiti činjenicom što Bikom vlada Venera. Bik je vrlo tvrdoglav, s potencijalom da isisa svu vašu emocionalnu energiju.

Izuzetno pragmatičan, ovaj zemljani znak nema pojma kako da se nosi s emocijama.

Može biti romantičan, ali za to mora biti dobro raspoložen.

Kada to nije, njegove će vas reči toliko pogađati da ćete se osećati kao da ste najgora osoba na ovoj zemlji.

Biku je lakše da vas uvredi, nego da izrazi svoju ljubav prema vama. Zašto onda dopustiti da vas svlada depresija zbog toga što vaš Bik ne zna da razgovara sa vama?

Dopustite mu da umesto toga razgovara sa svojim rogovima.

Komentari (2)

ja

09.04.2020 08:15

Al ga pretarali ja jarac i on jarac dobro se slazemo, njegova bude zadnja kaze da draga???

KatherineBlue

09.04.2020 12:40

Totalni promašaj. Sa rakovima se sve može, divni porodični i nežni ljudi. Bikovi najvrednije rade za svoje porodice i jako su galantni, a jarčevi su tvrdoglavi ali tihi i ne diraju nikoga osim ako nisu napadnuti. Ova tri znaka su najveći džentlmeni zodijaka, najviše poštuju tradiciju i vode računa o manirima. Znam za više vodolija i lavova koji su nažalost skloni nasilju u porodici, kao i za vage i strelčeve koji varaju na sve strane. Za ostale ne znam, ali ova procena je potpuni promašaj.