devojke, drugarice, smeh, sreća
Shutterstock, ilustracija
devojke, drugarice, smeh, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Koja tri znaka će imati najviše sreće u narednom periodu? Pitanje je koje mnogo zanima, a jedno je sigurno, četiri planete su u znaku Riba!

Ribe

Ovo je najpovoljniji period za vas jer se Sunce nalazi u vašem znaku, takođe Venera i Neptun i to donosi lepu i jaku energiju. Ove planete daće da se osećate otmeno, poželjno lepo.

Ako ste planirali promenu frizure ili neku estetsku korekciju sada je parvo vreme za to!

Stiže Jupiter, a ova planeta sreće ulazi u vaše polje posla i kreću promene na bolje.

Jupter u maju dolazi u vaše sazvežđe. On će vam preokrenuti život na bolje, daje tu veliku lepu pozitivnu energiji. Zato ga zovu :velika sreća. I to nije sve! Od 20. marta Venera i Jupiter ulaze u vaše polje posla i tada vam kreću promene na bolje.

Iskoristite podršku ovih planeta. Samo napred!

Bik

Najbitnije je je da je Mars izašao iz vašeg znaka jer je davao teške aspeket sa Jupiterom, Saturnom i Merkurom. Sada je Mars u polju posla i daće vam energiju za rad i tu će se dešavati lepe i pozitivne promene. Možete očekivati veći priliv novca ako ste na starom poslu ili promenu posla sa velikim uspehom.Sada treba da se pokrenete i potrudite kada je posao u pitanju. Mars je u polju posla i daje vam energiju, a stiže i veći priliv novca ili promena posla?

Venera je sada u Ribama što će vam doneti veću emotivnost i blage reči koje treba da iskoristite za emotivne razgovore . Bilo da su u pitanju partnerski ili porodični . Iskoristite ovu nežnu energiju.

Smuti, drugari, prijatelji, sreća

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ovan

Ovo je najpovoljniji period u toku godine za vas jer Sunce počinje da tranzitira vašim znakom. 21. marta prelazi u vaš znak. Kao i Venera koja ulazi u vaš znak 20. marta. U ovom periodu od mesec dana kada je energija najjača iskoristite da baš sve stvari dovedete u red. Putujte, kontaktirajte, potpisujte!

Pošto je period Riba, a one daju nežnu energiju i vi ćete biti lagani i opušteni za razgovor. Bitno je samo da eneregiju ne trošite na periferne stvari već da je lepo kanališete.