Dijeta
printscreen
Dijeta

printscreen

Dijeta, Foto: printscreen

Leksi Rid je danas vrlo uticajna na Instagramu, može se reći da je vodeći influenser u polju onih koji motivišu druge da konačno krenu na ozbiljnu dijetu i otarase se nagomilanih kilograma. Ima bazu pratilaca od milon ljudi, a na društvenim mrežama ih ona svakodnevno upućuje u svoju transformaciju.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Leksi je tokom dve godine smršala više od 140 kilograma, a premda se otarasila kilograma, ova 28-godišnjakinja se suočila sa drugim problemom - ogromnim viškom kože.

 

Ipak, konačno je delimično rešila i ovaj problem - i to komplikovanom operacijom na kojoj je odstranjeno više od sedam kilograma kože sa bokova, zadnjice i stomaka. Proces uklanjanja kože je trajao devet sati, a sada je čeka mirovanje od najmanje šest nedelja.

"Ova operacija mi je teško pala jer to znači da moram da prekinem sa onim što volim: poslom, vežbanjem, svakodnevnom rutinom... Neke stvari će morati da sačekaju. Ipak, znam da će se sve isplatiti", napisala je ona na Instagramu, dodajući kako je sve boli i kako plače po nekoliko puta na dan.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Lexiiiiiii. ❤ (@fatgirlfedup) Lis 22, 2018 u 1:56 PDT

 

"Poslednjih nekoliko dana samo spavam, ali nakon oporavka odlučna sam u nameri da pružim svom telu brigu kakvu zaslužuje", kazala je.

Inače, Leksi je u proces transformacije ušla u januaru 2016. godine, a započela je ppolako - izbacivanjem gaziranih pića, alkohola i brze hrane. Ubrzo je u potpunosti prešla na zdravu ishranu, a bacila se i na vežbanje, što je dalo rezultate, pa je sa 220 kilograma spala na 79.