Apokalipsa
pixabay.com
Apokalipsa

pixabay.com

Apokalipsa, Foto: pixabay.com

Džesika Adams je javno upozoravala da planeti preti pandemija, ali nije izazvala nikakvo interesovanje javnosti. Dala je i tačan datum kada će početi epidemija - 10. janura 2020. godine. Kasnije su se mnogi setili njenih reči i zaključili da je tada, zaista, umrla prva osoba u Evropi.

Džesika je 2019. godine javno rekla da otkazuje proslavu zakazanu za mart 2020. godine, jer se neće održati. Tada je rekla da će eklipsa koja se desila 10. januara 2020. godine biti nezaboravan kod. Zatim je objavila da napušta London i seli se na Tasmaniju gde će živeti sa dva sa i pilićima.

Njen sledeći post na blogu je bio iz marta 2019. godine u kojem se obratila američkim čitaocima i najavila im je 1. oktobar - dan kada je objavljeno da Donald Tramp ima korona virus. Ona je to najavila rečima: "Donald Tramp će sa Melanijom sići sa scene, a deonice na Vol stritu će survati. Međutim, ništa neće izgledati kao što se činilo na početku!"

Astrolog Džesika Adams

Printscreen/YouTube

Astrolog Džesika Adams , Foto: Printscreen/YouTube

Da li će pobediti Donald Tramp? Šta je sledeći potez Megan Markl? Kada će se završiti borba sa koronom?

Džesika kaže da će se četiri dana pre američkih izbora sve promeniti, a imaće veze sa prijateljstvom, grupom ljudi i globalnom bezbednošću. "Opra Vinfri će na neki način biti uključena u ovaj predizborni skandal", piše Džesika.

Što se tiče korone Džesika nije optimista da će u najskorije vreme biti pobeđena epidemija. Tačnije, ona misli da vakcina neće biti pronađena, ali da ćemo naučiti da živimo sa virusom!

- Nije sve tako strašno, ne brinite, Božić će biti fantastičan ove godine - kaže Džesika.

Pošto je Džesika britanski astrolog posebnu pažnju posvećuje kraljevskoj kući. Kaže da trebauskoro očekivati susret prinčeva Vilijama i Henrija koji će biti izuzetno emotivan.

Ona veruje da će Megan Markl i Henri investirati u prehrambeni biznis koji će biti alternativa za kafu, čokoladu ili meso. Ovaj posao će im doneti odličan prihod i Henri će biti zgodan biznismen!