Biznis Poslovni sastanak Problem
Shutterstock
Biznis Poslovni sastanak Problem

Shutterstock

oto: Shutterstock

 

Kako je odabir zanimanja jako važan, tako nas i neke karakterne crte vezuju za buduću karijeru. Horoskop otkriva kakvi smo u poslovnom okruženju.

Ovan

Ako nije zauzeo šefofsku fotelju, onda pretenduje. Tu nema sumnje, Ovan mora biti prvi! Ambicija i upornost ovaj znak neretko i dovede nalidersku poziciju.

Bik

Biku treba vremena da razvije radnu temperaturu, ali kada krene, nema boljeg od njega. Pouzadan, pomalo inertan, ali završava zadatke na vreme. Međutim, Bik neće uložiti evoje kapacitete i preduzetnički duh ukoliko nema novac kao osnovnu motivaciju.

Blizanci

Ovaj znak je veoma spretan, najbolje pozicije za njega su one koje iziskuju strategiju, tačnije gde se igra i posao prepliću. Uspeh ne izostaje Blizancima, ali se ponekad služe spletkaranjem i ogovaranjem

čovek, sreća, posao, uspeh

shutterstock

Foto: shutterstock

 

Rak

Izuzetno su vredni, a najviše bi im odgovarala zanimanja u kojima mogu usrečiti druge. Psihologija, pedagogija, ali su sjajni i u radu sa decom. Omiljene su kolege i uvek spremne da priteknu u pomoć.

Lav

Ukoliko nije sa Ovnom našao neki kompromis, Lav će se žestoko ljutiti. Dakle, evo nama još jednog lidera. Prepoznaćete Lava na radnom mestu jer je odeven kao pred noćni izlazak, ali se neće smiriti dok ne prikupi sva priznanja i satisfakcije.

Devica

Ovo je najvredniji znak Zodijaka. Kada Devici poverite zadatak, smatrajte da je precizno i na vreme završen. Perfekcionista u svemu, pa i u poslu. Ipak, kolege pomalo iritira sva ta hemija i asepsol na njenom rodnom stolu.

Vaga

Vaga je tu da bude lepa. Bilo bi poželjno da se bavi nekim kreativnim zanimanjem, ali ako ne, sav akesorijal kozmetičke opreme i šminke biće na vidnom polju. Kako neodlučnost kod ovog znaka dominira, tako joj ne treba poveravati zadatke koji ne traže konkretna rešenja.

Poslovna žena Posao Administracija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Škorpija nikada neće priznati poraz, zato je dobar i lojalan radnik. Mesta konkurenciji nema kada je takmičarski duh u pitanju.

Jarac

Najodgovorniji od svih, Jarac, ali pomalo dosadan i monoton drugima. Njegova hladnoća može stvoriti na prvi utisak potpuno drugačiju sliku drugima u okruženju. No, dajte mu malo prostora i vremena da se taj led otopi.

Vodolija

U svemu posebne, pa i na poslovnom planu. Vodolija će da uvede neke inovacije, ali ih nikada ne vezujete za vremenske rokove. Ne vole nikakva ograničenja i vrlo često iskaču iz okvira.

Ribe

Vrlo kreativne, Ribe mogu uneti entuzijazam drugima. Pomalo su čudne i mistične, ali ako vam treba neko da vas sasluša, najbolji su savetnici.

Komentari (1)

Strelac

27.02.2020 09:36

A gde je Strelac?