AKO IMATE HEMOROIDE KOJI SE UVEK VRAĆAJU OVO JE PRAVI LEK! Nestaće za par dana, hiljade ljudi je izlečeno u Rusiji!

Domaći lek.

Krompir, povrće, ručak
Krompir, Foto: Shutterstock

Loš način života bez kretanja, nepravilna ishrana uz nasljeđene sklonosti, trudnoća i zatvor uzrokuju pojačani pritisak na vene u rektumu, pri čemu dolazi do skupljanja krvi i bolnih oticanja. Ovu pojavu nazivamo hemoroidima.

ČUDOTVORNO DEJSTVO BILJKE: Rešava sve zdravstvene probleme, a evo kako da je koristite! (RECEPT)

Unutrašnji osećaj pritiska, svrab, bolni otoci, čvorovi opipljivi na dodir i krvarenje prvi su simptomi koji ukazuju na nastanak hemoroida. Kod čestih problema potrebno je potražiti adekvatnu pomoć, a preventivno kada se problem povuče, pomaže promena stila života, naročito ishrane.

Vrste hemoroida

Spoljašnji hemoroidi – smešteni su uz ivice anusa i pokriveni su osetljivom kožom. Kada se razvije ugrušak, stvara se otok na izlazu iz analnog kanala, a na dohvat su prisutni kao tvrda i bolna izbočina. Krvare kada puknu i obično se povlače nakon terapije za koju je najbolje potražiti stručnu pomoć.

Unutrašnji hemoroidi razvijaju se u unutrašnosti anusa, a ova vrsta se prepoznaje kroz krvarenje i izbočine koje nastaju prilikom pražnjenja. Postaju nezgodni ukoliko se uklješte i ne mogu da se vrate u analni kanal, što izaziva jak bol i krvarenje.

SINDROM LETNJEG PENISA ZA KOJIM SU ŽENE POLUDELE! Za ovo nikada niste čuli, evo o čemu je reč

Oni koji boluju od hemoroida, znaju koliko su simptomi neprijatni i da ovo stanje zahtjeva besprekornu čistoću intimnih delova, što ponekad nije moguće. Ali srećom, postoji rešenje. Ovaj lek namenjen je svima onima koji su pokušali sa raznim čajevima,kremama i tabletama, ali ništa od navedenog nije davalo rezultat.

Sve što vam treba jeste sirovi, oguljen krompir i zamrzivač! Krompir mora da bude što bolji, ne sme da bude zelen ili proklijao.

OVE NAMIRNICE NAS TRUJU IZNUTRA 11 stvari koje HITNO treba izbaciti iz ishrane!

Priprema:

Oguliti, sirovi krompir iseći na tanke štapiće i ostaviti u zamrzivač. Krompir prvo iseckajte na krugove, pa od jednog kruga napravite štapić, odnosno otkinite komad sa desne i leve strane, a ono što ostane u sredini mora da izgleda kao štapić.

Zaleđene štapiće stavljati u anus prvih 4 dana na samo 30 sekundi. Sedeća 3-4 dana svaki put ostavljati da štapić deluje još po pola minuta duže. Ovo je navodno vrlo efikasno sredstvo kojim je u Rusiji izlečen veliki broj ljudi.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: šone
  14/08/2018 - 11:29
  Dali treba slušati Snup Doga ili Rikija Martina za tih 30sekundi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi