NI NE SLUTITE ŠTA JE U PITANJU! Ovih 9 stvari ne smete nikako da radite svojoj VAGINI!

Žene, ovo obavezno pročitajte.

Vagina, veš, gaćice, infekcija
Vagina, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Sigurno ste bar jednom u životu čule bar jednu priču o tome kako je neka žena završila u hitnoj medicinskoj službi jer joj se nešto čudno desilo sa vaginom. Neke od tih priča sigurno su izmišljene – ali neke su i istinite i dobar su pokazatelj šta sve treba da držite dalje od svog initmnog dela.

Para

Navodno parna kupka za vaginu potiče iz Koreje, a radi se tako da skinete donje rublje te 20 minuta gole čučite iznad lavora punog vrele vode pomešane s eteričnim uljima i terapeutskim biljem.

Mnoge parne kupaonice širom sveta nude razne udobnije verzije s posebnim stolicama na kojima se možete opustiti dok vam para šišti između nogu. Ali, radije se držite podalje od toga! Intenzivne arome mogu izazvati iritacije, a para opekotine.

SPASITE PORODICU OD BOLESTI I STRESA 6 signala da vašom kućom vlada negativnost i tenzija!

Ulje čajevca

U ulju čajevca ponekad se kriju dodatne hemijske supstance koje mogu dovesti do iritacije kože genitalnog područja. Stoga se preporučuje da koristite maslinovo, bademovo i kokosovo ulje.

Topla čokolada
Topla čokolada, Foto: Shutterstock

Čokolada i šlag

Ove poslastice, koliko god delovale erotično, sadrže šečer koji može promeniti pH-vrednost vagine. Ako neko baš želi da eksperimentiše sa šlagom i umakom od čokolade, onda neka ih nanosi samo na površinu i okolo, nikako ne dublje.

Vazelin

Legendarno sredstvo za "podmazivanje" zapravo uopšte nije toliko jeftinija i dobra alternativa lubrikantima. Naime, proizvodi se od nafte, pa može izazvati neželjene reakcije.

Voće i povrće

Sigurno ste bar jednom pročitale kako je neko koristio krastavac umesto vibratora (da, postoji i to) i zbog toga još jednom upozoravamo da nikakvo voće i povrće ne može bti zamena za dildo ili polni organ. Zato, bolje izdvojte novac za seks-igračku ili nađite partnera, jer vađenje povrća iz vagine nije nimalo prijatno i bezbolno.

Sve što je dodirivalo anus

Sve što je bilo u kontaktu s vašim zadnjim otvorom može preneti fekalne bakterije na genitalno područje, a to dalje može uzrokovati neprijatne gljivične infekcije.

ČUPANJEM DLAKA IZ NOSA RIZIKUJETE ŽIVOT! Postoje dobri razlozi zbog kojih to ne smete nikada da radite!

Oštri predmeti

Da li treba dodatno da objasnimo koliko je vagina osetljivo područje?

Tampon
Tampon, Foto: Shutterstock

Tamponi natopljeni alkoholom

Bilo je više izveštaja o ženama koje su tampon natopile votkom pa stavile u vaginu. Navodno zato jer se tako brzo opiju. Ali nemojte to nikako da pokušavate, ni u najluđem snu.

NIJE TRUDNOĆA Ovo su tri razloga zbog kojih vam menstruacija kasni!

Svetlucavi kamenčići

Ovaj trend se pojavio i nekako se održava u poslednjih pet godina. Sjajni kamenčići koji se kod "vajazzlinga" lepe oko vagine lako mogu zalutati u genitalno područje.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs