Plaža More Sunčanje Godišnji odmor Letovanje
Shutterstock
Devojka Devojčica Knjiga Sveska Čitanje

Shutterstock

Čitanje, Foto: Shutterstock

Činjenica je, međutim, da većina ljudi pakuje knjige tek na kraju, a često ponesu na letovanje i pozajmljenu. Ovo poslednje, svakako, nije najsrećnije rešenje, jer, ako ste obzirni, morate da vodite računa da tu knjigu nečim ne umažete ili umastite, što, pre ili kasnije, može da dosadi.

Kupite zato knjige za leto na vreme. Posetite Nonstopshop knjižaru i izaberite neki od više stotina naslova, od „klasika“ do najnovijih bestselera, po ceni od svega 100 dinara!!! U najboljoj srpskoj online prodavnici knjige su toliko jeftine da čak i „ozbiljne“ cicije mogu sebi da priušte da ih poklone. Naravno, kad ih pročitaju.

Šerlok Holms - Njegov poslednji podvig, A. K. Dojl

Nonstopshop

Šerlok Holms - Njegov poslednji podvig, A. K. Dojl, Foto: Nonstopshop

Redovna cena: 229 din

Akcijska cena: 100 din

Ušteda: 129 din (56 odsto)

Nebo može da čeka, Kali Tejlor

Nonstopshop

Nebo može da čeka, Kali Tejlor, Foto: Nonstopshop

U jeku priprema za svoje venčanje, za dan kad će reći „da“ prezgodnom i duhovitom Denu, Lusi je doživela nezgodu i... izgubila život. Kako nije mogla da se pomiri s tim da je izgubila i voljenog Dena, Lusi zaključuje da nebo može da sačeka i ostaje uz neutešnog verenika, kao duh.

Redovna cena: 229 din

Akcijska cena: 100 din

Ušteda: 129 din (56 odsto)

Vi ćete, dakle, razumeti, Klaudio Magris

Nonstopshop

Vi ćete, dakle, razumeti, Klaudio Magris, Foto: Nonstopshop

Uzbudljiva ljubavna priča u kojoj se glavna junakinja, žena u najboljim godinama, posle povrede noge, povlači iz javnosti i iz dotadašnjeg privatnog života, odlazeći u jedan prihvatni centar. Otuda u dirljivom obraćanju odsutnom muškarcu govori o svojoj ljubavi i strasti, patnji i bolesti, samoći i žudnji. Moderna obnova mita o Orfeju i Euridici zadobija u Magrisovom kratkom romanu nesvakidašnju snagu i punoću.

Redovna cena: 495 din

Akcijska cena: 100 din

Ušteda: 395 din (80 odsto)

Marsovac, Endi Vir

Nonstopshop

Marsovac, Endi Vir, Foto: Nonstopshop

Bestseler Njujork tajmsa, knjiga koja je postala fenomen i pre nego što je objavljena. Mark Vatni, astronaut iz misije Ares, sticajem nesrećnih okolnosti ostao je na Marsu, a posada njegovog broda ubeđena je da je Mark skončao na Crvenoj planeti. Ali Vatni je odlučio da se ne preda...

Redovna cena: 499 din

Akcijska cena: 100 din

Ušteda: 399 din (80 odsto)