devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd
Shutterstock, ilustracija
devojka, moda, stil, lepota, žena, izgled, Beograd

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Postoje žene koje jednostavno plene. Zabavne su, inteligentne, uvek izgledaju besprekorno, muškarci ih žele, a žene priželjkuju da budu kao one...

Od njih možemo mnogo toga da naučimo. Koje su to žene Zodijaka?

žena

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ovan

Žena Ovan je zabavna, inteligentna, brza i pozitivna. Uvek će naći način da vas motiviše ličnim primerom. Pored nje svako mora da napreduje i ona se trudi da ako može čak i pomogne. Ima dobra rešenja i jako se brzo snalazi. Od nje može svako da nauči kako da ima više samopoštovanja. Stavlja svoje potrebe na prvo mesto, nikad ne sluša druge ako se to ne uklapa u njene planove, već radi po svom. Nije joj lako da nađe partnera, jer ne pravi kompromis lako, ali brzo shvati ko je pravi za nju, pa ne gubi vreme ako to nije ono što je zamislila.

lepota, žena, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Strelac

Komentari žene Strelca mogu da budu jako korisni, ali ako ih razumete na pravi način. Ona je spontana, nekad i previše. Žena Strelac će vam reći uvek istinu koja može da vam otvori oči. Njima je teško da budu arogantne i tihe i neupadljive. Ona kad greši i ima probleme, nosi osmeh na licu. Od nje može svako da nauči kako da ostane pozitivan kad nema razloga za to. Voli da u isto vreme bude žena, majka, poslovna žena i svetska putnica. Ona to nekako i uspe jer nikad ne odustaje od svojih snova.

žena, sreća, energija

shutterstock

Foto: shutterstock

Vodolija

Žena Vodolija uvek preporučuje da probate nešto novo, ima neobične ideje i izaziva veliku motivaciju prema promenama. Iako vas ponekad nervira svojim jedinstvenim stilom i pristupom, ona može da svakog pogura ka uspehu. Ima drugačiju ličnost i iskustvo, teži različitosti, ali nekad teško pokazuje svoj potencijal. Ne odustaje od svoje autentičnosti, od svojih ciljeva, a nebitno joj je kako je drugi shvataju, bitno je da ona ostvari svoj cilj. Teško se vezuje, a uvek traži partnera koji joj pruža slobodu i tu ne pristaje na kompromis.