Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Pokušavate da obavite sve svoje obaveze u kratkom vremenskom roku ali se čini da to baš i nije moguće. Potrudite se da budete realni po pitanju poslovnih očekivanja.

LJUBAV: Mogući su konflikti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, nemate sada baš velike šanse za neko novo poznanstvo. Moguće je da niste ni preterano inicijativni u tom smislu.

ZDRAVLJE: Problemi zbog ukočenosti su naglašeni kod vas. Vodite više računa o svom zdravlju u narednom periodu i potrudite se da radite redovno vežbe istezanja za leđa i kičmu.

BIK

POSAO: Potrebna vam je podrška kolega i prijatelja kako biste mogli da prevaziđete prepreke koje imate na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite ono što vas brine.

LJUBAV: Veoma ste osetljivi, lako dolazi do razdražljivosti i odnos sa partnerom može da vam bude jako promenljiv danas. Potrudite se maksimalno da ipak zadržite svoju smirenost.

ZDRAVLJE: Preumorni ste i potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi kako bi odmorili. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svom zdravlju. Nađite vremena za san.

BLIZANAC

POSAO: Propuste ste pravili ali i ispravljali, pa se nalazite na pozitivnoj nuli. Vreme je da pravite bolju organizaciju posla. Od vas zavisi u kom smeru će ići stvari u narednom periodu.

LJUBAV: Imate utisak da previše dajete voljenoj osobi i da ona to na neki način koristi. Moguće je da vam nije ni malo lako da sa njom ostvarite sasvim dobar odnos u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Žiganje u predelu jajnika je moguće kod ženskih pripadnika ovog znaka. Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje ali se javite ginekologu.

Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Skloni ste nekim strahovima i imate utisak da vam polje posla ipak nije baš sasvim sigurno kao što ste ranije mislili. Pred vama su promene ali one neće biti baš ni tako loše.

LJUBAV: Lepo ste raspoloženi, privlačite pažnju svojom energijom i osmesima. Povoljan je dan za flert. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju. Izbegavajte stresne situacije. Pravilno se hranite i budite aktivni.

LAV

POSAO: Postali ste veoma hrabri i spremni ste da svima pokažete da ćete nove projekte završiti bez greške. Možete da očekujete podršku poslovnog okruženja za vaše projekte.

LJUBAV: Odlična situacija između vas i voljene osobe vam uliva osećaj sigurnosti. Srećni ste i lepo se osećate jer ste voljeni. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste na vremenske uslove. Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati manje probleme koji se vezuju za nizak pritisak. Povedite računa o svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Plašite se da ne napravite pogrešan korak na ovom polju, ali ko ne reskira ne profitira. Važno je da budete spremni da pravite promene i da povlačite nove poteze.

LJUBAV: Zbog svojih nesigurnosti možete da izgubite osobu koja je jako kvalitetna. Potrudite se da poradite na samopouzdanju. Pred vama je povoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče. Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati manje probleme zbog svoje emocionalne nestabilnosti. Porazgovarajte sa nekim.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Moguće je da ste preterano spori i da ne možete da se skoncetrišete pa vam posao ne ide od ruke danas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni pravljenju grešaka.

LJUBAV: Danas ste dobro raspoloženi i osećate da možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Pokažite joj svoja osećanja! Možete da očekujete pozitivan ishod događaja.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sve bolje. Očekuje vas period u kojem ćete na ovom polju uspeti da ostvarite stabilizaciju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

ŠKORPIJA

POSAO: Loša komunikacija sa poslovnim okruženjem vas vodi do nekih novih problema. Osećate se prilično nesigurno i to negativno deluje na vas u ovom periodu.

LJUBAV: Potrebno je da se suočite sa problemima između vas i partnera ako želite da sačuvate vaš brak. Važno je da budete iskreni i da o svemu otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLJE: Priuštite sebi neko zadovoljstvo. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati poboljšanje na polju zdravlja. Sprema vam se povoljan period na ovom polju.

STRELAC

POSAO: Jedino ako budete bili fer u odnosu sa poslovnim saradnicima, možete da očekujete da će vam biti uzvraćeno. Važno je da budete spremni da pokažete korektan stav.

LJUBAV: Novu osobu želite u svom životu, ali se istovremeno i plašite toga da se vežete za bilo koga. Potrebno je da prvo sami sa sobom raščistite šta je ono što vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas. Očekuje vas period u kojem će vam urogenitalni trakt biti osetljiv. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Neodlučni ste i pokušavate da rešite neku dilemu koju imate na ovom planu. Nije vam lako da donesete određene odluke. Dajte sebi još malo vremena kako bi sve rešili.

LJUBAV: Nemojte da preterujete sa negativnim stavovima. Vreme je da počnete da gledate na život i ljubav iz vedrijeg ugla. Iako ste prošli težak put, sada dolazi ipak vreme za sreću.

ZDRAVLJE: Očekuje vas period u kojem će biti potrebno da počnete da mislite više na sebe i na svoje zdravlje. Od ključnog je značaja da se posvetite svojim potrebama.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete preokret na poslu. Lepe vesti ćete uskoro dobiti. Pred vama je jako povoljna faza u kojoj će sudbina biti konačno na vašoj strani.

LJUBAV: Pokušajte da razjasnite stvari još jednom jer postoji ipak mala nada da vam se voljena osoba vrati u zagrljaj. Nemojte da odustajete ako niste ni pokušali da je vratite.

ZDRAVLJE: Problemi sa organima za varenje su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povećajte unos tečnosti i povedite više računa o sebi i svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Ukoliko ste očekivali pomak i napredovanje na poslu, danas ćete se razočarati. Važno je da budete strpljiviji i da pustite da se stvari odvijaju svojim tokom kako bi do uspeha došli.

LJUBAV: Previše ste sumnjičavi i voljenoj osobi to smeta. Mogla bi da krene da se udaljava od vas zbog ljubomore koju pokazujete. Važno je da radite na poverenju.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Osećate se generalno dobro danas. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke sitne probleme iz prošlosti ako ih je bilo.