horoskop
shutterstock
horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN

POSAO: Poslovna situacija nije najbolja. U fazi je stagnacije i smišljate planove šta da uradite da bi je poboljšali. Najviše bi voleli kada bi nove ideje mogle odmah da se realizuju.

LJUBAV: Postoji osoba na poslu kojoj se jako dopadate. Upravo zbog poslovne saradnje se uzdržava da otvoreno pokaže svoje interesovanje. Obratite pažnju na saradnike.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju potrebno je da budete oprezni. Skloni ste infekcijama, naročito disajnih organa. Sinusi su osetljivi, kao i bubrezi. Moguć je početak terapije.

BIK

POSAO: Prilično ste zadovoljni situacijom na poslu. Maksimalno ste skoncentrisani na obaveze, svesni svog potencijala i bez ikakvih teškoća postižete postavljene ciljeve.

LJUBAV: Prisutni su problemi u vezi, a povezani su sa poljem komunikacije. Ono što ozbiljno koči dalji razvoj vaše veze je to što niste otvoreni i iskreni jedno prema drugom.

ZDRAVLJE: Pritisak je nestabilan. U skladu sa njegovim oscilacijama menja se i vaše zdravstveno stanje. Ukoliko ste na terapiji neophodno je da je redovno koristite.

BLIZANCI

POSAO: U slučaju da ste privatnik iznenada se pojavljuju poslovne teškoće. Srećom ste adaptibilni, brzi, odmah nalazite rešenje i rešavate problem pre nego što se raširio.

LJUBAV: Fokusirani ste na drugu polovinu. Ona je prilično zabrinuta zbog problema na poslu. Pokušavate da je opustite, a kako ste šarmantni i duhoviti u tome i uspevate.

ZDRAVLJE: Napeti ste. Toga možete da se oslobodite na dva načina: prvo, putem fizičke aktivnosti i drugo, odmaranjem bez ikakvih obaveza ili razmišljanja o njima.

RAK

POSAO: Prilično ste nerealni kada su planovi u pitanju. Vodi vas osećaj samopouzdanja, da sve možete, pa onda pravite planove u skladu sa time kako se osećate.

LJUBAV: Bračni odnos je u krizi. Prilično ste nezadovoljni ponašanjem partnera. Deluje vam prilično nezainteresovano i plašite se da njegovo ponašanje ostane nepromenjeno.

ZDRAVLJE: Prilično ste opušteni kada je hrana u pitanju. Naročito ukoliko ste u društvu nećete ni obratiti pažnju na unos hrane. Bilo bi dobro da obratite pažnju na ishranu.

LAV

POSAO: Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Posao je u fazi stagnacije i vi pokušavate da rešite probleme. Uprkos trudu ne uspevate u tome što doživljavate kao udar na ego.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i one su iskrene i duboke. Zamišljate i da druga strana ima isti odnos prema vama. Problem je što ne primećujete da nije tako.

ZDRAVLJE: Potrebno je da povedete računa o ishrani. Na nervoj bazi možete ili da se prejedate ili da izgubite apetit. Pokušajte da svesno izbalansirate način ishrane.

horoskop

pixbay

Foto: pixbay

DEVICA

POSAO: Očekuju vas ozbiljni problemi na poslu zbog kojih posao stagnira. Vaši napori da probleme rešite ne daju rezultate. Malo ste demoralisani jer obično brzo rešavate probleme.

LJUBAV: Zbog obaveza na poslu emotivna sfera trpi posledice. Niste raspoloženi za sastanak sa drugom polovinom i više vam odgovara da se dobro odmorite. Druga strana je povređena.

ZDRAVLJE: Generalno vam je imunitet dosta slab. Provodite previše vremena pred ekranom ili za volanom tako da imate probleme sa kostima. Neophodno je da se fizički pokrenete.

VAGA

POSAO: Prilično ste zainteresovani za poslovnu saradnju sa strancima bilo da ona bude na daljinu ili da vi odete u inostranstvo. Vaše aktivnosti su tajnog tipa, a cilj je ostvariv.

LJUBAV: Partner gaji intenzivne emocije prema vama, ali vama to nije dovoljno. Želite da vas razume i na mentalnom nivou koji njemu nije tako bitan kao vama.

ZDRAVLJE: Pripazite na zdravlje. Ušli ste u period kada je moguće dobijanje neke infekcije i upotreba lekova. Bolje je da uradite sve što je u vašoj moći da izbegnete probleme.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno uspevate da prevaziđete određene poslovne probleme što omogućava normalno funkcinisanje radnog procesa. Osećate olakšanje i motivisani ste za dalji rad.

LJUBAV: Uvereni ste da ste našli pravog partnera za ceo život. Razgovarate sa njim na temu dobijanja deteta i radite na tome. Prezadovoljni ste odnosim i želite da ga upotpunite bebom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima, disajnim organima, glavom i sinusima. Skloni ste povredama pa je neophodno da ne žurite i da povedete računa o ekstremitetima.

STRELAC

POSAO: Posao doživljavate kao mesto gde se biju bitke. Želite da se dokažete i da pokažete da ste bolji od drugih. Ego vam je naglašen i prilično ste takmičarski raspoloženi.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza odvija. Emotivno ste oboje stabilni i fokusirani jedno na drugo. Problemi su prisutni na polju komunikacije i dolaze sa vaše strane.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vi se osećate odlično. Nema razloga ni za kakvu brigu. Najbolje da nastavite sa zdravstvenim navikama koje daju pozitivne rezultate.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Odnos sa kolegama nije najbolji. Ne samo da ne uspevate da ostvarite normalnu komunikaciju nego vas oni ogovaraju. Pravite poslovne planove tajnog tipa.

LJUBAV: Odnos sa partnerom je zadovoljavajući. Partner želi da uživa sa vama. Kako ima probleme na poslu, a ne želi da vas time zamara, potrebno mu je opuštanje i bliskost.

ZDRAVLJE: Lagano ulazite u period nepovoljan za zdravlje. Skloni ste infekcijama naročito disajnih organa. Gledajte da budete oprezni u narednih nekoliko dana.

VODOLIJA

POSAO: Vaš optimizam je neograničen. Skoncentrisani ste na poslovne probleme, ali ne uspevate da ih rešite. To vas ne demorališe jer verujete da ćete ih kadtad rešiti.

LJUBAV: Prilično ste senzibilni, reagujete preterano i skloni ste ispadanju iz takta. Partneru ne prija vaše ponašanje, ali ga strpljivo podnosi. Pokušajte da se iskontrolišete partnera radi.

ZDRAVLJE: Naglašeno ste optimistični kada je promena životnih navika u pitanju. Donosite odluku da krenete na dijetu i da počnete redovno da se bavite fizičkim aktivnostima.

RIBE

POSAO: Situacija na poslu je regularna. Obavljate poslove rutinski. Nema nikakvih teškoća, tako da završavate sve poslove kako ste i planirali. Skloni ste impulsivnom trošenju novca.

LJUBAV: Pred vama je novo poznanstvo koje neće najbolje proći. Vi ćete se smotati, a druga strana će biti neopuštena. U suštini nećete baš ostaviti povoljan utisak jedno na drugo.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Osećate se odlično, jako, organizam je snažan. Razloga za zabrinutost nema, tako da podrazumevate da će sa vama biti sve u redu.