PRVI ZNAK OZBILJNE BOLESTI Otišla je na manikir, a onda je kozmetičarka primetila JEZIV ZNAK NA NOKTU zbog kojeg je mogla da ostane BEZ PRSTA!

Jedna žena je objavila ovo kao znak upozorenja.

Manikir ruke lak za nokte nokti frenč
Manikir ruke lak za nokte nokti frenč, Foto: Shutterstock

 

Džin Skiner, koja radi manikir, objavila je na Fejsbuku sliku nokta njene klijentkinje koji je jasno ukazivao na probleme sa zdravljem.Ona je odmah shvatila da je stanje ozbiljno, ali nije htela da je plaši. S dozvolom klijentkinje, objavila je ovaj status kako bi informirsala i upozorila sve ostale da znaju, ukoliko im se pojavi takav znak, da moraju hitno otići doktoru i tražiti pregled za karcinom.

SIGURAN ZNAK DA JE MESO LOŠE Ako želite čist protein izbegavajte piletinu koja na sebi ima jednu ODVRATNU STVAR!

Nokat
Nokat, Foto: Printscreen

 

- Pre par nedelja došla mi je klijentkinja na manikur s tamnom crtom na noktu. Čim je sela rekla je da joj treba lak koji je dovoljno taman da to prekrije. Pre mene išla je u više različitih salona za uređenje noktiju gde su joj dijagnostifikovali tu liniju na različite načine, ali nijedan nije bio tačan. Neki su joj rekli da je reč o manjku kalcijuma, neki da je nasledno, a neki da je jednostavno reč o krvnom ugrušku.


NOV TREND Žene su počele da gaje dlake na posebnom mestu, a kada vidite kako to izgleda ZGADIĆE VAM SE!

- To je melanom!!! Nisam želela da je uplašim ali rekla sam joj da mora hitno kod doktora. Nazvala me je danas da mi kaže da je reč o vrlo agresivnom obliku melanoma koji se proširio na limfne čvorove. Njene prognoze nisu dobre. Molim vas obratite pažnju na promene na svojim noktima. Čudne promene vrlo često nisu ništa zbog čega bi trebalo da se brinete. Ali ponekad mogu biti znak vrlo ozbiljnih bolesti. Pratite šta se događa u donjem delu vaših noktiju – i na nogama i na rukama, pogotovo kod starijih i svojih bližnjih koji fizički nisu u mogućnosti da primete te promene. Rane dijagnoze mogu napraviti veliku razliku!

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 

Najnovije - Alo.rs