horoskop, ljubav
shutterstock
horoskop, ljubav

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Ukoliko ste planirali saradnju sa inostranstvom ili putovanje, danas ćete uspeti to da realizujete bez ikakvih problema. Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće na poslu.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i skloni tome da idealizujete osobu koju volite. Moguće je da ćete se kasnije razočarati. Pokušajte da ostabete sa nogama čvrsto na zemlji i da ne hranite iluzije.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Pred vama je dan tokom kojeg vas očekuje manji pad energije koji će veoma značajno uticati na vas. Potrudite se da dovoljno odmarate.

BIK

POSAO: Očekuje vas malo teži dan, pa nemojte da se upuštate u bilo kakve rizike na poslovnom planu. Moguće je da ćete imati neke probleme po pitanju finansija danas.

LJUBAV: Partner bi mogao da vam zameri neke stvari u vezi vašeg ponašanja. Preporuka je da ne budete preterano tvrdoglavi i da priznate grešku. Na taj način će vam biti lakše da izgladite stvari.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Imali ste preterano naporan dan i neophodno je da se sada malo sebi posvetite. Potrebno je da negujete svoje dobre navike i da udovoljavate svojim potrebama.

BLIZANCI

POSAO: Preporuka je da ne gajite prevelika očekivanja od posla danas jer nećete imat značajne promene. Moguće je da će sve da se odvija nekako usporeno i bez većih dešavanja.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav! Moćićete da osvojite osobu koja vam se dopada već duže vreme! Spremite se da napravite prvi korak kako bi ste ostvarili ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Osećate se sasvim dobro i u sebi nosite dovoljno energije kako biste izašli na kraj sa svim izazovina.

RAK

POSAO: Odlučni ste da sprovedete u delo ideje koje smatrate važnim za svoj posao. Pred vama je povoljan dan. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku koja vam je neophodna.

LJUBAV: Moguće je da vam emocije jednostavno sada nisu prioritet i da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi. Ona vam zamera da ste hladni i nema dovoljno razumevanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa leđima i kičmom. Povediteračuna o svom zdravlju. Nemojte da podižete težak teret niti da se izlažete fizičkom naporu danas.

LAV

POSAO: Nije povoljan dan za putovanja ili saradnju sa inostranstvom, pa na tom polju nemojte mnogo da očekujete. Pred vama je faza u kojoj možete imati nove komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda i nije pravi izbor za vas. Ipak, trebaće vam vremena da to uvidite. Za sada gajite neke iluzije ili se nadate nemogućim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas, moguće je da ćete imati i neke tegobe koji su vezani za centralni nervni sistem. Posetite lekara radi kontrole.

DEVICA

POSAO: Ulažete veliki napor u svoj posao i očekujete da ćete kasnije sa te strane dobiti i adekvatne rezultate. Možete da se nadate povoljnim okolnostima koje će vam ići u prilog.

LJUBAV: Nesigurni ste i u svoja osećanja i ne znate kuda će vas trenutna veza odvesti. Imate utisak da se i vaš partner premišlja i da nije siguran koji korak treba da napravi dalje.

ZDRAVLJE: Generalno solidno stanje na polju zdravlja vas očekuje. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme danas. Imate mnogo energije u sebi i zadovoljni ste svojim životom.

VAGA

POSAO: Moguće je da nećete naići na odobrenje nadređenih za neki projekat koji ste mislili da realizujete u narednom periodu. Pred vama je period u kojem su poslovne kočnice veoma jake.

LJUBAV: Voljena osoba vam deluje nekako preterano tiho za njen temperament. Pitate se zašto se odjednom čudno ponaša. Imate utisak da postoji nešto što na sada krije od vas.

ZDRAVLJE: Bubrezi su vam osetljivi i možete imati zdravstvene probleme koji su vezani za vaš urogenitalni trakt. Pred vama je faza u kojoj bi bilo dobro da posetite svog lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete neke stvari pogrešno proumačiti i da će vam biti teško da vidite jasnu sliku dešavanja. Nije povoljan dan za vaš posao kao ni za donošenje važnih odluka.

LJUBAV: Ne bi trebalo da bude velikih emotivnih promena kod vas danas. Možda ni sami ne želite promene već vam pasivnost ipak prija iako tako nešto baš ne liči na vas.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen i mogući su novi problemi sa zdravljem. Preporuka je da pokušate da povećate unos vitamina i da se više posvetite sebi i svojim navikama.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

STRELAC

POSAO: Volite da rizikujete ali danas nećete od toga imati nikakve koristi. Nemojte da se igrate sa svojim pozicijama i poslovnom stabilnošću koju ste na jedvite jade stekli.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiva situacija sa Ribom, koja na vas deluje magnetski privlačno. Možete da se nadate lepim dešavanjima. Osoba koja vam se dopada će vam prići.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja bi mogla da budu osetljiva. Vlada period u kojem može često da vas prati ukočenost, a vratni predeo takođe može da bude osetljiv.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pazite kakve saradnike imate pored sebe jer biste mogli da doživite manje razočarenje. Pred vama je period u kojem će biti poslovnih problema.

LJUBAV: U odnosu sa bračnim partnerom imate veoma dobru atmosferu i uživate kada ste zajedno. Ne biste trebali da očekujete negativno okruženje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da se nadate danu koji će biti pozitivan, imate puno energije u sebi i prija vam da budete umereno fizički aktivni svaki dan.

VODOLIJA

POSAO: Srećni ste zbog poslovne ponude koja je došla do vas. Spremni ste da ostvarite poslovno napredovanje. Potrudićete se da maksimalno iskoristite prilike koje su vam pružene.

LJUBAV: Imate mnogo zajedničkih tema sa osobom sa kojom već neko vreme imate flert i dobar odnos. Pred vama je period koji može da donese zbližavanje i početak nove veze.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Povedite računa o svojoj ishrani, izbegavajte prezačinjene namirnice i obavezno proveravajte poreklo hrane.

RIBE

POSAO: Povoljan je period za poslovne pregovore ili razgovor na bilo koju temu po pitanju posla. Moguće je da ćete ostvariti svoje ambicije brž enego što mislite.

LJUBAV: Moguće je da je vaš partner napravio neku grešku prema vama ali ste vi svakako spremni da mu to oprostite. Ne želite prekid veze zbog jednog malog problema i prepreke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze. Pred vama je period u kojem možete imati stresne okolnosti. Ako budete potiskivali svoje emocije može vam biti još teže.