Rovinj
Profimedia
Rovinj

Profimedia

Rovinj, Foto: Profimedia

*Bosanac posetio Hrvatsku

*Požalio se na neprijatan miris u sobi

*Vlasnik vile u kojoj je odseo ga izvređao na nacionalnoj osnovi 

 

Kada je na stranici booking.com objavio recenziju rovinjske vile Pasis u kojoj se požalio na neprijatan miris u sobi, gost verovatno nije ni sanjao da će ga vlasnik u odgovoru prvo osloviti kao Muju, a potom mu preporučiti tuširanje i pranje zuba.

Pročitajte još:

Iako mu je recenzija javna, ne spominjemo ime i prezime gosta jer je, razumljivo, želeo da ostane anoniman.

Uglavnom, on je na engleskom, u recenziji vile Pasis napisao da je uopšteno sve bilo u redu, ali se požalio na buku i neprijatan miris u sobi. Ubrzo je stigao odgovor u kome mu se vlasnik, takođe na engleskom, prvo obraća s dragi gospodine Mujo, a potom dodaje: "Što se tiče mirisa u vašoj sobi, pretpostavljam da vas je majka naučila da perete zube i istuširate se pre spavanja."

Neprikladan odgovor na recenziju

Google Street View/Booking.com

Neprikladan odgovor na recenziju, Foto: Google Street View/Booking.com

Novinari su pokušali da uzmu izjavu vlasnika vile, ali im je on umesto komentara prekinuo vezu. Ako je gost bezobrazan, čini se kako bezobrazluk nije bio jednosmeran, zaključili su iz redakcije. Inače, cene dostupnih soba u vili kreću se od 84 do 130 evra po noćenju.

Pre mesec dana pisalo se o šovinističkim i antibosanskim odgovorima vlasnika na negativne recenzije gostiju iz Bosne i Hercegovine na stranici jednog restorana u okolini Omiša. Pad turizma valjda nije dovoljno brz, pa ga primitivci koji ne razumeju da niko ne bira poreklo i da ono ne određuje čoveka, žele pospešiti, zaključuje Indeks.

BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje Kosova