Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete pokretanje novih poslova ili sklapanje novih kontakata na ovom polju. Brzi ste, inicijativni odlučni i pravite dobre planove kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Dopada vam se neko sa kim imate za sada prijateljski odnos ali se nazire da bi mogli da ostvarite i više od toga. Spremni ste da istražujete svoje nove ljubavne mogućnosti.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da bude naglašen kod vas u narednom periodu. Odmarajte i nemojte da se naprežete. Čuvajte svoje zdravlje i izbegavajte stresne situacije.

BIK

POSAO: Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da obavite veoma važne poslove koji su pred vama. Možete da očekujete povoljan dan za finansije takođe.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni. Pred vama je dobar period u kojem ćete sa osobom do koje vam je stalo uspeti da ostvarite dobar odnos ako ste u vezi.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Radite na stvaranju zdravih navika. Kod vas mnogo problema sa zdravljem može da potekne od navika koje imate u vezi jela i pića.

BLIZANCI

POSAO: Nova dešavanja na ovom polju će vas pokrenuti. Zadovoljni ćete biti okolnostima koje će uslediti za vas. Važno je da uvek budete racionalni i da ne stvarate bespotrebnu dramu.

LJUBAV: Jedna nova osoba će pokazati svoje interesovanje ka vama. Možete da očekujete priliku za pokretanje bitnih stvari na ovom polju. Posvetite se svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Očekuje vas period koji vam donosi povoljno stanje na polju zdravlja. Prijaće vam da se posvetite bavljenju sportom i aktivnostima.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Potrebno vam je neko vreme da biste doneli konačnu odluku vezanu za posao na kojem ste trenutno. Moguće je da se spremate za rastanak od starog posla.

LJUBAV: Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promene. Ne osećate se dovoljno voljeno. Moguće je da će vam se pojaviti osoba koja će vam biti rame za plakanje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom kod vas u narednom periodu. Potrudite se da izbegavate stres i nervozu. Važno je da nađete unutrašnji mir i da se izborite za sebe.

LAV

POSAO: Možete da se nadate pozitivnim preokretima vezanim za polje posla i novca. Pred vama su pozitivne okolnosti u kojima biste trebali da profitirate i ostvarite poboljšanje.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju ste upoznali potpuno spontano. Moguće je da ćete veoma uskoro doći do spajanja i početka nove veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući kod vas u narednom periodu. Nepovoljan vam je dan za zdravlje generalno pa biste trebali da se posvetite odmaranju i svojim potrebama.

DEVICA

POSAO: Važno je da budete otvoreni u komunikaciji sa nadređenima. Pokažite im da ste spremni da ostvarite nešto više od trenutne pozicije. Vaša odgovornost raste polako.

LJUBAV: Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne nedoumice i komplikacije. Moguće je da sa voljenom osobom ne možete da ostvarite kompromis i da se vrtite u začaranom krugu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade koja bi mogla da vam naruši zdravstveno stanje. Potrudite se da poradite na svojim navikama kako bi ojačali imunitet. Izbegavajte veće naprezanje.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Moguće je da razmišljate o budućnosti na ovom polju i da ne vidite sebe zauvek u istoj profesiji. Pred vama je period u kojem ćete dosta razmišljati o mnogim promenama.

LJUBAV: Emocije su vam prilično naglašene sada pa možete da budete skloni da reagujete burno na neki način prema voljenoj osobi. Očekuje vas težak dan na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete prilično skloni hormonalnim smetnjama. Idite na redovne lekarske kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani i lako pravite greške na ovom polju. Potrudite se da ne preterate. Važno je da budete spremni da povučete granicu kada primetite da stvari ne idu kako treba.

LJUBAV: Ako vas je partner na neki način izneverio, velike su šanse da mu to nećete oprostiti. Povređeni su vam ponos i sujeta. Ako ste slobodni nije povoljan dan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica koja vas prati danas. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju. Moguće je da ćete imati probleme sa pritiskom koji je promenljiv.

STRELAC

POSAO: Imate mnogo ambicija u sebi i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi uspeli da ostvarite ono što želite na polju posla. Ambiciozni ste i ciljate visoko.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja pokazuje da sa vama želi nešto više od prolazne veze ili avanture. Moguće je da osećate da ste i vi konačno spremni da se na neki način obavežete.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i san vam je potreban kako biste se bolje osećali na ovom polju. Pred vama je faza u kojoj treba da izvojite više vremena za sebe.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Pred vama je povoljan dan za posao. Možete da očekujete da ćete ostvariti sve svoje planove i namere. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Bivša ljubav će pokušati da se vrati u vaš život, a na vama je odluka da li ćete to dopustiti ili nećete ovaj put. Moguće je da ni sami niste sigurni na koju stranu ćete da prevagnete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Moguće je da ste napeti, da ste često pod stresom i da se sve to negativno odražava na zdravlje vaših leđa sa kojima hronično imate probleme.

VODOLIJA

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa osobom sa kojom blisko sarađujete. Pokušajte ipak da nađete neki kompromis kako biste uspeli da rešite poslovne probleme.

LJUBAV: Dopada vam se neko ko deluje udaljeno. Moguće je da vam neće biti ni malo lako da dobijete pažnju od strane te osobe jer ona nije svesna vaših osećanja prema njoj.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa u narednom periodu. Bićete skloni manjim problemima sa zubima. Vreme je da se posvetite rešavanju tegoba koje od ranije imate na ovom planu.

RIBE

POSAO: Moguće je nećete uspeti da ostvarite sve planove na polju posla. Imate okolnosti koje vas na neki način sputavaju. Niste baš spremni na nove poslovne poteze sada.

LJUBAV: Niste zadovoljni samoćom i potrebne su vam ljubavne promene. Pred vama je nepovoljan period za emocije. Potrudite se da date sve od sebe kako bi bili srećniji.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Važno je da vodite više računa o svojim navikama u ishrani kako bi vam zdravstvena situacija na duže staze bila povoljnija.