Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Prilično ste nezainteresovani za posao danas i jednostavno želite da se odmorite od svega. Možete sebi da priuštite jedan dan distanciranosti od obaveza.

LJUBAV: Moguće je da neka osoba koja nije sasvim slobodna pokušava da vam se približi. Ipak vam ne trebaju dodatne komplikacije. Pred vama faza u kojoj ste radije za javnu vezu.

ZDRAVLJE: Podložni ste infekcijama i problemima vezanim za zaraze, viruse. Imunitet vam je oslabljen, pa se može desiti da počnu da vas prate razne tegobe na ovom polju. Posetite lekara.

BIK

POSAO: Potrebno je da budete posvećeniji svom poslu ako želite da se dese neke promene koje bi bile dobre po vas. Pred vama je faza u kojoj će na testu biti vaše sposobnosti.

LJUBAV: Novo poznanstvo koje vam se desilo vas na neki način i zbunjuje i oduševljava. Niste sigurni kako da se postavite u komunikaciji sa tom osobom, pa delujete malo povučeno.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa digestivnim traktom. Pred vama je faza u kojoj možete da imate tegobe vezane za probavu. Potrudite se da na vreme povedete računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Doćićete do uspeha uz pomoć koju dobijate od strane svojih saradnika sa kojima imate jako dobar odnos. Pred vama je faza u kojoj su mogući značajni pomaci na poslu.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim sigurni da li vam se dopada jedna osoba koja vam se uporno udvara. Za sada još uvek ostajete distancirani u odnosu na nju.

ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija. Današnji dan vam je generalno veoma povoljan za fizičku aktivnost. Možete da očekujete da ćete biti energični i dobro raspoloženi.

Arapski horoskop

Printscreen

Foto: Printscreen

RAK

POSAO: Slede vam poslovni preokreti tokom današnjeg dana. Pripremite se za ono što ste mislili da je nemoguće! Možete da se nadate pozitivnim promenama i većoj zaradi.

LJUBAV: Možete da očekujete strastvene trenutke sa osobom koja vam već neko vreme izaziva leptiriće u stomaku. Konačno ste ostvarili zbližavanje o kojem ste dugo razmišljali.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije! Možete da očekujete jako pozitivan dan u kojem dolazite do uspeha na svim poljima. Zdravlje bi trebalo da vam bude generalno dobro.

LAV

POSAO: Uspeli ste da prevaziđete prepreke koje ste imali na ovom planu i ostvarili ste uspeh koji ste dugo priželjkivali. Sada nastupa faza mirovanja u kojoj ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Nalazite ljubav i razumevanje uz voljenu osobu i zahvalni ste joj na tome. Možete da očekujete generalno stabilno stanje na ljubavnom polju. Ukoliko ste slobodni, to vam teško pada.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Mogući su manji problemi vezani za povišen krvni pritisak. Na vreme se javite vašem lekaru radi pregleda i kontrole.

DEVICA

POSAO: Povoljan dan je pred vama. Možete da realizujete brojne poslove koje ste imali u planu. Očekuje vas šansa da mnogo toga okrenete u svoju korist iako se to nije moglo naslutiti.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije i nije vam problem da se suočite sa burnim reakcijama voljene osobe. Spremni ste da neke stvari konačno sasvim otvoreno rešite.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme. Očekuje vas generalno povoljan period na polju zdravlja danas. Dobro se osećate u svojoj koži i stanje je sasvim stabilno kod vas.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Bićete zadovoljni ishodom koji dobijate kada je u pitanju posao. Može se reći da vam je sve potaman. Generalno vas očekuje povoljan dan u kojem neće biti stresova.

LJUBAV: Tražite partnera sa kojim ćete moći da gradite zajedničku budućnost ali ne u sasvim konvencionalnom smislu. Moguće je da vi zapravo i ne želite formalan brak.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Preporuka je da u narednom periodu posetite vašeg stomatologa radi redovnog pregleda i kontrole. Moguće je da će vam zatrebati manja intervencija.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je mogućnost da uzmete slobodan dan i da odmorite od posla. Zaslužili ste to! Možete da očekujete da će stanje biti generalno pozitivno i stabilno.

LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju, lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom i jednostavno nemate povoljne aspekte na polju ljubavi. Možete da očekujete stres.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Malaksalost i vrtoglavica vas prate. Potrudite se da odmarate i da redovno jedete.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete imati manje obaveza nego što očekivali. Pozitivno ste iznenađeni zbog toga. Pred vama je faza u kojoj ćete moći da budete opušteniji nego pre.

LJUBAV: Maštate o idealnim okolnostima pod kojima biste mogli da priđete osobi koja vam se dopada. Nemojte da čekate čuda. Nekada je potrebno da se prilagodite realnom okruženju.

ZDRAVLJE: Hronično ste umorni. Potrebno vam je više vremena da se posvetite sebi i da odmarate. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za kvalitetan san.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Potrebna vam je podrška poslovnog okruženja kako biste uspeli da realizujete projekte koje ste osmislili. Potrudite se da stvorite pozitivnu atmosferu na radnom mestu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba rođena u znaku Raka sa kojom možete imati lepu zajedničku budućnost. Potrudite se da joj se predstavite u najboljem svetlu i da joj pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tokom kojeg ćete se prilično dobro osećati. Uživajte u pozitivnim okolnostima.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete promene u poslovnom okruženju. Moguće je da neke stvari sada baš i ne zavise od vas. Potrudite se da prihvatite ono što ne možete da promenite.

LJUBAV: Ne osećate se dobro u vezi u kojoj ste trenutno i uskoro ćete poželeti da budete pored neke druge osobe. Očekuje vas faza emotivnih promen i prekid neke ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Preterano ste napeti zbog svih dešavanja koja vas okružuju i potreban vam je odmor. Moguće je da bi vam prijalo kraće putovanje.

RIBE

POSAO: Solidan dan je ispred vas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na poslovnom planu. Možete da očekujete da će sve ići svojim tokom, bez većih trzavica.

LJUBAV: Zanimljiva avantura u koju ste se upustili ipak nije ono što ste mislili da jeste. Polako se udaljavate od te osobe. Postepeno dolazite do zaključka da se vaša veza neće stabilizovati.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas tokom ovog dana ne očekuju problemi. Možete da se nadate stabilnom stanju i generalno pozitivnoj atmosferi na svim poljima.