Horoskop
Shutterstock
Horoskop

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite zapažen uspeh na ovom planu. Zaslužili ste velike pohvale. Na polju posla vas očekuje i šansa za napredovanje uskoro!

LJUBAV: Preko prijatelja dolazite do poznanstva koje bi moglo da vam bud važno na duže staze. Spremni ste da šarmirate osobu koja vam se dopada i da joj pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Imate puno energije, jaki ste i osećate se odlično. Možete da očekujete povoljan period. Poštujte mere prevencije.

BIK

POSAO: Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu. Dobro se osećate jer važne stvari privodite kraju. Možete da očekujete generalno miran dan na polju posla.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni za novu ljubav. Pred vama su okolnosti koje donose nove šanse za vezu. Spremni ste za promene na ovom polju, polako postajete otvoreniji.

ZDRAVLJE: U narednom periodu ćete se posvetiti stvaranju zdravijih navika. Povoljna je faza da menjate svoj stil života i da izbacite štetne svakodnevne navike koje ste do sada imali.

BLIZANCI

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Sreća je danas na vašoj strani kada je u pitanju posao. Trebalo bi da rešite probleme koje ste do sada imali na ovom polju.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada uspevate da je šarmirate i osvojite polako. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa gojenjem. Važno je da se potrudite da vodite više računa o svojoj ishrani.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Horoskop, astro, Zodijak, Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom obavljenog posla danas. Pred vama je period u kojem ćete na poslovnm polju imati dobre vesti.

LJUBAV: Rešili ste probleme koje ste imali sa voljenom osobom i spremni ste da nastavite dalje zajedno, jači nego ikad. Možete da očekujete da će vaš odnos postepeno ići na bolje.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju vaše zdravlje. Povoljan je dan za rešavanje svih problema koji vas muče od pre.

LAV

POSAO: Tokom današnjeg dana vas očekuje prilika da nekome budete podrška i oslonac na poslu. Moguće je da ćete prihvatiti da nekome budete mentor ili da se bavite podučavanjem.

LJUBAV: Na emotivnom planu biste mogli da imate neke komplikacije zbog ljubomornog partnera. Nije vam lako da se izborite sa sumnjama koje primećujete kod svog partnera.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu. Važno je da povedete računa o svom zdravlju i da se oko svega što vas muči posavetujete sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Rešili ste većinu važnih poslovnih problema i spremni ste da nastavite dalje sa onim što vam je stvarno bitno. Očekuje vas period u kojem ćete moći da ubirate plodove svog rada.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena i zadovoljni ste vašim odnosom. U nekom trenutku ćete poželeti brak. Spremni ste za ozbiljnije odluke i ua važne promene.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Važno je da vodite računa o svom zdravlju svaki dan i da se posvetite sebi. Uzimajte dovoljno tečnosti.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Funkcionišete pod pritiskom i nije vam lako da napravite dobru organizaciju poslovnih obaveza. Možete da očekujete da ćete dobiti pomoć od kolega, što će vam donekle olakšati.

LJUBAV: Ako ste slobodni možete da očekujete da ćete imati neko novo zanimljivo poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete uspešno ostvariti komunikaciju sa simpatijom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate manje probleme sa zdravljem. Važno je da poštujete mere prevencije i da se oko svega posavetujete sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Došao je trenutak da se pozabavite problemima koje ste imali na ovom polju i da donesete neke konačne odluke. Spremni ste da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Pred vama je period u kojem ćete uspešno ostvariti početak nove veze.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen kod vas u ovom periodu. Povedite računa ako ste do sada već bili skloni srčanim problemima. Važno je da izbegavate stres i naprezanje.

STRELAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je povoljan period za novu saradnju koja bi vam mogla doneti bolju zaradu. Možete da očekujete dobru fazu za posao.

LJUBAV: Bračni partner pokazuje da više nije srećan u braku i od vas traži da neke stvari menjate. Moguće je da ćete imati problem da se organizujete na pravi način sa partnerom.

ZDRAVLJE: Odlično i bez problema. Ne biste trebali da očekujete veće tegobe na polju zdravlja ali je u svakom slučaju važno da pratite pravila zdravog života i da brinete o sebi.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Nije vam lako da ispunite sva očekivanja koja postoje na ovom polju. Moguće je da je previše obaveza na vama. Potrudite se da pronađete osobu koja vam može pomoći oko posla.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiv flert ali i da nećete biti spremni za nešto više danas. Pred vama je period u kojem ćete na polju emocija imati priliku za lepe promene.

ZDRAVLJE: Moguće su manje poteškoće sa zdravljem u narednom periodu. Izbegavajte naprezanje, odmarajte se i potrudite se da čuvate svoju energiju. Pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Finansijska situacija vam polako ide na bolje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na poslovnom polju. Rešićete brige koje ste imali do sada.

LJUBAV: Moguće je da komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna ali ima nade da će se stvari popraviti. Važno je da i vi sa svoje strane uložite trud kako bi sve išlo po planu.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati stabilnost na ovom planu. Posvetite se sebi i svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Nema potrebe da preterujete sa brigom kada je u pitanju posao. Vreme je da date sebi malo oduška i da nađete malo prostora za odmor. Ne mora uvek sve da vam se vrti oko posla.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u osobu koja je više puta pokazala da takođe ima interesovanje prema vama. Moguće je da ćete uskoro ući u vezu sa osobom do koje vam je veoma stalo.

ZDRAVLJE: Potreban vam je san! Potrudite se da date sve od sebe kako bi na polju zdravlja uspeli da se stabilizujete. Nađite vremena da se naspavate i da napunite svoje baterije.