DOVOLJNA JE SAMO JEDNA KAŠIČICA! Ova moćna semenka ubija sve vrste RAKA i leči preko 100 bolesti

Crni kumin je jedna od najlekovitijih biljaka na svetu, a kao lek se koristla još 2-3 hiljade godina pre Hrista.

Kumin, začin, ukus, jelo
Kumin, Foto: Profimedia

Danas je ulje crnog kumina veoma popularno u alternativnoj medicini, a koristi se i kod najtežih oboljenja.

Zbog komponenti askorbinske kiseline, kvercetina i luteina, crni kumin ima veoma moćna antioksidativna svojstva i neutrališe slobodne radikale u organizmu, a mnoga istraživanja su pokazala da preventivno deluje na kancerogena oboljenja, moždani udar, ojačava i stabilizuje krvne sudove.

Crnim kuminom možete lečiti bolesti poput bronhijalne astme, reume i upalna stanja u organizmu. Vekovima se preporučuje dojiljama za bolju produkciju mleka. Ublažava simptome bolesti probavnog trakta i ojačava imunitet, dok se ulje crnog kumina koristi za mnoge kožne bolesti kao što su ekcemi i čirevi, a koristi se i za lečenje gripa i prehlade.

Crni kumin stimuliše proizvodnju koštane srži i ćelije imunog sistema. Povećava proizvodnju interferona, štiti ćelije od štetnih okupatora, uništava ćelije tumora i povećava broj antitela u organizmu.

Primena ulja crnog kumina

Čemu zapravo SLUŽI FIOKA ISPOD RERNE? Nije za skladištenje stvari, ima mnogo BOLJU FUNKCIJU!

Za ulje crnog kumina, oni koji su probali, tvrde da je nešto najbolje što možete pokloniti svom organizmu. Veoma je važno da pronađete organsko, hladno ceđeno ulje koje ne sadrži nikakve aditive.

Da biste ojačali imunitet uzimajte jednu kašičicu ovog ulja pomešanog sa medom ili sveže ceđenim voćnim sokom pre doručka. Ako se borite protiv kancerogenih oboljenja uzimajte tri kašičice dnevno, ali naravno, zajedno uz terapiju koju vam je propisao lekar i zdravu ishranu.

Magični sastojak u crnom kuminu je “timohinon”. Istraživači veruju da timohinon deluje obećavajuće kao preventivna strategija za pacijente koji su već prošli kroz operaciju i hemoterapiju, posebno za one koji su genetski skloni.

Zašto lečenje raka mora da bude tako teško?

Postoji preko 400 različitih varijacija za lečenje raka i neki su izuzetno skupi. Ne samo da je crni kumin jednostavan za upotrebu, takođe je i jeftin. Ulje celih semenki crnog kumina je najefikasniji i najjeftini oblik lečenja.

Upravo zbog svoje moćne koncentracije, samo jedna kašičica je potrebna. Većina zdravstvenih stručnjaka preporučuju uzimanje jedna kašičicu ulja dva puta dnevno za terapijski efekat, na prazan stomak pre obroka i spavanja. Ili jednom dnevno kao preventivna mera.

Crni kumin je najbolje uzeti u večernjim satima pomešano sa vodom ili sokom i sirovim medom.

Ovo je NAJJEFTINIJA ČOKOLADNA TORTA na svetu, a njen ukus će vas raspametiti!

Da biste pojačali efekat ulja crnog kumina, uzimajte ga zajedno sa svežim belim lukom kao prevenciju za mnoge bolesti.

Mršavite BRZO, a jedete sve što želite, uz samo JEDAN JEDINI TRIK!

 

A post shared by Letifico (@letifico.hr) on

 PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najnovije - Alo.rs