Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da vam nije lako da sve poslove obavite onako kako bi trebalo. Nije vam lako da se izborite sa svim tenzijama na ovom polju.

LJUBAV: Očekuju vas nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljniji je dan ako ste slobodni. Mogli buste da ostvarite zanimljivu komunikaciju sa osobom koja je raspoložena za početak veze.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa stresom kod vas. Potrudite se da nađete način da budete smireniji i da bolje izlazite na kraj sa poslovnim problemima koji vas opterećuju.

BIK

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoju budućnost i da vam nije lako da donesete neke važne poslovne odluke koje vas čekaju. Potrudite se da vodite više računa o poslu.

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete imati potrebu da budete više sa svojim partnerom. Vreme je da poradite na vašem odnosu kako biste mogli da imate bolju situaciju.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa zdravljem. Važno je da budete spremni da povedete više računa o sebi.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da će doći do odlaganja planova koje ste imali na ovom polju, sve ide usporeno i to vas čini nezadovoljnim. Ipak, važno je da se na neki način strpite.

LJUBAV: Na neki način ste se zatvorili u sebe i nije vam lako da pokažete svoja osećanja. Potrebno vam je vreme da donesete odluku da sa voljenom osobom poželite nešto više.

ZDRAVLJE: Bez problema na ovom polju kod vas. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete biti generalno zadovoljni svojom situacijom na polju zdravlja.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Moguće je da nećete dobiti novac koji očekujete ili da ćete danas imati neko manje razočarenje na polju posla. Pred vama je faza koja može da vam donese manje nestabilnosti.

LJUBAV: Sa partnerom ste došli do trenutka bitnih odluka. Pred vama je period u kojem je neka vaša reakcija neophodna. Nemojte da ignorišete važne probleme koji se dešavaju.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Možete da očekujete da će vam u narednom periodu prijati da vežbate, da budete fizički aktivni kako bi probleme sa leđima uspeli da rešite.

LAV

POSAO: Prilično ste zabrinuti za svoje poslovno polje pa je važno i da na vreme predupredite probleme. Ako već imate utisak da možete da predosetite šta se dešava, uradite nešto povodom toga.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za flert i nova poznanstva, sudbina vam je naklonjena i neko nov se pojavljuje. Spremni ste da se posvetite novim ljubavnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i bilo kakvih opijata. U narednom periodu biste mogli da budete skloni problemima sa zdravljem, pre svega zbog jetre i pankreasa.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za pokretanje novog posla i generalno se potrudite da sada izbegavate bilo kakve važne odluke. Potrudite se da budete strpljivi i da ne žurite ni sa čim.

LJUBAV: Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti i vi se polako udaljavate od nje. Ako ste slobodni nema promena danas na ljubavnom polju. Niste aktivni oko novih poznanstava.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o unosu tečnosti i oko svega što vas brine se posavetujte sa lekarom.

Devica, horoskopski znak, zodijak, astrologija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Primećujete promene u poslovnom okruženju i nije vam lako da se adaptirate na sve novine koje su aktuelne. Potrebno vam je vreme kako bi našli bolje radno mesto.

LJUBAV: Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom. Lako bi mogla da vam se ukaže prilika za neki flert sa strane ako ste za tako nešto raspoloženi. Vaš prirodni šarm izbija na površinu.

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima sa zdravljem u narednom periodu, pa biste trebali da se potrudite da date sve od sebe kako bi ojačali svoj imunitet. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovima i novim projektima koji su vam veoma važni. Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete imati šansu za pomirenje sa nekim od bivših ljubavi. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni vraćanju u emotivnu prošlost.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Generalno vam je u narednom periodu srce prikazano kao osetljivo. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je jako dobar period u kojem će vam se zarada pokrenuti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Potrebno vam je vreme da odlučite da li ćete na ovom polju menjati neke stvari ili ne. moguće je da često imate utisak da partner od vas zahteva previše u nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Naredni period vam je povoljan za zdravlje i nisu vam naglašeni veći problemi. Možete da očekujete generalno pozitivan dan u kom ćete biti dobro raspoloženi.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da nećete moći da ostvarite planove koje imate. Za sada se potrudite da ne forsirate nova dešavanja. Vreme je da budete strpljivi i spremni da pričekate.

LJUBAV: Promenite svoj pristup u kontaktu sa partnerom ako želite da se situacija u vašoj vezi zaista popravi. Važno je da radite na tome da budete tolerantniji i fleksibilniji prema njemu.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate neke poteškoće sa zdravljem u narednom periodu. Pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da ulazite u rizične poslove ili da dajete svoj novac na pozajmicu i tome sl. Nije vam povoljan dan za bilo kakve nove poslovne odluke. Pričekajte bolje vreme.

LJUBAV: Osećate se nekako nemoćno da bilo šta promenite a vidite da odnos sa voljenom osobom ide u pogrešnom smeru. Nemojte da se predajete jer rešenje uvek postoji.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni su naglašeni kod vas. Mogli biste da imate probleme sa karijesom. Posavetujte se sa vašim zubarom oko svega što vas muči na ovom planu.

RIBE

POSAO: Možete lako da napravite grešku na poslu, koju će primetiti ljudi oko vas. Pazite na svoju koncentraciju. Potrudite se da budete više prisutni kada obavljate poslovne aktivnosti.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da obnovite kontakt sa nekom osobom iz vaše prošlosti. Moguće je da ste spremni da vašoj ljubavi date još jednu šansu kako bi bili srećni.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor. Potrebno vam je opuštanje. Nađite vreme za sebe kako bi uspeli da napunite svoje baterije. Ne zapostavljajte vaše zdravlje.