Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan na poslovnom planu. Sve će vam ići baš onako kako budete želeli. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za telekomunikacije, odličan je dan.

LJUBAV: Moguće je da ste prekršili neko obećanje koje ste dali voljenoj osobi i da je ona sada na neki način povređena zbog toga. Ukoliko ste slobodni, danas nećete naći pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole. Mogući su problemi sa zubima i osetljivim desnima. Pred vama je faza u kojoj možete imati i probleme sa kožom.

BIK

POSAO: Moguće je da se dešavaju neke promene koje ne utiču preterano pozitivno na vaše poslovne planove. Imate utisak da na neka dešavanja ne možete da utičete iako želite.

LJUBAV: Imate veliki problem sa nepoverenjem u ljubavnoj vezi i teško vam je da partnera uverite u svoju iskrenost. Pred vama je faza koja može da donese tenzije i napetosti.

ZDRAVLJE: Prilično ste uznemireni i podložni problemima na nervnoj bazi. Očekuje vas period koji nije preterano povoljan za vaše zdravlje. Potrebno je da nađete način da se opustite.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da će vam tokom današnjeg dana biti upućene neke dobronamerne kritike koje biste trebali da iskoristite na pravi način. Potrudite se da ih ozbiljno prihvatite.

LJUBAV: Pojavili su se neki novi problemi u vašem odnosu sa voljenom osobom, pa ćete na tome morati da poradite na neki način. Ukoliko ste slobodni, današnji dan provodite u samoći.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa gorušicom su naglašeni kod vas. Postoje problemi vezani za otežanjo varenje i osetljivost stomaka i želuca. Jako je važno da povedete računa o svojoj ishrani.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da vas hvata nervoza jer nemate dovoljno kontrole nad nekim dešavanjima na polju posla. Pred vama je faza tokom koje možete imati neke nove probleme i poteškoće.

LJUBAV: Očekuju vas promene na polju ljubavi jer ste shvatili da vam trenutni partner ne odgovara više na isti način. Moguće je da priželjkujete da stavite tačku na tu vezu.

ZDRAVLJE: na polju zdravlja vas očekuje dobro i stabilno stanje. Horoskop vam je odlično postavljen. Možete da se nadate prilici da se vaša situacija sasvim stabilizuje.

LAV

POSAO: Raspoloženi ste za poslovne promene i nova dešavanja na ovom planu, pa rado istražujete svoje mogućnosti. Možete da očekujete priliku da napredujete uskoro.

LJUBAV: Veoma otvoreno pokazujete svoje emocije prema trenutnom partneru i uživate u vremenu koje provodite zajedno. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je grudni koš. Mogući su problemi sa plućima, ali i sa srcem. Povedite računa i ako primetite bilo kakve simptome ili tegobe, obavezno posetite vašeg lekara.

DEVICA

POSAO: Moguće je da sada na neki način ispaštate zbog pogrešne odluke koju ste doneli u prošlosti ali to će se sve promeniti. Važno je da budete spremni da se maksimalno posvetite poslu.

LJUBAV: Moguće su manje svađe sa voljenom osobom ali ne biste trebali da imate veće probleme. Na kraju ćete uspeti da nađete kompromisno rešenje za vašu situaciju.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa povišenom temperaturom. Generalno ste sada skloni prehladi, padu imuniteta i organizam vam je oslabljen. Možete da očekujete manje probleme.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Imate velike ambicije ali trenutno postoje neke kočnice zbog kojih ne možete da ostvarite sve ono što želite. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se učite strpljenju.

LJUBAV: Partner pokazuje svoju drugu stranu ličnosti, pa postoji mogućnost da se emocije među vama polako gube... Postepeno se svako okreće na svoju stranu i hladite se.

ZDRAVLJE: Hronični problemi bi mogli da vas muče tokom ove faze. Očekuje vas faza tokom koje će vam zdravlje biti osetljivije. Preporuka je da se na vreme javite vašem lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa saradnicima sa kojim do sada niste imali veće komplikacije u odnosu. Stalo vam je do toga da se vaša saradnja ne pogorša.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena i taj osećaj vas na neki način proganja. Moguće je da se brinete da postoje neke stvari koje vam ona radi iza leđa.

ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi su mogući kod vas. Podložni ste stresu i problemima zbog konstantne napetosti koju osećate. Potreban vam je neki vid relaksacije.

STRELAC

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom i nije vam lak današnji dan. Kada budete završili neke obaveze, biće vam lakše. Potrudite se da budete dovoljno izdržljivi i bićete nagrađeni.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam stavi do znanja neke stvari ali vi kao da niste raspoloženi za razgovor. Moguće je da vaš odnos nikako ne može da napreduje.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni tokom ovog dana, kao i hroničan umor, malaksalost i bezvoljnost. Povedite računa i o mogućim problemima sa očima, vidom...

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Skloni ste donošenju brzopletih odluka pa danas lako možete da napravite neku manju grešku ali kasnije ćete ispraviti sve što budete mogli. Ponekad konfuzno funkcionišete.

LJUBAV: Nije povoljan dan za početak nove veze, pa bi bilo najbolje da danas ne očekujete ništa na tom planu. Ako ste u braku, možete da očekujete da će odnos sa partnerom biti dobar.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni danas. Možete biti skloni i depresiji, melanholiji i sličnim stanjima. Potrudite se da nađete inspiraciju u pozitivnim stvarima.

VODOLIJA

POSAO: Nije vam povoljan dan za donošenje novih poslovnih odluka, pa nemojte danas da se baviet nekim važnim stvarima. Potrudite se da završite uobičajene i rutinske poslove.

LJUBAV: Imate osećaj da vam je potrebno neko novo ljubavno poznanstvo. Samoća vam više ne prija. Potrebno vam je vreme u kojem ćete se više kretati i družiti sa ljudima.

ZDRAVLJE: Moguće su povrede i prelomi. Povedite računa ako se aktivno bavite sportom ili bilo kakvom fizičkom aktivnošću. Važno je da budete oprezni i pažljivi.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete reći neke stvari prilično nepromišljeno, što vas može dovesti do novog konflikta. Potrudite se da budete fleksibilniji u odnosu sa saradnicima.

LJUBAV: Moguć je prekid neke emotivne veze ako tako želite. Prija vam osećaj slobode, dugo ga niste imali! Spremni ste da se sada posvetite samo sebi i svojim potrebama nakon dužeg vremena.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima kod ženskih Bikova. Moguće je da je došlo vreme za redovnu ginekološku kontrolu. Povedite računa ako primetite neobične simptome.