horoskop, zodijak, astrologija
Shutterstock, ilustracija
horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Spremni ste da pravite drastične promene na polju posla. Moguće je da želite da menjate radno mesto i da izađete iz poslovnog okruženja koje vam više ne odgovara.

LJUBAV: Voljena osoba vam nije pokazala dovoljno nežnosti, a u vašim očima to odražava nedostatak ljubavi sa njene strane. Moguće je da ćete danas preispitivati vaš odnos.

ZDRAVLJE: Posetite lekara kako biste se uverili da li je sa vašim zdravljem sve uredu. Postoje naznake za to da ćete imati manje tegobe u narednom periodu. Jačajte svoj imunitet.

BIK

POSAO: Iako pokušavate da rešite neke probleme koje imate, moguće je da danas u tome jednostavno nećete uspeti. Potrebno vam je više vremena i upornosti kako bi sve došlo na svoje mesto.

LJUBAV: Očekuje vas nova ljubavna veza sa osobom sa kojom možete da ostanete na duže staze u budućnosti. Pred vama je period koji donosi zanimljiva nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Nemate probleme sa zdravljem. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete imati dosta energije u sebi. Možete da se nadate pozitivnim promenama na polju zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Imate utisak da je stanje na poslovnom planu veoma promenljivo i da vam neće biti lako da situaciju stabilizujete. Očekuje vas dan u kojem ćete biti malo zabrinuti.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja u partnera i deluje vam kao da on nešto od vas skriva. Nije vam lako da vaš odnos dovedete do boljeg stanja. Imate utisak da ste previše različiti.

ZDRAVLJE: Unosite više tečnosti. Redovan unos vode je beoma značajan za optimalnu i dobru funkciju vašeg metabolizma. Generalno se potrudite da se pridržavate zdravih navika.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za posao generalno, pa sve važne odluke sada ipak treba da izbegavate. Potrudite se da se pozabavite uobičajenim sitnim poslovnim zaduženjima.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koju poznajete već neko vreme i spremni ste da joj konačno pokažete svoja osećanja. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ljubavnom situacijom.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete osetljiviji nego inače. Povedite više računa o sebi. Slušajte savete stručnjaka i pazite na svoje zdravlje.

LAV

POSAO: Finansijska situacija vam je stabilna i zadovoljni ste okolnostima na ovom polju. Pred vama je povoljan period. Možete da očekujete da ćete biti u dobroj situaciji na duže staze.

LJUBAV: Na polju ljubavi se dešava novo poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete razviti iskrena i duboka osećanja. Spremni ste da se posvetite vašoj vezi i da uživate zajedno.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka hroničnom umoru. Nađite dovoljno vremena za sebe, kako biste napunili baterije.

DEVICA

POSAO: Moguća je manja šteta na poslovnom polju ili neki problemi koji će vas opterećivati. Današnji dan vam nijenaročito povoljan, pa izbegavaje velike planove.

LJUBAV: Osećate se nekako tužno i vidite da odnos u koji ste uložili dosta svog vremena i energije ne ide u onom pravcu u kojem ste se nadali da će ići. Razočarenje vam sledi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Moguće je da ste zbog napetosti poremetili svoj ritam spavanja. Potrudite se da nađete način da izbegavate stres i posvetite se više svojim potrebama.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Vi imate stabilno stanje na polju posla i zbog toga ste veoma zadovoljni. Ne razmišljate o većim promenama u nardnom periodu. Možete da očekujete da će vam se želje ispuniti.

LJUBAV: U braku ne ide sve kao što ste želeli, moguće je da vam je odnos sa voljenom osobom malo poljuljan. Postoji šansa da rešite probleme ako budete bili spremni na kompromise.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za dijetu. Očekuje vas period u kojem će vaše zalaganje na polju zdrave ishrane početi da pokazuje dobre rezultate. Nemate probleme sa zdravljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Trebali biste da se posvetite poslovima koje imate u planu već duže vreme. Sada je povoljan momenat za realizaciju. Nema razloga da se brinete, samo preduzmite konkretne korake.

LJUBAV: Imate šarenoliku ponudu na polju emocija, udvarači vam dolaze sa svih strana. Moguće je da vam nije lako da odaberete pravu osobu i da ste sada skloni paralelnim vezama.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vidom su mogući kod vas. U narednom periodu će vam oči biti slaba tačka. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje generalno jer ste osetljiviji nego pre.

STRELAC

POSAO: Pomalo ste zabrinuti jer nova poslovna dešavanja nisu pokrenuta na onaj način na koji ste se nadali.nemojte unapred da paničite ali se potrudite da smislite neki rezervni plan.

LJUBAV: Dobro se slažete sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan u kojem možete da očekujete dobru atmosferu u vašoj vezi. Bićete zadovoljni vašim odnosom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas danas. inače, ne biste trebali da očekujete veće tegobe kada je u pitanju polje zdravlja. Imate dosta energije.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Očekuje vas napet dan na poslu. Tenzija je pred vama. Neće vam biti lako da sve probleme rešite brzo. Potrudite se da budete jaki. Pomoć možete dobiti od bliske osobe.

LJUBAV: Prija vam samoća i niste raspoloženi za početak nove veze u skorijem vremenskom periodu. Posvećeni ste sebi i drugim prioritetima a ljubav vam pada na drugo mesto.

ZDRAVLJE: Povećajte unos svežeg voća. Potrudite se da se hranite zdravije i da generalno unosite više vitamina. Izbegavajte preterano naprezanje. Povoljan je dan za odmor.

VODOLIJA

POSAO: Trenutno ste pred nekom važnom odlukom kada je u pitanju polje posla. Do poslednjeg trenutka nećete biti sigurni ka čemu naginjete. Iznenadićete i sebe i okolinu.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam dolazi veoma uskoro. Možete da se nadate romantičnom susretu. Spremni ste da se na polju ljubavi maksimalno posvetite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost u leđima. Pred vama je period koji vam može doneti osetljivost u predelu kostiju, kičme i zglobova pa pripazite na te slabe tačke.

RIBE

POSAO: Treba vam malo više vremena kako biste sve planove koje imate uspeli da sprovedete u delo. Možete da očekujete da ćete imati povoljne uslove u kasnijem periodu.

LJUBAV: Moguće je da ste pogrešno procenili partnera i da ćete sada uvideti njegovo pravo lice. Problemi vam uskoro dolaze. Mogli bi da razmišljate i o prekidu veze u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Potrudite se da se pridržavate pravila zdravog života. Važno je da vaše navike budu pozitivne, kao i vaš način razmišljanja takođe.