horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav
Guliver/Getty images plus
horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav

Guliver/Getty images plus

Foto: Guliver/Getty images plus

Svi smo mi barem jednom bili nemoćni da se nosimo sa svojim emocijama, dopustili smo da nas one preplave i preuzmu kontrolu nad našim postupcima. Međutim, kao i uvek zvezde otkrivaju da pripadnici nekih horoskopskih znakova jednostavno ne umeju da se nose sa svojim emocijama i preuzmu kontrolu nad njima.

Evo kojih 5 pripadnika Zodijaka je svakodnevno pod emocionalnim stresom.

Ovan

Ovnovi nikada ne povlače kočnicu, bore se za svoje mesto pod Suncem i u toj žurbi ne postižu da obrate pažnju na svoje emocije, a kada ih one definitivno stignu, Ovnovi su vrlo često u problemu. Ponekad pod pritiskom emocija postupaju veoma impulsivno i gube kontrolu nad svojim životom.

Ribe

Zbog svoje sklonosti da prečesto brinu o tuđim emocijama, veoma često zaborave da se suoče sa svojim. Kada na neko vreme zanemare svoje emocije, postaju preosetljive i onda im je potrebna pauza od ljudi, kako bi ponovo ovladali svojim emocijama.

Vaga

Vage se osećaju emotivno iscrpljeno u trenucima kada im sve i ne ide onako kako su zamislili. Iako znaju da neuspeh nije definitivna opcija, trebaće im vremena da nađu snage da ponovo veruju u sebe i da nastave da se bore za svoj cilj.

horoskop, devojka, žena, sreća, ljubav

Pixbay

Foto: Pixbay

Škorpija

Škorpije su možda najemotivniji znak Zodijaka i kada ih emocije definitivno preplave, gube kontrolu nad svojim odlukama i nad slikom koju ostavljaju pred drugima, a do koje im je inače veoma stalo.

Strelac

I Strelčevi vole da ostavljaju utisak emotivno nepristupačne i distancirane osobe, ali oni možda brže od bilo kog znaka gube kontrolu nad svojim emocijama, a kada im se to tako brzo dogodi, treba im neko vreme da ponovo navuku masku hladne i odmerene osobe.