Devojka, krila, anđeo
Profimedia
Devojka, krila, anđeo

Profimedia

 Foto: Profimedia

Šta nam anđeli poručuju u martu 2019. godine... Ljubav i strpljenje su ovog meseca ključ od kapije sreće!

PROČITAJTE JOŠ:

Anđeoska karta koja će obeležiti mart 2019. godine jeste SENKA - ova karta donosi važnu poruku anđela, naših čuvara i predviđa dobru promenu naše energije. Ovo je period ponovnog rađanja i lične transformacije. Pošto je Sunce u znaku Riba, znaku isceljenja, u narednih 30 dana lečićete svoju dušu.

Anđeli poručuju da se izolujete, odmorite od svakodnevne trke i žurbe, ako je moguće. Posvetite se potrazi za istinskom srećom. Razgovarajte sa sobom, razumite svoje unutrašnje dete koje silno želi da ga neko sasluša. Budite strpljivi prema sebi, nemojte biti samokritični i jačajte svoju auru.

Anđeli poručuju da će se uskoro mnoge stvari u vašem životu promeniti na bolje, ali morate da budete strpljivi i da pustite klupko sudbine da se polako odmota.

Žena, sreća, uspeh, moda, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Kada se Sunce tokom 20. marta pomeri u znak Ovna, očekuje nas period svetle energije, blagoslova i ljubavi, a do tada jačajte strpljenje.

Možete očekivati kompletno energetsko čišćenje duše, jer karta Senka nas jača, čisti energiju i isceljuje. U narednim danima počećete polako da se oslobađate strahova i anksioznosti, a sa dolaskom lepog vremena dolazi i jedna sasvim drugačija energija koja će vas podstaći da se aktivirate na svakom životnom polju.

Uskoro stižu lepši dani, sačekajte ih spremni i "naoružani" dobrom energijom!