Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete veliki uspeh na poslovnom planu. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada ostvarili i planirate da idete još dalje, kako biste mogli da ispunite sve svoje ambicije.

LJUBAV: Moguće je da se vremenom pojavljuju sve veće razlike između vas i voljene osobe. Kao da se razdvajate u mnogim stvarima. Postepeno dolazite i do pomisli da se rastanete.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim zubima koji bi sada mogli da budu prilično osetljivi i podložni karijesu i kvarovima. Posavetujte se sa vašim stomatologom oko svega.

BIK

POSAO: Verujete u svoje sposobnosti i želite da ostvarite poslovno napredovanje. Vaše ambicije su veoma velike. Spremni ste da radite naporno i vredno kako biste uspeli da dođete do cilja.

LJUBAV: Povoljan je dan za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, kao i za početak nove emotivne veze. Ukoliko već imate partnera odnos između vas dvoje se polako popravlja.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dan u kojem će vam biti potrebno da se na neki način posvetite sebi. Negujte sebe, svoj vedar duh, dar za hedonizam. Iskoristite ovaj dan da probudite svoja čula.

BLIZANCI

POSAO: Danas ste skloni donošenju naglih odluka i moguće je da ćete napraviti neku manju grešku. Pred vama je period u kojem možete da dođete do nepredviđenih komplikacija.

LJUBAV: Sami ste ali ne želite da tako bude još dugo. Potrebna vam je ljubav i nežnost. Žudite za novim poznanstvima i dešavanjima na ovom planu. Možete da očekujete promene.

ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas danas, pogotovo u prvom delu dana. Moguće je da ćete imati i manje probleme sa koncentracijom. Posavetujte se sa lekarom.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Ako želite da napredujete, potrebno je da se malo više trudite. Imate velike kapacitete i ako se budete potrudili da ih iskoristite na poslovnom planu možete ostvariti mnogo bolje stanje.

LJUBAV: Slobodno napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada! Nećete se pokajati kada joj budete pokazali koliko vam je ona važna. Vaš odnos bi mogao da napreduje u lepom pravcu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Pazite na svoje zdravlje jer ste u narednom periodu u podložni problemima na ovom polju. Važno je da budete odgovorni prema sebi.

LAV

POSAO: Nemojte da kršite pravila koja su vezana za vaš posao. Potrudite se da radite sve onako kako vam formalnosti nalažu. Povoljan je period za manje promene po pitanju radnog mesta.

LJUBAV: Moguće je da se malo dvoumite po pitanju kontakta sa osobom koja vam se dopada jer niste sigurni da li ona uzvraća osećanja. Dajte i sebi i njoj vremena da se stvari jasnije vide.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen i mogući su problemi sa srcem, povišenim pritiskom, krvnim sudovima itd. Pazite na svoje zdravlje i redovno proveravajte stanje.

DEVICA

POSAO: Ponosni ste na sebe i svoje sposobnosti. Znate da ste sve što imate sami sebi stvorili. Spremni ste da uložite još veći trud kako biste ostvarili uspeh koji će vam biti jako značajan.

LJUBAV: Možete da uživate u lepom danu i prijatnim trenucima sa voljenom osobom. Srećni ste jer imate pravu ljubav. Pored vas je partner na kojeg možete maksimalno da se oslonite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti, jako je važno da pijete dovoljno vode svakog dana. Pazite i na moguće probleme sa urinarnim infekcijama, ako primetite tegobe javite se lekaru.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Dolazi vam bolja situacija za polje posla. Možete da očekujete da ćete imati neke srećne okolnosti. Iako je vikend počeo vi ste prilično posvećeni obavezama i polju zarade.

LJUBAV: Pred vama je dan ispunjen romantičnim dešavanjima i nežnostima sa voljenom osobom. Uživaćete u lepim trenucima koje delite jedno sa drugim. Očekuje vas pozitivna atmosfera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji mogu da budu veoma osetljivi kod vas sada. Između ostalog i drugi parni organi- oči, uši, jajnici, itd mogu biti osetljiviji.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazi vam veliko olakšanje na poslovnom planu. Možete da očekujete dobre vesti koje će vam u ovom trenutku biti veoma značajne.Konačno ćete imati osećaj velikog olakšanja.

LJUBAV: Veoma vam je važno da sa voljenom osobom nemate monoton odnos. Želite da budete uvek zaljubljeni. Svaki dan izmišljate nove načine da je impresionirate i da je zabavite.

ZDRAVLJE: Dolazi poboljšanje na ovom planu. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve tegobe sada konačno postajete zdraviji, jači, stabilniji. Povoljan je dan za vas.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da ostvarite bolju zaradu. Moguće je da ćete iskoristiti svaku mogućnost koja vam se ukaže. Ne treba da oklevate već iskoristite šanse koje su pred vama.

LJUBAV: Potpuno neočekivano vam dolazi susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Celu noć ćete pokušavati da dođete do ideje na koji način da joj priđete i da je zavedete.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i nemate nikakve probleme! Možete da očekujete jako dobro stanje na polju zdravlja. Pred vama je dan u kojem bi stanje trebalo da vam bude stabilno.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji se vezuje za rad sa ženama, prodaju nakita, garderobe ili šminke, imaćete uspeha. Generalno vas prati faktor sreće i na polju zarade.

LJUBAV: Harmonični odnosi sa osobom koju volite vam uliva osećaj i sigurnosti. Pronašli ste svoju sreću. Moguće je da u narednom periodu planirate početak zajedničkog života ili braka.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema. Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji. Svoje vreme i energiju ćete posvetiti ljudima koji su vam važni i uživaćete u lepoj atmosferi na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Posvećeni ste svom poslu maksimalno. Spremni ste da pređete put koji je potrebno preći kako bi došli do uspeha. Uz jaku odluku i radnu etiku, ostvarujete uspeh.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Pred vama je povoljan dan za flert kao i za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Vodite računa o sebi i zadovoljni ste svojim životom. Na polju zdravlja vas sada ne očekuju veće tegobe. Važno je da nastavite sa primenjivanjem zdravih navika i higijene.

RIBE

POSAO: Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu poslovno- finansijsku situaciju. Tokom današnjeg danamožete malo da se odmorite i opustite.

LJUBAV: Imaćete sasvim miran i stabilan odnos sa voljenom osobom sa kojom ste već duže vreme. Pred vama je povoljan dan. Ukoliko ste slobodni lako ćete ostvariti neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o ishrani. U narednom periodu su mogući manji problemi vezani za mast ili šećere, tako da je važno da ni u čemu ne preterujete i da pazite šta jedete.