Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete potpisivanje nekog ugovora koji će vam biti prilično značajan za poslovnu budućnost. Pred vama je povoljan dan za nove poslovne odluke.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja. Ako ste slobodni., pred vama je povoljan dan za flert. Ukoliko budete otvoreno pokazali interesovanje biće vam uzvraćeno.

ZDRAVLJE: Čuvajte grlo od virusa. Moguće je da ste sada generalno više skloni infekcijama na svim poljima. Potrudite se da ojačate svoj imunitet. Važno je da pazite na svoje zdravlje.

BIK

POSAO: Kada su u pitanju finansije, moguće su neke nepreviđene okolnosti. Ipak, na polju posla je sve uredu. Potrudite se da troškove regulišete i da ne ulazite u veće rizike sa novcem.

LJUBAV: Uživate u zajedničkom izlasku sa voljenom osobom. Atmosfera je veoma romantična, a vi ste tako srećni što ste zajedno. Možete da očekujete lep dan u kom ćete se opustiti.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa. Skloni ste manjim problemima i kvarovima na zubima, pojava karijesa takođe može da predstavlja problem ali i osetljivi desni su naglašeni.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji i srećnim okolnostima. Uskoro ćete uspeti da ostvarite i poboljšanje zarade.

LJUBAV: Poklanjate svoj maksimum voljenoj osobi, a ona to ume da prepozna. Očekuju vas lepe i važne emotivne odluke. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Moguće je da ste se u proteklom periodu opteretili obavezama i da niste imali dovoljno vremena za san i regeneraciju koja vam je potrebna.

Zodijak, horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Veoma ste vredni i produktivni. Ne planirate da stanete sve dok ne budete ostvarili svoje ciljeve. Možete da očekujete dan u kojem će vas pratiti dosta pozitivne energije.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvorenij u komunikaciji sa svojim partnerom koji od vas očekuje neke odgovore. Pred vama je dan u kojem treba da razrešite neke stvari između sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim smetnjama koje vam se uporno vraćaju. Vreme je da se više posvetite svom zdravlju tokom narednog perioda kako ne bi bilo većih problema.

LAV

POSAO: Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste zamislili pa vas zbog toga hvata nervoza. Pokušajte da ostanete smireni. Potrebno vam je vreme da donesete neke nove odluke.

LJUBAV: Želite da popravite odnos sa voljenom osobom ali niste sigurni da li je i ona spremna da uloži trud u vašu vezu. Moguće je da vam je potrebno vreme da se stvari stabilizuju.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i nemate nikakve probleme sa zdravljem. Pred vama je generalno povoljan dan. Potrudite se da budete opušteniji.

DEVICA

POSAO: Ispravljajte greške koje ste ranije pravili i to radite prilično dobro. Možete da očekujete poboljšanje na ovom polju. U narednom periodu će vam se otvoriti nove poslovne mogućnosti.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim raščistili odnos sa osobom iz prošlosti i da zbog toga nikako nema novog poznanstva. Vreme je da se suočite sa ranama od pre.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Pazite na svoje zdravlje i nemojte da se izlažete rizičnim ili stresnim situacijama. Potreban vam je odmor.

Zodijak, horoskop, vaga

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Okruženi ste poslovnim problemima i nervozom od strane kolega, što vas dodatno opterećuje. Moguće je da biste najradije promenili posao i da čekate pravu priliku za to.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa osobom sa kojom ste do skoro imali emotivnu vezu. Moguće je da ipak nije sve izgubljeno. Potrudite se da sa svoje strane pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv. Mogući su i problemi sa plućima. Generalno vam polje zdravlja sada nije sjajno postavljeno i postoje naznake za probleme i komplikacije.

ŠKORPIJA

POSAO: Imaćete priliku da se posvetite svom poslu i da u radno okruženje unesete promene koje vam odgovaraju. Sreća vas prati tokom današnjeg dana, pa ćete lako uspeti sve da obavite.

LJUBAV: Nadate se susretu sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da ćete se uskoro sasvim zbližiti. Otvoreno pokažite svoje interesovanje i bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Očekuje vas malo teći dan na polju zdravlja. Obavezno se potrudite da pazite na svoju ishbranu i posavetujte se sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Pokazaćete da možete da ostvarite veoma dobre rezultate na ovom polju iako su mnogi sumnjali u vas. Konačno ćete ses izdići iznad pozicije na kojoj ste dugo stagnirali.

LJUBAV: Imate poverenje u voljenu osobu i lepo vam je kada ste zajedno. Pred vama je zanimljiv period za ljubav. Možete da očekujete da će vam partner biti maksimalno posvećen.

ZDRAVLJE: Odmarajte se. Današnji dan vam nije povoljan za preterano naprezanje i trebali biste da povedete računa o sebi. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena za sebe.

Zodijak, horoskop, jarac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Može se reći da radite posao koji volite i da ste zbog toga zadovoljni. Pred vama je povoljan period. Uspećete da postignete rezultate kojima ste se nadali u ovom periodu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja živi negde u vašoj blizini. Moguće je da ćete uskoro imati priliku za susret nasamo. Spremni ste za početak veze, pa makar i tajne u početku.

ZDRAVLJE: Moguća je manja uznemirenost. Generalno vam tokom današnjeg dana može nervoza stvarati probleme. Pokušajte da otkrijete koji je uzrok vaših strahova.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu vezanu za posao, poslušajte savet saradnika i nećete se pokajati. Današnji dan vam je generalno povoljan i većih problema ne bi trebalo da bude.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period za ljubav. Pored sebe imate osobu na koju se uvek maksimalno možete osloniti. Možete da očekujete da će vaš odnos naoredovati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Povedite računa o ishrani kao i o organima za varenje. Unosite dovoljno tečnosti i izbegavajte unos namirnica koje nadimaju.

RIBE

POSAO: Potrudite se da se maksimalno skoncentrišete na svoj posao. Ako budete dali sve od sebe na ovom polju ćete postići uspeh. Iako je nedelja, otvoriće vam se neke dobre mogućnosti.

LJUBAV: Skloni ste nervozi danas, pa lako ulazite u svađe sa voljenom osobom. Smirite malo svoj temperament. Potrudite se da date sve od sebe kako biste stanje doveli u red.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća. Generalno ste sada skloni problemima sa zdravljem i imunitet vam je oslabljen. Potrudite se da povećate unos vitamina.