Astro, horoskop, znaci
Shutterstock
Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Prekid nekog ugovora ili poslovnog dogovora vas očekuje. Ništa nije bilo onako kako ste se nadali ali ne treba da očajavate zbog toga. Imaćete ipak šanse za dobre promene.

LJUBAV: Razvod se dešava danas ako ste ga u prethodnom periodu pokrenuli. Ako niste, sada počinje ozbiljnija kriza u vašem braku koja bi mogla da potraje na duže staze.

ZDRAVLJE: Problemi sa jajnicima ili prostatom. Ako primetite bilo kakve tegobe sa zdravljem, na vreme se javite vašem lekaru radi pregleda. Ne ignorišite moguće simptome.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati mnogo sreće. Bez bilo kakvih većih napora ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Posao vam je dobro postavljen.

LJUBAV: Ljubav je sada sve o čemu razmišljate! Jedino što može da vas poremeti je partnerovo loše raspoloženje na koje ne možete da utičete. Ako ste slobodni, pojavljuje se neko interesantan.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom su naglašeni kod vas. Očekuje vas perid u kojem ćete imati manje probleme zbog sklonosti ka anemiji. Povedite više računa o ishrani.

BLIZANCI

POSAO: Pad koncentracije i neželjeni preokreti vas mogu pratiti danas. Bilo kakav rizik izbegavajte maksimalno da ne biste imali materijalne gubitke u narednom periodu.

LJUBAV: Osetićete distancu između vas i voljene osobe. Često se zabrinuti za tok vaše emotivne veze. Vreme je da se potrudite da sa partnerom više pričate o svemu.

ZDRAVLJE: Proveravajte krvni pritisak i potrudite se da budete redovni sa terapijom koju vam je prepisao lekar. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice posavetujte se sa stručnjacima.

Horoskop, astro, Zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Poslovna stabilnost vam danas može biti ugrožena. Pazite na svoje interese. Izbegavajte sukobe i potrudite se maksimalno da budete diplomatični, da izbegavate preterivanje bilo koje vrste.

LJUBAV: Slobodni Rakovi prate za bivšim, a zauzeti pate zbog sadašnjeg partnera. Kako god bilo, moguće je da vam nije ni malo lako da na ljubavnom polju sada ostvarite stabilnost.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom i donjim stomakom su mogući. Veoma ste osetljivi u narednom periodu. Potrudite se da se čuvate i da povedete više računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Nikakvo putovanje, ugovor ili dogovor nemojte da planirate danas. Samo osnovne obaveze završite jer vam dan nije povoljan za bilo kakve veće planove.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je krenula u sasvim pogrešnom pravcu i neće vam biti lako da to promenite. Potrudite se da ne budete prenapadni u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete koje bi mogle negativno da se odraze na vaše zdravlje. Potrudite se da budete odgovorni prema sebu i menjajte loše navike koje imate.

DEVICA

POSAO: Nemojte da reagujete emotivno na poslovne probleme. Ne trošite veće sume novca. Budite promišljeni i uzdržaniu narednom periodu kako biste kasnije mogli da imate stabilnost.

LJUBAV: Nije dobra situacija ako imate partnera, moguće je da se svađate zbog finansijskih problema sa njim. Očekuje vas period u kojem ćete biti nekako često napeti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom kod vas u narednom periodu. Generalno ste sada skloni smetnjama koje se tiču hormona. Oko svega se na vreme posavetujte sa lekarom.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Možete biti odgovorni za neke greške na poslovnom polju. Potrudite se da tokom današnjeg dana ipak budete maksimalno posvećeni i fokusirani na obaveze.

LJUBAV: Partner vam zamera mnogo toga, a i vi njemu. Dan je jako nepovoljan za nove odluke po pitanju vaše veze. Možete biti skloni tome da reagujete iz inata ili u afektu.

ZDRAVLJE: U narednom periodu možete da budete osetljivi i na neki način podložni zdravstvenim problemima. Ukoliko va sbilo šta brine, posavetujte se sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Osećate velike unutrašnje nemire ali ne biste trebali ni da preuveličavate probleme. Potrudite se da nađete zlatnu sredinu. Nemojte da gubite veru u pozitivan ishod.

LJUBAV: Emotivno se takođe preispitujete ali dobar stav koji zauzima vaš partner će vas razuveriti. Shvatićete da među vama postoje iskrena osećanja koja vas spajaju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povremeno ćete biti skloni i tome da vam se na polju zdravlja vraćaju neke hronične tegobe o kojima treba da vodite računa.

STRELAC

POSAO: Saradnici vam sada unose osećaj nervoze. Bolje se osećate kada se izolujete i kada radite sami nego kada ste u velikoj grupi sa kojom nemate zajednički jezik.

LJUBAV: Pogrešan je trenutak za udvaranje. Moguće je da nećete biti shvaćeni na pravi način. Bolje je da sačekate neki drugi dan da pokažete svoja osećanja prema simpatiji.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povreda koje bi mogle da nastanu prilikom forsiranja ili veće fizičke aktivnosti. Budite skoncentrisani i u saobraćaju. Generalno se pazite.

Planete, zodijak, horoskop, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Očekuje vas dan u kojem biste mogli da budete pod raznim pritiscima na polju posla. Nije vam ni malo lako da na ovom planu donesete konačne odluke.

LJUBAV: Najbolje ćete se osećati ako ste sami. Ukoliko imate partnera tražite razlog za svađu, moguće je da među vama vlada nezadovoljstvo i netrpeljivost veoma često.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe vam se vraćaju i vreme je da nešto po tom pitanju uradite. Slušajte savete stručnjaka i potrudite se da više vodite računa o svom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete danas pretrpeti neki vid nepravde na poslu. Niste spremni da sada ispravljate tuđe greške. Želite da se fokusirate samo na svoj deo posla.

LJUBAV: Usamljenost je počela da vas opterećuje i želite nove veze... Spremni ste za ljubavne preokrete, samo još da nađete odgovarajuću osobu sa kojom možete da ostvarite svoje snove.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj biste zbog loših navika mogli da budete skloni manjim problemima sa zdravljem.

RIBE

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na poslovnom polju. Spremni ste da ulažete u nove poslove kako bi menjali nepovoljne okolnosti.

LJUBAV: Ljubomora koja vas obuzima stvara veoma neprijatnu situaciju između vas i voljene osobe. Pazite da ne preterate u svađama. Važno je da ipak budete spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole kako biste utvrdili da li je sve uredu. Ukoliko osećate neke neobične simptome, nemojte da ih zanemarujete. Vodite više računa o svom zdravlju.