Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Saznajte koja je vaša unutrašnja boginja na osnovu Mesečevog znaka, a evo i kako da ga izračunate

Svaki Zodijački znak ima svoja dva principa iskazana Suncem i Mesecom, koji su podjednako važni. Dok Sunce svojom svetlošću ima sposobnost da ozari našu ličnost, Mesečev znak pruža uvid u živote koje smo proživeli, kao i naše raspoloženje i najdublja osećanja.

Spoznajom našeg Mesečevog znaka, otključavamo tajne svoje podsvesti. Mesec nam određuje put kojim ćemo ostvariti svoje ciljeve, što je naročito važno ako ste u vezi.

Mesečev znak će vam pomoći da probudite svoju energiju ženstvenosti. U zavisnosti od mesta koje zauzima Mesec na vašoj natalnoj karti, vašu ženstvenu energiju hraniće unutarnja boginja i intiuicija koje niste bili svesni.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mesec u Ovnu - Boginja vatre

Vaša unutarnja ženstvenost dolazi do izražaja u trenucima kada nadahnjujete i predvodite druge. U najvećoj ste snazi onda kada prigrlite svoju strast, samostalnost i harizmatičnost. Raširenih ruku dočekujete promene, jer vas promene podstiču na razvitak.

Ne sumnjajte u svoju spontanu prirodu. Neka vam ona bude vodilja. Vi ste dete u duši i ne zadovoljavajte se dosadnim situacijama i vezama.

Mesec u Biku - Boginja zemlje

Vi ste stameni, strpljivi, predani i nežni. Izbegavajte nagle odluke koje mogu da utiču na vašu emotivnu stabilnost i sigurnost. Upustite se u čari sveta koji vas okružuje.

Za vas su užitak dobra hrana, stilsko odevanje i dobro društvo. Ne zadajte sebi previše obaveza i prepoznajte da vaša snaga potiče iz vaše urođene sposobnosti da darujete ljubav, lepotu i utehu onima oko vas.

Mesec u Blizancima - Boginja vazduha

Energija vaše ženstvenosti je na vrhuncu kada ste u razgovoru sa drugima, kada putujete, istražujete ili ste u pokretu. Magnet ste za ljude zbog svoje težnje da učite o svetu oko sebe.

Spona između vas i vaše unutarnje boginje najjača je kada ste u pohodu za novim iskustvima, kada provodite vreme sa uzbudljivim osobama i kada razmišljate o svojim idejama.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mesec u Raku - Boginja vode i emotivne dubine

Najviše ste u dodiru sa sobom kada se prepustite stvarima koje vas ispunjavaju. Dajte sebi oduška, napunite baterije i provodite vreme sa porodicom. Nećete biti spokojni sve dok ne posvetite sebi. Idite na trčanje, preuredite svoj dom, kuvajte sa svojom porodicom i budite uvereni da će stvari doći na svoje.

Odišete izuzetnom privlačnošću kada otkrijete svoja osećanja i ranjivu stranu. Toliko snage leži u spoznavanju sopstvenih osećanja. Iskoristite je.

Mesec u Lavu - Boginja vatre

Rođeni ste vođa, dramatični, pucate od samopouzdanja i strastveni ste. Najslabije osećate svoju ženstvenost ako ste osramoćeni, kada vas gaze ili kada morate da se pretvarate. Vi ste dovoljno jaki da oprostite onima koji vas posrame.

Vaša sudbina je da budete vođa koji se upravlja prema svojoj milosti i dostojanstvu. Okružite se ljudima koji vam pružaju podršku, a ne onima koji bi da vas kontrolišu. Prigrlićete svoju unutarnju boginju onda kada držite uzde u svojim rukama.

Mesec u Devici - Boginja čednosti

Vrednujete odanost, analitičnost, dobronamernost, marljivost i snalažljivost. Uzdržite se od dramatičnih izliva i budite krotki. Samopouzdanje vam raste onda kada osmišljate svoju budućnosti, načine da postignete neki cilj ili kada planirate da posetite neko otmeno mesto.

Ni slučajno nemojte zanemarivati svoju intuiciju i moralni kompas. Što ste više organizovani u svom svakodnevnom životu, bićete i otvoreniji za novu ljubav i vezu.