Trudnica
Shutterstock, ilustracija
Trudnica, Foto: Shutterstock, ilustracija

Stejsi već tri godine stavlja veštačke trepavice u istom salonu, međutim, zbog trudnoće je odlučila da ode u salon koji je udaljen nekoliko minuta od njene kuće. Kozmetičarka ju je upitala da li želi da odrade test na alergiju, međutim odbila je jer već tri godine stavlja veštačke trepavice i nikad nije imala nekih reakcija ili problema.

"Osećala sam se drugačije, nije mi bilo prijatno. U jednom trenutku mi je upao lepak u oko, kozmetičarka ga je brzo očistila, ali jako je bolelo", rekla je ona za"Mirror". Kada je ušla u kuću videla da su oči počele da joj otiču, krvare i bole.

"U početku sam ignorisala, međutim bol je postajao sve jači i jači. Bilo je prestrašno, mislila sam da ću oslepeti. Iz miunuta u minut bilo mi je sve lošije", ispričala je.

Odmah je posetila lekara koji joj je dao samo kapi za oči. Međutim, situacija je bila sve gora i gora.

"Izgubila sam vid, mutilo mi se pred očima, nisam mogla ni da ih otvorim, jednostavno ništa nisam videla. Uplašila sam se, nisam želela da oslepim. Imala sam danima jake glavobolje, bol u i ispod očiju, imala temperaturu, baš sam se uplašila, a ipak sam u drugom stanju. Opet sam morala da idem kod lekara", rekla je Stejsi.

Uplašena da će da izgubi vid, pozvala je salon u kome su joj stavili trepavice kako bi im saopštila da trpi stravičan bol. Međutim, oni nisu želeli da preuzmu odgovornost, iako im je rekla da za tri godine nikada nije imala problem, kao i da je problem u njihovom tretmanu.

Komentari (2)

Zena

08.08.2018 09:32

Jadne zene, sta su sve prinudjene da rade kako njihovi muskarci ne bi balavili nad raznim starletama.

muskarac

08.08.2018 23:14

@Zena - A vidim da si i ti jedna od takvih iskompleksiranih. Sve ste slicne. Da bi miskarac balavio nad tobom, ne treba ti sminka ili ostalo... vec moras malo i ti da balavis na njemu. Ako me kapiras.