Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec, Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati neke probleme i propuste na poslovnom planu, usled loše koncentracije. Potrudite se da nekoliko puta proverite poslove koje sami odrađujete.

LJUBAV: Ako imate partnera, možete da očekujete veoma lepu atmosferu sa njim. Slobodni Ovnovi bi mogli da dođu do flerta sa Rakom. Očekuje vas zanimljiva ljubavna situacija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Gorušica, odnosno želudačna kiselina vam stvara tegobe. Preporuka je da na vreme posetite lekara i da se posavetujete oko svega sa njim.

BIK

POSAO: Budite spremni i na neke promene na poslovnom planu, iako ih možda sada ne očekujete. Neke stvari neće ostati iste kao pre. Vi uradite ono što smatrate da je do vas.

LJUBAV: Duboko ste posvećeni odnosu sa voljenom osobom i jako vam je važno da vaša veza dobro funkcioniše. Možete da očekujete priliku da se stvari među vama reše i stabilizuju.

ZDRAVLJE: Srčani problemi su mogući. Izbegavajte preterano naprezanje u narednom periodu. Ako pijete neku terapiju potrudite se da je uzimate na vreme. Posetite lekara ako imate tegobe.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite bolju zaradu ako se bavite privatnim poslom. Očekuju vas srećne okolnosti. Uspećete i da postignete neki važan novi poslovni dogovor.

LJUBAV: Bračna situacija je sasvim stabilna i zadovoljni ste zbog toga. Ukoliko ste slobodni, mogući su lepi trenuci sa Devicom. Pred vama je šansa da se sa novom osobom zbližite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o usporenoj probavi. Potrudite se da unosite više tečnosti, da se posvetite zdravijim navikama u ishrani i da jedete više voća.

RAK

POSAO: Moguće je da vam je na neki način povređena sujera u komunikaciji sa saradnicima i da vam motivacija opada zbog toga. Potrudite se da poslovne okolnosti ne shvatate lično.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiv flert sa osobom koja vas magnetski privlači. Možete da računate na lepe trenutke. Potrudite se da otvoreno pokažete emocije koje imate.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su mogući kod vas. Ako se bavite sportom aktivno pazite da ne dođe do neke povrede. Generalno su vam tokom ove faze kosti osetljivije.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste dešavanjima na polju posla. Moguće je da ćete pronaći i neki dodatni izvor prihoda. Uspeli ste da rešite dileme koje su vas pratile neko duže vreme.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i odnos vam je generalno dobar. Možete da se nadate harmoničnom stanju u svom domu. Zadovoljni ste atmosferom koju ste uspeli da ostvarite.

ZDRAVLJE: Očekuje vas generalno veoma pozitivan dan pa ni na polju zdravlja ne biste trebali da imate neke značajnije probleme. Potrudite se da se posvetite sebi, svojim potrebama.

DEVICA

POSAO: Nije vam najbolji dan za posao. Pokušajte da se ne nervirate ako neke stvari ne budu išle onako kako očekujete. Dajte sve od sebe da smireno prihvatite okolnosti u kojima se nalazite.

LJUBAV: Mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Skloni ste tome da neke probleme preuveličavate. Potrudite se da situaciju sagledate iz malo drugačijeg ugla.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i umor. Današnji dan vam nije preterano povoljan. Potrudute se da se ne naprežete previše da izdvojite dovoljno vremena za spavanje.

VAGA

POSAO: Dobijate novi nalet energije i maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Očekuje vas dan u kojem ćete biti veoma aktivni. Mnogo poslova čeka samo na vas.

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada ali imate neki strah od toga da napravite prvi korak ka njoj. Možete da očekujete da i ona gaji osećanje i interesovanje ka vama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam trening. Nakon fizičke aktivnosti se osećate mnogo bolje. Prija vam trošenje energije a kada ste u dobroj kondiciji imate i mnogo više samopouzdanja.

Zodijak, horoskop, skorpija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je veoma povoljan dan kada je u pitanju polje karijere. Očekuju vas neki važni sastanci i dogovori. Možete da se nadate da će vam se nove prilike otvoriti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja prema vama ima neki prijateljski odnos. Možete da se nadate postepenom zbližavanju sa njom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti jako zadovoljni.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Možete da se nadate sasvim mirnom danu tokom kojeg će vam situacija na polju zdravlja biti sasvim stabilna. Probleme iz prošlosti lako rešavate.

STRELAC

POSAO: Potrudite se da ne ulazite u konflikte sa ljudima iz poslovnog okruženja, kako ne biste ugrozili svoj status. Moguće je da ćete u afektu biti skloni grubim rečima, što je bolje izbegavati.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu sa kojom ćete na prvi pogled imati veoma jaku hemiju i privlačnost. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite stomatologa. Radi redovne kontrole zuba i desni izdvojite malo vremena jer postoji šansa da se pojavio neki problem kojeg niste dovoljno svesni.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na polju posla, pred vama je dan u kom se nećete forsirati. Iskoristićete priliku da se posvetite i nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Početak veze na daljinu je pred vama. Ukoliko već imate partnera, neko do vas razmišlja o odlasku u inostranstvo. Možete da se nadate pozitivnim okolnostma.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neki užitak! Važno je da mislite na svoje potrebe. Uredu je kada se žrtvujete za potrebe drugih ljudi ali je neophodno i da se povremeno posvetite sebi.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Generalno možete da se nadate pozitivnim poslovnim okolnostima. Potrudite se da dobro stanje maksimalno iskoristite.

LJUBAV: Moguće je da sumnjate u izbor partnera i da razmišljate o prekidu veze. Polako se hladite. U narednom periodu će vam se otvoriti mogućnost i za neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o urogenitalnom traktu. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa upalama ili bolnim stanjima na ovom polju. Posetite lekara za svaki slučaj.

RIBE

POSAO: Moguće je da se ćete uskoro dobiti neko radno mesto koje ste priželjkivali duže vreme. Kada se promena desi, bićete sasvim zadovoljni i ispunjeni jer su se očekivanja obistinila.

LJUBAV: Očekujete da vam voljena osoba udovolji po svim pitanjima i možda se nekada previše oslanjate na nju. Važno je da pokušate da postanete malo samostalniji u nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Redovno posećujte lekara jer su u narednom periodu mogući novi problemi sa zdravljem. Moguće je da je došlo vreme da proverite svoju krvnu sliku i ostale nalaze.